Ο Kanye West στο Glastonbury!
10/1/2008
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Όσο δύσκολη, ακόμα και απίθανη για πολλούς, μπορεί να φαίνεται η είδηση ότι ο Kanye West μπορεί να εμφανιστεί στο φεστιβάλ Glastonbury, άλλο τόσο είναι και πραγματική!

"Θα θέσω επικεφαλής της μίας σκηνής έναν μαύρο αμερικανό καλλιτέχνη, που είναι εξαιρετικός", δήλωσε ο εμπνευστής και διοργανωτής του διάσημου φεστιβάλ Michael Eavis. Και, φυσικά, οι πληροφορίες άρχισαν να κυκλοφορούν, να διασταυρώνονται και να καταλήγουν στο όνομα του ράπερ Kanye West.

Ο Kanye West, όμως, δεν θα είναι το μόνο όνομα από την Αμερική που θα συμμετάσχει στο φημισμένο φεστιβάλ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, στο Glastonbury αναμένεται να εμφανιστούν και ο Jay - Z, η Beyonce αλλά και η Alicia Keys, που θα προσδώσουν μια πιο high profile χροιά στην διοργάνωση.
Ο Eavis φέρεται να θέλει να δώσει μία άλλη διάσταση στο φεστιβάλ του, φέρνοντας ακόμα μεγαλύτερα ονόματα από τον παγκόσμιο μουσικό χώρο, σε μια προσπάθεια να απευθυνθεί και σε νεαρότερες ηλικίες. Οι κινήσεις του τα τελευταία χρόνια αυτό αποδεικνύουν, αλλά φαίνεται ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα πετύχει την αποδοχή του από τους έφηβους σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου και αναμένεται να το παρακολουθήσουν κοντά στα 200.000 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια, θα πρέπει μέσα στον Φεβρουάριο να συμπληρώσουν on line αίτηση με τα πλήρη στοιχεία τους. Οι τυχεροί, μετά την κλήρωση θα μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήριά τους από τις 6 Απριλίου.

MC Team ID