Οι Εκείνος + Εκείνος – “Μέτρα με τέχνη τον καιρό” στο Σταυρό του Νότου Plus- Σάββατο 14 Μαΐου

Έλειψαν 11 χρόνια  από τα μουσικά πράγματα. Επέστρεψαν με μια μεγάλη συναυλία τον Μάιο του ‘15  και το Σάββατο 14 Μαΐου, στον Σταυρό του Νότου Plus, οι «Εκείνος + Εκείνος» γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο της επιστροφής τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο “Μέτρα με τέχνη τον καιρό”.

pliatsikas_mple_ekeinos_ki_ekeinos_live_2016_02_008

Οι “Εκείνος + Εκείνος”  στον “Σταυρό του Νότου Plus” θα έχουν  μεγάλη παρέα επί σκηνής: παρόντες δηλώνουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με την συνεργάτιδα του και καλή μας φίλη Μαίρη Μπρόζη , ο Μιχάλης Μυτακίδης – B.D. FOXMOOR των ACTIVE MEMBER , η εξαιρετική Ευτυχία Μητρίτσα και ο συνοδοιπόρος Σπύρος Μακρής .

Σε αυτή τη μουσική παράσταση – γιορτή, o Nίκος και ο Kώστας θα μοιραστούν με τους παλιούς και νέους τους φίλους τα κλασσικά και αγαπημένα τους τραγούδια: “Χειμωνιάτικα μπαρ”, “Χρώματα”, “Μια γυναίκα μόνο ξέρει”, “Είσαι ότι έχω”, “Παραισθήσεις”, “Αγάπη, τι δύσκολο πράγμα”, “Τα Λόγια Κομμάτια”, το νέο τους τραγούδι “Κεντρική ιδέα… να ’μαστε μαζί” και τις άλλες σημαντικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία καθώς και μουσικές εκπλήξεις!

Μαζί τους παίζουν οι μουσικοί Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο, Βαγγέλης Κρίθαρης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Αιγινίτης στα τύμπανα και στα φωνητικά.

Ώρα έναρξης: 10.30μμ
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος – Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2109226975

www.stn.gr
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here