11/1/2012
www.musiccorner.gr

ELEMENTS the Band
«Δεν το κουνάω από ’δω»

digital single
label: LYRA

μουσική: Αλέξανδρος Ραΐδης
στίχοι: Σαράντης Παναγιωτίδης

Οι Elements δημιουργήθηκαν πριν ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη από τον Αλέξανδρο Ραΐδη (παραγωγή) και τον Σαράντη Παναγιωτίδη (φωνητικά). Η συνεργασία τους έδωσε μια καινοτόμο διάσταση στο project, οδηγώντας το σε ένα δυναμικό και φρέσκο σχήμα, που συνδυάζει RnB, Soul, Funk και Hip Hop μουσική, σε ένα ξεχωριστό πάντρεμα ελληνικού και ξένου στίχου ταυτόχρονα, δημιουργώντας έτσι μία καινούργια πρόταση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Η ολοκλήρωση του σχήματος ήρθε με την ένταξη τριών ακόμη μουσικών που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του group: της Βανέσσας Φωτακίδου στα φωνητικά, του Δημήτρη Χριστώνη στο μπάσο και του Αλέξανδρου Μακατσέλου στα drums.

Το τραγούδι «Δεν το κουνάω από ’δω» είναι το νέο digital single των Elements που κυκλοφορεί από τη Lyra. Χορευτικό, up-tempo τραγούδι σε μουσική του Αλέξανδρου Ραΐδη και στίχους του Σαράντη Παναγιωτίδη, χαρακτηριστικότατο δείγμα της RnB/ soul/ funk/ hiphop μουσικής τους ταυτότητας.

Ήδη στη Θεσσαλονίκη, οι Elements έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό στα live τους αφού συνδυάζουν 4 πολύ δυνατά στοιχεία:

1. Διασκευάζουν Black Eyed Peas, Rhianna, Beyonce, M. Jackson, Queen με εντελώς Element τρόπο, σε πραγματική live εκτέλεση. Επιτέλους και στην Ελλάδα R’n’B με μπάντα!

2. Ελληνικός και αγγλικός στίχος σε πλήρη συνεργασία και με αισθητική!

3. Σύνθεση- σκηνική παρουσία και διάθεση άκρως χορευτική και απολύτως απογειωτική!

4. Το νέο τους single «Δεν το κουνάω από δω» μαζί με τα προηγούμενα «I believe», «Ας ενωθούμε» και «Σάββατο βράδυ», αρέσουν πολύ και ακούγονται δυνατά!

Οι “ELEMENTS” είναι:
Α
λέξανδρος Ραΐδης – παραγωγή,  κιθάρα
Σαράντης Παναγιωτίδης – φωνητικά
Βανέσσα Φωτακίδου – φωνητικά
Δημήτρης Χριστώνης – μπάσο
Αλέξανδρος Μακατσέλος – drums

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here