Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
gtm13
Δημοσιεύσεις: 9544
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 03, 2013 2:00 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gtm13 »

Χτες η Μαρί Κυριακού είπε ότι έχει γράψει τραγούδι για τον Πανταζή και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Heaven.
thrilos
Δημοσιεύσεις: 2317
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2004 11:54 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

panosif έγραψε:Οι Πυξ Λαξ, ετοιμάζουν επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια του θρυλικού συγκροτήματος!
Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες!

Εικόνα
11 Iouliou 2018 h sunaulia!!!

Μας άφησαν άφωνους στη συνέντευξη τύπου οι πάλαι ποτέ ροκάδες των φοιτητικών μας χρόνων, όταν ανακοίνωσαν μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος στις... 11 Ιουλίου του 2018. Ναι, καλά διαβάσατε, του 2018!

Οι Πυξ Λαξ ανακοίνωσαν ότι θα επανενωθούν στη σκηνή του ΟΑΚΑ γιατί «Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά», όπως είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με δανεικό τον στίχο από το «Γέλα πουλί μου» των Κατσιμιχαίων. Η ανακοίνωση μιας τόσο... μακρινής ημερομηνίας - σε μια χώρα που δεν ξέρει τι της ξημερώνει - προκάλεσε μεγάλη απορία σε όλους μας.


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ξεκίνησε να εξηγεί:

«'Εχετε μία εικόνα για αυτό που συνέβη το 2011 και φιλοδοξούμε για τα 30 χρόνια του συγκροτήματος να κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια [...] Μας κάλεσε πριν από κάποιους μήνες ο Νίκος (Ν.Λώρης επικεφαλής της Didi Music) για καφέ μαζί με τον Μπάμπη. Μας είπε την ιδέα που είχε. [...] Αισθανθήκαμε πρώτα απ' όλα για εμάς, για τους εαυτούς μας να ξαναστήσουμε μία γιορτή, γιατί πάντα αυτό συνέβαινε στις συναυλίες των Πυξ Λαξ, ο κόσμος από μόνος του έστηνε τη δική του γιορτή, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς για εμάς, περιόδους που μπορεί να είχαμε πένθος, περιόδους που μπορεί οι ίδιοι να περνούσαμε δύσκολα, όπως έγινε το 2011, ο κόσμος για κάποιο λόγο έχει επιλέξει αυτή τη μπάντα για να κάνει τις γιορτές του. Με μια μαζικότητα που κι εμάς τους ίδιους πάντοτε μας εξέπληττε.Όχι μόνο ο αριθμός, αλλά και πόσο διαφορετικοί άνθρωποι βρίσκονταν μαζί και λειτουργούσαν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό το μόνιασμα και αυτή η προσέγγιση του συγκροτήματος ότι η μουσική είναι μία εν τέλει και ίσως να είναι το μικρό μας μυστικό».

-
Αυτό ήταν και το κίνητρο πίσω από την προγραμματιζόμενη συναυλία: «Αισθανθήκαμε λοιπόν την ανάγκη να παρέμβουμε με έναν τρόπο, γιατί μία μπάντα σαν τους Πυξ Λαξ με αυτό που μας έχει προσφέρει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια είναι μια μπάντα που έχει και υποχρέωση να παρέμβει σε τόσο δύσκολους καιρούς και να φτιάξει τόσο μεγάλες γιορτές. Και όχι μόνο με τη συναυλία ή με ό,τι άλλο προκύψει καλλιτεχνικά (αν μας βγουν κάποια καλά τραγούδια μπορούμε να στήσουμε και κανέναν δίσκο) [...], το 2018 να έχουμε υγεία πρώτα ο θεός θα γιορτάσουμε όπως μπορούμε την γέννηση της μπάντας[...] αλλά και με άλλους τρόπους -και οικονομικούς και υλικούς- σε σχέση με ανθρώπους που όταν θα έλθει η ώρα με το καλό που θα έχουν ανάγκη μια βοήθεια, γιατί θεωρούμε (όπως κυλούν τα πράγματα στη χώρα μας) [...] ότι έχουμε την υποχρέωση να παρεμβαίνουμε με τέτοιους τρόπους».

