Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μετά την “Πατρίδα”, το νέο τραγούδι σε μουσική του Φράνκι Λούβαρη και της Μελίνας Μακρή και σε στίχους της Ευανθίας Μάγνη (σύντομα θα κυκλοφορήσει το εντυπωσιακό videoclip) , η Γλυκερία κυκλοφορεί νέο single μέσα από το ολοκαίνουριο album της με τίτλο “Ακολούθησα ένα αστέρι”. Πρόκειται για την πολύ ιδιαίτερη και εμπνευσμένη διασκευή στο τραγούδι του Μάριου Τόκα και του Σαράντη ΑλιβιζάτουΗ νύχτα μυρίζει γιασεμί“.

i-nychta-myrizei-giasemi

Σε πιο σύγχρονους δρόμους, απόλυτα ταιριαστούς με το ύφος και πνεύμα της εποχής, η σπουδαία ερμηνεύτρια δίνει το δικό της στίγμα σε αυτό το πολύ αγαπημένο τραγούδι, και όπως είναι φυσικό κερδίζει τις εντυπώσεις. To τραγούδι διασκεύασε με ξεχωριστό ταλέντο και ανατρεπτική διάθεση ο πολύ καλός μουσικός Πόλυς Πελέλης και συμπεριλαμβάνεται στον νέο δίσκο της Γλυκερίας “Ακολούθησα ένα αστέρι” που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Spider Music και περιλαμβάνει νέα τραγούδια αλλά και διασκευές-έκπληξη! Το τραγούδι έχει κερδίσει μία θέση στις playlist των ραδιοφώνων όλης της χώρας, διαγράφοντας ήδη εξαιρετική πορεία.

Ακούστε το “Η νύχτα μυρίζει γιασεμί” εδώ:

Παράλληλα, αυτές τις μέρες η Γλυκερία κυκλοφόρησε και ένα ακόμη καινούριο τραγούδι που γράφτηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων της Unicef, του μεγαλύτερου ανθρωπιστικού οργανισμού υποστήριξης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων του παιδιού.

ta-paidia-olou-tou-kosmou

Το τραγούδι έχει τίτλο «Τα παιδιά όλου του κόσμου» και το υπογράφουν δύο αγαπημένοι και καταξιωμένοι δημιουργοί. Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου και τους συγκινητικούς στίχους ο Αργύρης Χατζηνάκης. Την ερμηνεύτρια συνοδεύει και η παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Το τραγούδι που κυκλοφορεί ψηφιακά από την Spider Music, θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια παρέα με την παιδική χορωδία Τυπάλδου στις 18/12 το μεσημέρι στην Κλαυθμώνος στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

Ακούστε το “Τα παιδιά όλου του κόσμου” εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here