Γράφει ο Μητσόπουλος Θωμάς

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές τους εμφανίσεις στην Ιερά Οδό μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, και παράλληλα με τις  παραστάσεις που θα πραγματοποιήσουν σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώνουν τις μαγικές φωνές τους σε μια μεγάλη κοινή καλοκαιρινή περιοδεία, για να χαρίσουν στο κοινό τους μαγικές βραδιές με μια πρωτότυπη μουσική παράσταση!
Στην διάρκεια της μουσικής τους διαδρομής, κάθε συνύπαρξή τους επί σκηνής ήταν εκρηκτική. ΄Το πρόγραμμα του Καλοκαιριού περιλαμβάνει τραγούδια, σταθμούς από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ.Θεοδωράκης, Μ.Χατζιδάκις, Β.Τσιτσάνης, Σ.Κουγιουμτζής, Σ.Ξαρχάκος, Δ.Σαββόπουλος, κ.ά.) και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ.Μάλαμας, Μ.Πασχαλίδης, Θ.Παπακωνσταντίνου κ.ά).

vitali glykeria 2015Η Ελένη και η Γλυκερία, με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους, που υποστηρίζουν όχι μόνο με το σπάνιο ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, πάθος και αλήθεια. Μαζί τους οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Βασίλης Προδρόμου και Μυρτώ Ναούμ και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με την μουσική επιμέλεια του Στέλιου Φωτιάδη.

Το πρόγραμμα της περιοδείας τους μέχρι στιγμής είναι το εξής:

ΙΟΥΝΙΟΣ
28/6 Νεμέα (θεατρο Αρχαίων Κλεωνών GREEN THEATER)

ΙΟΥΛΙΟΣ
5/7 Πτολεμαïδα (Οικισμός Καρδιάς)
10/7 Σαντορίνη (Φεστιβάλ Στρογγύλη)
15/7 Σπάρτη (Σαϊνοπούλειο Θέατρο)

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
8/8 Θήβα (Χωριό Αστρί)
28/8 Πάτρα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
7/9 Βέροια

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέοι σταθμοί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here