Εδώ και λίγη ώρα, ο Στάθης Ψάλτης δεν είναι πια κοντά μας… Έφυγε από τη ζωή στις 14:25, ενώ νοσηλευόταν σχεδόν μια βδομάδα, διασωληνομένος, στην εντατική του Αγίου Σάββα.

psaltis_2017_04_001

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 66χρονου καλλιτέχνη, σκόρπισε θλίψη. Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε νικημένος από την επάρατη νόσο, με την οποία έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη Κυραική, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κρίθηκε πως έπρεπε να διασωληνωθεί. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

Να αναφέρουμε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός, το 2011 είχε πάθει εγκεφαλικό, που του είχε αφήσει παράλυση στη δεξιά του πλευρά, αλλά ήταν κάτι που δεν έγινε γνωστό, γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί…

Γεννήθηκε το 1951 στο Βέλο Κορινθίας και όταν ήταν 11 ετών η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.

Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη.

Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο κυρίως κωμικούς ρόλους. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου τη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως “Καμικάζι αγάπη μου”, “Τροχονόμος Βαρβάρα”, “Τα καμάκια”, “Βασικά καλησπέρα σας”, “Και ο πρώτος ματάκιας”, “Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω”, “Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ”, “Μάντεψε τι κάνω τα βράδια”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here