Τρεις ιδιαίτερες εκδηλώσεις πραγματοποιούν μέσα στον Δεκέμβριο τα Public και καλλιτέχνες της Feelgood Records για τη στήριξη του Κοινωνικού Ωδείου.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Βιολέτα Ίκαρη, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μάρω Μαρκέλλου, ο Νίκος Μερτζάνος, ο Χρήστος Νινιός, η Μυρτώ Βασιλείου, ο Κώστας Τσίρκας, η Ελευθερία Πάτση και ο Ίαν Στρατής σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά και με την ευκαιρία αυτή να συνεισφέρουμε όλοι για τη στήριξη του Κοινωνικού Ωδείου που 8 χρόνια τώρα δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη μουσική παιδεία.

feelgood_2018_12_001

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι:

  • Το Σάββατο 22 /12 στις 18.00, ο Φοίβος Δεληβοριάς με το νέο άλμπουμ του «Η Ταράτσα του Φοίβου» σας περιμένει για να γνωριστείτε από κοντά, να υπογράψει αντίτυπα του δίσκου του.
  • Την Κυριακή 23/12 στις 14.00, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα σας περιμένουν με το «όμορφο όνειρο» που κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα και δεν είναι άλλο από το «Μπελ Ρεβ Live», ένα διπλό CD που αποδεικνύει ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με πολλή δουλειά και πίστη.
  • Το Σάββατο 29/12 στις 14.00, όλη η γενιά των νέων καλλιτεχνών βρίσκεται εδώ!
    Μυρτώ Βασιλείου, Βιολέτα Ίκαρη, Βίκυ Καρατζόγλου, Μάρω Μαρκέλλου, Νίκος Μερτζάνος, Χρήστος Νινιός, Ελευθερία Πάτση, Ίαν Στρατής, Κώστας Τσίρκας. Με νέα τραγούδια και νέα άλμπουμ στις αποσκευές τους, έρχονται να γεμίσουν με μουσική τη ζωή μας.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχει η χορωδία του Κοινωνικού Ωδείου.

Λίγα λόγια για το Κοινωνικό Ωδείο
Το Κοινωνικό Ωδείο ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια με σκοπό να μπορούν οι μαθητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να έχουν δωρεάν πρόσβαση στη μουσική παιδεία.
Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο μη κρατικά επιδοτούμενο κοινωνικό ωδείο στον κόσμο ενώ ταυτόχρονα έχει 100 περίπου μαθητές και 42 εθελοντές καθηγητές.
Το κοινωνικό ωδείο δεν διαφέρει σε τίποτα από τα άλλα ωδεία. Έχει άρτια καταρτισμένους, επαγγελματίες καθηγητές και στο πρόγραμμά του υπάρχουν τόσο θεωρητικά μαθήματα όσο και χορωδία και ορχήστρα.
Παρ’ όλο που συνεχίζουν δυνατά, τα έξοδα είναι πάρα πολλά και συνεχώς αυξάνονται.
Οι περισσότερες ανάγκες είναι: όργανα, χορδές, χαρτιά, μελάνια, καθαριστικά, αλλά και χρήματα για να πληρωθούν λογαριασμοί και πετρέλαιο θέρμανσης.
Τα έξοδα καλύπτονται δύσκολα, κυρίως μέσα από εκδηλώσεις που διοργανώνουν και από δωρεές καλλιτεχνών και ευαισθητοποιημένων ανθρώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here