Από την πλευρά του, ο Μπάμπης Στόκας - με χιούμορ - δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επανένωση: «Με εξιτάρει πάρα πολύ αυτή η ιδέα, και η δημιουργική της πλευρά, γιατί με τον Φίλιππα -εκτός ότι είναι ο άνθρωπος που τον ξέρω από οκτώ χρονών, έχω περάσει όλα τα ψυχολογικά μαζί του σαν να έχουμε σχέση - είναι ο άνθρωπος που με ενδιαφέρει πάρα πολύ να κάνω πράγματα μαζί του γιατί γίνεται με μία πολύ μεγάλη ευκολία αυτό.

Με ενδιαφερει πολύ το δημιουργικό κομμάτι. Θα γράψουμε καινούργια τραγούδια και είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε μαζί με τους φίλους μας, τη μπάντα μας, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτό. Ήμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα. Σε μια χώρα γεροντολάγνα και μοναχική, εμείς πιστεύουμε στα νέα παιδιά. Οι Πυξ Λαξ πάντα έδιναν χώρο σε οποιονδήποτε έχει να πει κάτι σημαντικό».

Όσο για τα άτομα που θα ακολουθήσουν το δίδυμο πάνω στη σκηνή; Αυτά είναι τα παλιά μέλη της μπάντας, η Δήμητρα Καραμπεροπούλου (ακορντεόν), ο Γιώργος Γιαννόπουλος (τύμπανα), ο Νίκος Γιαννάτος (μπάσο), ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), αλλά και ορισμένα καινούργια μέλη: ο Χάρης Μιχαηλίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Σάλτας (πιάνο) και στον ήχο θα είναι ο Νίκος Παππάς.

-
Γιατί τόσο νωρίς η ανακοίνωση;

Απάντησε ο Φίλιππος: «Είναι μια ένδειξη ελπίδας και τρέλας, ότι θα είμαστε όρθιοι και ζωντανοί όλοι μας για να πάμε σε ενάμιση χρόνο από τώρα [στη συναυλία]. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μία υπέρβαση, να αποδείξουμε ότι μπορεί η τρέλα και η ελπίδα να νικήσουν στο τέλος και ότι θα βγει κάτι καλό».

Το εισιτήριο θα κινηθεί και πάλι σε χαμηλά επίπεδα: Το 80% των εισιτηρίων θα κοστίζει από 11 έως 15 ευρώ, διευκρίνισε ο Νίκος Λώρης, ενώ ο Μπάμπης διευκρίνισε: «Το σκεπτικό είναι το εισιτήριο να είναι όσο πιο χαμηλό γίνεται, για να μπορεί να καλυφθεί η παραγωγή».

-
«Εδώ και 12 χρόνια κατ' ουσίαν όλοι έχουμε προσωπικές πορείες - και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Όμως ποτέ αυτό που σήμαινε αυτή η μπάντα δεν το βάλαμε στην άκρη, δεν το υποτιμήσαμε, δεν αισθανθήκαμε άσχημα για αυτό. Και αποδείχτηκε κιόλας μέσα σε αυτά τα χρόνια [...] ότι αυτή τη μαζικότητα στις συναυλίες των Πυξ Λαξ δεν τη βρήκαμε κάπου αλλού», ήταν το συμπέρασμα του Φιλίππου Πλιάτσικα για τις συναυλίες της μπάντας.

Ο Νίκος Λώρης επικεφαλής της Didi Music εξήγησε ότι είχε την ιδεά της επανένωσης γιατί όπου και να βρέθηκε σε όποια συναυλία και μέρος τα τελευταία χρόνια, άκουγε και... Πυξ Λαξ. Σκέφτηκε την επανένωση και την πρότεινε στον Στόκα και στον Πλιάτσικα που ήταν πλέον θετικοί.

Τέλος, μάθαμε ότι ο Μπάμπης Στόκας έχει στα σκαριά ένα σενάριο για κινηματογραφική ταινία- όπου έχει γράψει την αρχή και το τέλος όπως παραδέχθηκε χιουμοριστικά - και κάποια στιγμή μπορεί να υλοποιηθεί!

Επιμ. Χριστίνα Τσατσαράγκου
Photos Αφροδίτη Ζαγγανά

http://www.tff.gr/nea/arthro/pyks_laks_ ... 130678771/
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42567
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Όπισθεν ολοταχώς για τη δισκογραφία

Εικόνα

To 2015 η ελληνική δισκογραφική παραγωγή έκανε μια τεράστια βουτιά, φτάνοντας στα επίπεδα του 1989. Το 2016 πήγε ακόμη πιο πίσω. Κι αυτοί που θεωρούσαν ότι θα έρθει η πολυπόθητη ανάκαμψη των μεγάλων δισκογραφικών εταιρειών έπεσαν έξω. Η εγχώρια παραγωγή από το 2009 έχει διαρκώς φθίνουσα πορεία: 558 άλμπουμ εκδόθηκαν τον χρόνο που έφυγε, έναντι 677 του 2015 και 775 του 2014.

