Η διαδρομή .. περίπλοκη αλλά πάντα μουσική! Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single, “What are the chances?”, από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της. Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για τα αυτιά και την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album “The Debut of Crossing the Lines” το οποίο κυκλοφόρησε έπειτα από ένα μακρύ ταξίδι ακουστικών εμφανίσεων και ηχογραφήσεων ενός έτους, τον Απρίλιο του 2014.

Στη συνέχεια, στήνοντας την επίλεκτη ομάδα // μπάντα της, έκανε ένα σύντομο «πρόλογο» και αποχαιρέτησε τον δημιουργικό χειμώνα, που προηγήθηκε, με εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως το 6d.o.g.s., το FAUST, το επετειακό SeaSounds stage για την Ευρωπαϊκή μέρα μουσικής καθώς και ως opening act στη συναυλία των Irrepressibles στο Gazarte.

dusk_arxitektoniki_afisa_2014_11_001Έχοντας μαζέψει ήλιο, απαντήσεις & ερωτήσεις η DUSK μαζί με τη μπάντα της ανακατεύει τις πιθανότητες με ξόρκια, τον φόβο με το ταξίδι, τη σιωπή με νότες και κάνει την είσοδο της στην πόλη. Τα κομμάτια του album καθώς & τραγούδια που ξεχωρίζει διασκευασμένα στον ήχο & στο «χρώμα» της, μας παρουσιάζει φέτος τον χειμώνα, με πρώτη στάση τον φιλόξενο χώρο της Αρχιτεκτονικής Μουσικής Σκηνής , στις 30 Νοεμβρίου. Ένα ξεχωριστό full band set που περιλαμβάνει ακουστικούς, ηλεκτρικούς & ήχους της φύσης συνοδευόμενα από οπτικό υλικό που απεικονίζει την «ιδιαίτερη» οπτική της. Στην σκηνή θα «συναντηθεί» για μία σύντομη μουσική περιπλάνηση με τον αγαπημένο της Στάθη Δράκο των Minor Project.

Τη συναυλία ανοίγουν με ακουστικές & folk μελωδίες οι HOUSEHOLD, μια ποπ μπάντα που σχηματίστηκε στις αρχές του 2014. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα φολκ και ποπ επιρροών με λιτή, indie προσέγγιση.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι:
Matina sous Peau: βιολί , synth , φωνητικά
Κων/νος Κιλάζογλου: ηλεκτρική κιθάρα, ukulele
Δαβίδ Μπρομοίρας: Μπάσο
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Drums

Κυριακή 30 Νοεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6 Γκάζι
210-9014428

Είσοδος: 10€ με ποτό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here