Πέγκυ Ζήνα
-
Re: Πέγκυ Ζήνα
Από αρχές Οκτωβρίου Πέγκυ Ζήνα-Γιάννης Πλούταρχος θα εμφανίζονται στο Ποσειδώνιο.Η είδηση ανέβηκε πριν από λίγο στη σελίδα του κέντρου στο fb έκανε like ο Λύρας και σχολίασε από κάτω με παλαμάκια.Μου αρέσει πολύ η συνεργασία ασχέτως αν συνεργάστηκαν πρόσφατα.Μακάρι αυτή τη φορά να ανέβουν και σε μας επάνω(Θεσσαλονίκη)!!!
Επιτέλους ένα ωραίο σχήμα για του χρόνου.Θα σκίσουν.
I like people too much or not at all.
"Αυτή είναι η αφίσα''. Έναρξη 30/9
#photoshooting #giannisploutarchos #peggyzina #giorgosliras #posidoniomusichall #thomaschrisohoidis #dırectorofphotography #thomascomgr #makingof"
#photoshooting #giannisploutarchos #peggyzina #giorgosliras #posidoniomusichall #thomaschrisohoidis #dırectorofphotography #thomascomgr #makingof"
Ισχυει οτι ακυρωθηκε η περιοδεία της;;;;; Σημερα ειχε εμφανιση στην πολη μου αλλα τελικα δεεεεν.....
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
-
Στο fb είχε γράψει ότι ακυρώνονται οι συναυλίες στις 12,13,14,και 15/9 σε Βόλο,Λάρισα,Σέρρες και Γιάννενα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Δεν είχε αναφερθεί σε άλλες ημερομηνίες.manos έγραψε:Ισχυει οτι ακυρωθηκε η περιοδεία της;;;;; Σημερα ειχε εμφανιση στην πολη μου αλλα τελικα δεεεεν.....
vangellakos έγραψε:Στο fb είχε γράψει ότι ακυρώνονται οι συναυλίες στις 12,13,14,και 15/9 σε Βόλο,Λάρισα,Σέρρες και Γιάννενα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.Δεν είχε αναφερθεί σε άλλες ημερομηνίες.manos έγραψε:Ισχυει οτι ακυρωθηκε η περιοδεία της;;;;; Σημερα ειχε εμφανιση στην πολη μου αλλα τελικα δεεεεν.....
Ακυρώθηκαν κι αλλες παντως...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Λευκωσία - Τάφρος Κωνστάντζα
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΑ (Music Video 2009)
https://vimeo.com/59423145
*Επδ στο Youtube ειναι ανεβασμενο χωρις ηχο.!
https://vimeo.com/59423145
*Επδ στο Youtube ειναι ανεβασμενο χωρις ηχο.!
-
Για ακόμη μια φορά ήταν φοβερή απόψε στη ΔΕΘ!!!Η γυναίκα δεν υπάρχει.Έχει φωνάρα και κάθε ερμηνεία της είναι και μια κατάθεση ψυχής.