Ποιος άλλος μπορεί να περιγράψει καλύτερα τι ακριβώς συμβαίνει, από τον μαθηματικό Πέτρο Δραγουμάνο, ο οποίος καταγράφει ηλεκτρονικά την ελληνική δισκογραφία από το 1950 έως και σήμερα, εντοπίζοντας, μαζί με την πορεία της, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες κάθε χρονιάς, αλλά και τα σκαμπανεβάσματά της, που, όπως είναι φυσικό, ακολουθούν την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας. «Τη χρονιά που πέρασε είχαμε ακόμη μικρότερη παραγωγή που θυμίζει τη δεκαετία του ’80, αλλά κυρίως ακόμη μικρότερη παραγόμενη ποσότητα δίσκων από εκείνη την εποχή. Τότε κατασκευάζονταν περίπου 5.000 κομμάτια από κάθε βινύλιο που κυκλοφορούσε στην αγορά. Τώρα τα αντίτυπα των CD που παράγονται δεν ξεπερνούν τα 150 με 200 αντίτυπα», λέει στην «Κ». Προβλέπει, μάλιστα, πως το 2017 «θα είναι ακόμη χειρότερη χρονιά για την ελληνική παραγωγή, από την έναρξη της κρίσης».

Στην εποχή του Διαδικτύου και της οικονομικής ύφεσης στα δισκάδικα φτάνουν όλο και λιγότερα αντίτυπα, η πλειονότητα των καλλιτεχνών πληρώνει από την τσέπη της την έκδοση κάθε νέου άλμπουμ ή μοιράζεται (λίγοι από αυτούς) τα έξοδα με τη δισκογραφική εταιρεία. Η παραγωγή κοστίζει συνήθως 3-4 χιλιάδες ευρώ και η κυκλοφορία τους στην αγορά λειτουργεί ως τονωτική ένεση στα live των καλλιτεχνών, τη βασική πηγή των εσόδων τους.

Το 2016 ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μίμης Πλέσσας ήταν οι συνθέτες με τις περισσότερες επανεκτελέσεις τραγουδιών τους, ενώ οι τραγουδιστές με τις περισσότερες συμμετοχές κατά τους υπολογισμούς του Π. Δραγουμάνου είναι ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η ανοδική κίνηση των δίσκων του Παντελή Παντελίδη στα δισκοπωλεία μετά τον θάνατό του, όταν πριν τα CD του πρωτοκυκλοφορούσαν ως premium με τις εφημερίδες. Η κατηγορία CD - βιβλία εξακολουθεί να προτιμάται, αφού έχουν μικρότερο ΦΠΑ από τα απλά CD. Διακρίνει όμως κάτι ακόμη. Στον καιρό της οικονομικής κρίσης οι εταιρείες έπαψαν να κομπάζουν για «χρυσούς» δίσκους οι οποίοι παίρνουν τίτλο μόνο αν ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα 6.000 αντίτυπα (πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς λογιστές), κάτι που έχει να συμβεί από το 2011.

Όμως και ο κόσμος των ίδιων των εταιρειών έχει συρρικνωθεί από το 2007 όταν άλλαξε χέρια, τότε, η ιστορική «Λύρα». Κι έκτοτε άρχισε να μεταβάλλεται το τοπίο της μουσικής βιομηχανίας με ενοποιήσεις, συρρικνώσεις, τμήματα που κλείνουν, ρεπερτόριο που μετακινείται.

Όπως συνέβη με τη Warner που τη διανομή της είχε αναλάβει η Heaven, ενώ από το 2017 περνάει στην Cobalt Music.

