Γράφει o Μιχάλης Παπαϊωάννου

Και όμως είναι γεγονός! Σήμερα έγινε η επίσημη ανακοίνωση από την EBU, ότι η Αυστραλία, θα είναι η 40η χώρα που θα λάβει μέρος στην Eurovision που θα γίνει στην Βιέννη. Είναι φυσικό, μια θύελλα αντιδράσεων να έχει ξεσπάσει από τους φαν του διαγωνισμού, αλλά αξίζει να θυμίσουμε πως πολλές χώρες εκτός Ευρώπης έχουν συμμετάσχει και συμμετέχουν ακόμα, λόγω του ότι είναι ενεργά μέλη της EBU.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Αυστραλία, θα ψηφίσει και στους 2 ημιτελικούς και θα διαγωνιστεί απευθείας στο τελικό. Σύμφωνα με την EBU, η Αυστραλία θα συμμετέχει μόνο αυτή την χρονιά, εκτός αν κερδίσει, οπότε το κανάλι SBS θα συνδιοργανώσει τον διαγωνισμό μαζί με κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, για να μην τρέχουμε σε κάνα Σίδνεϊ ή σε καμιά Καμπέρα!

Σε 27 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των χώρων του τελικού, που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών για τελική βραδιά. Σύντομα θα ανακοινωθεί, ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα και με ποιο τραγούδι, όχι τίποτα άλλο, να παίρνουν και άλλοι σειρά , – ναι, η μπηχτή είναι για εμάς-… Δε μένει, παρά να δούμε τι θα στείλουν οι Αυστραλοί, και εσείς μαζί με μένα, μπορείτε να προτείνετε χώρες για guest εμφάνιση του χρόνου. Τι λέτε για Μπουρκίνα Φάσο? ‘Η για τις Μπαχάμες? Ή ακόμα καλύτερα για το Σουλτανάτο του Μπρουνέι!?

Η ανακοίνωση της συμμετοχής της Αυστραλίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here