Το DVD του Π. Δραγουμάνου με τίτλο «Ελληνική Δισκογραφία 1950 - 2016» (πληροφορίες madakos@hol.gr) περιέχει τον πλήρη κατάλογο των ελληνικών δίσκων στις 33 στροφές και στα CD, είτε κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει 123.000 τραγούδια, 44.010 δίσκους CD, LP, singles από το 1950, συνολικά 17.980 τραγουδιστές, συνθέτες, στιχουργούς και συγκροτήματα, ενώ δίνει πολλά στοιχεία με συνδυασμένες αναζητήσεις. Ο Στέλιος Καζαντζίδης για παράδειγμα έχει 271 δίσκους (προσωπικούς, συμμετοχές, συλλογές), ο Γιώργος Νταλάρας 252, ο Γιάννης Πάριος 158. Το ρεκόρ σπάει η Νάνα Μούσχουρη που έχει ξεπεράσει παγκοσμίως σε παραγωγές τους 1.000 δίσκους. Από τους Ελληνες συνθέτες πρώτος θεωρείται ο Μίκης Θεοδωράκης, με 818 δίσκους διεθνώς να περιέχουν τραγούδια του από το 1954 έως σήμερα, ενώ από τους συνθέτες του λεγόμενου ελαφρού τραγουδιού ο Αττίκ, ο Σουγιούλ και ο Μουζάκης θεωρούνται οι πολυδιασκευασμένοι.

http://www.kathimerini.gr/890316/articl ... iskografia
johnmar94
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 01, 2015 8:41 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnmar94 »

Νέα συνεργασία Heaven Music & 14Music
Εικόνα
Η Heaven Music, μέλος του Ομίλου Antenna, παρουσιάζει την νέα συνεργασία της με την 14Music!

Κάτω από την ομπρέλα της ”Αntenna Music”στην Ελλάδα, ανήκουν ήδη οι δισκογραφικές εταιρίες Heaven Music και 314 Records και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Easy 97.2 και Ρυθμός 94.9.
Σήμερα ξεκίνησε μια μεγάλη συνεργασία με την 14Μusic , όπου στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση καλλιτεχνών από διαφορετικά ρεπερτόρια.

Η 14Music, μια Ελληνική δισκογραφική εταιρία, management & booking, ξεκίνησε και συνεχίζει δυναμικά στο χώρο της δισκογραφίας και των live εκδηλώσεων. Έχει ήδη πραγματοποιήσει συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι ΜΠΛΕ, Αντώνης Μιτζέλος, Χρήστος Δάντης, Κώστας Μπαλταζάνης, Δημήτρης Κοργιαλάς, Sunny Μπαλτζή, Ευριδίκη, ΕΚΜΕΚ, Νικόλας Καραναστάσης, Σαλίνα, BRANDY ΣΟΥΑΡΕ, Kelly Kaltsi, καθώς και μια ομάδα νέων ανερχόμενων τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, όπως επίσης και με τα labels ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ και INSIDE OUT MUSIC.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42567
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Heaven Music

Νέο μέλος στην οικογένεια της Heaven Music!
Η αγαπημένη μας Κωνσταντίνα / Konstantina με τον Διευθυντή της Heaven Σπύρο Σταμούλη, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου!
Κάτι νέο έρχεται!

Εικόνα
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Ένα συμβόλαιο και στη Μαντώ βρε Σταμούλη. :give_rose:
I like people too much or not at all.
ADAM2
Δημοσιεύσεις: 92789
Εγγραφή: Δευ Οκτ 04, 2004 9:29 pm
Τοποθεσία: Internet
Επικοινωνία:

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

Γιατί τόσες πλαστικές Κωνσταντίνα μου;
Nothing lasts forever but the earth and sky
Chronisgreek
Δημοσιεύσεις: 10833
Εγγραφή: Παρ Μαρ 17, 2006 12:45 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Να δουμε τι θα βγαλει... τελευταια επιτυχια ηταν το τι μπηκε αναμεσα μας πριν 10 χρονια, αντε κ το αυτο το βραδυ με χριστοφορου το 2009
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Εγώ θα περίμενα να βγάλει και το live album,από τη συναυλία που είχε ηχογραφηθεί πριν 2,5 χρόνια (Ιούλιος 2014),με guests Πλούταρχο,Καρρά,Μάκη Χριστοδουλόπουλο και άλλους,με την προσθήκη 2 studio κομματιών του Μουκίδη που έχουν κυκλοφορήσει.Στα tags βάζει σχεδόν πάντα "Η δική μας η αγάπη","live album" οπότε ίσως κάποια στιγμή βγει.Αλλά εδώ δεν βγήκε της Δέσποινας.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Κωνσταντίνα - Η δική μας αγάπη / Live στο Κατράκειο
Κωνσταντίνα - Η δική μας αγάπη / Live στο Κατράκειο Κορυφαιες συμμετοχες Καλλιτεχνων.

Κωστας Χατζης
Βασιλης Καρρας
Γιαννης Πλουταρχος
Παιδικη Χορωδια Δημου Νικαιας
Και αλλοι…..
Λεπτομέρειες


Κωδικός SKU11637
Quantity in stock Διαθέσιμο είδος/είδη
Βάρος 0.15 Kg
Αποστολή 1-10 ημέρες
EAN 5204958030927
FORMAT 2CD
DATE 06/03/2017
LABEL HEAVEN
Τιμή: €13.99
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fylakas_aggelos την Παρ Φεβ 24, 2017 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »

Αυτό το τραγούδι έγινε viral μέσω της διαφήμισης της μπύρας ΑΛΦΑ

ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42567
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ο Καραγκιόζης συναντά τη Στανίση

Δεν είναι ανέκδοτο. Είναι ένα εκ προοιμίου cult θέατρο σκιών για ενηλίκους με τίτλο «Οι πεντάμορφοι και το κέρας» του Ηλία Καρελλά (Ίλιον Plus, 10 και 17/3 ), με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδάει στον Καραγκιόζη: «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;»

Εικόνα

Καψουροτράγουδα στον μπερντέ
«Ας αποποινικοποιήσουμε τις ταμπέλες», μας λέει ο Ηλίας Καρελλάς και διευκρινίζει: «Στη νέα, ελαφρώς βωμολοχική και μόνο για ενηλίκους παράσταση σκιών “Οι πεντάμορφοι και το κέρας” καλώ την αρχόντισσα της πίστας των ’80s να δώσει τη λαϊκή φωνή της στο κατεξοχήν λαϊκό είδος θεάτρου. Η Κατερίνα Στανίση, συνοδεία της μπάντας της, θα τραγουδά τα πάθη και τους παράνομους έρωτες του Καραγκιόζη, της Αγλαΐας και του Χατζηαβάτη. Εναρκτήριο άσμα; Το “Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;”».

Εικόνα

Τσέλο και μπουζούκι μαζί
Ενορχηστρωτές της Στανίση και της μπάντας της είναι το δαιμόνιο έγχορδο ντουέτο String Demons, δηλαδή οι Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης. Σε συνεργασία με την μπάντα της Στανίση (μπουζούκι, μπάσο, πλήκτρα και τύμπανα ), διασκευάζουν με βιολί και τσέλο το «Σ’ έχω κάνει θεό», της ζητούν να πει το «Prelude» της Lady Gaga και πειράζουν εξίσου τα λαϊκοδημοτικά τραγούδια όσο και τον Μπετόβεν!

Εικόνα

Καρελλάς rules
Στα 36 του, με 20ετή καριέρα στο θέατρο σκιών, είναι από τους πιο αναγνωρισμένους σκιοπαίκτες της χώρας. Με μεγάλη καινοτομία την προσθήκη ζωντανής μουσικής στις παραστάσεις του, ενώ συναντά τους ανήλικους θεατές του στο παιδικό «Στην Κιβωτό στις 8» (Θέατρο Κάππα ), εμάς μας περιμένει –παρέα με κρασί ή ποτό– να δούμε πώς αυτοσχεδιάζει με όρους stand up comedy, δίνοντας φωνή σε 50 διαφορετικές γιγαντοφιγούρες!

Εικόνα

Καραγκιόζης μεταμοντέρνος και... κερατωμένος
Στο παλιό έργο «Ο Καραγκιόζης στην Αμερική» βασίζεται η παράσταση. Καραγκιόζης και Χατζηαβάτης σκαρώνουν μια ψεύτικη μετανάστευση για να διαπιστώσουν αν οι γυναίκες τους τους απατούν. Λένε, τάχα, ότι φεύγουν με μια ορχήστρα σε περιοδεία στην Αμερική. Και όταν η Αγλαΐα ζητά να τους ακολουθήσει ως τραγουδίστρια, εκείνοι την αποστομώνουν: «Μα έχουμε ήδη την Στανίση!»

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το σχετικό trailer



http://www.athinorama.gr/theatre/articl ... 20049.html
Chronisgreek
Δημοσιεύσεις: 10833
Εγγραφή: Παρ Μαρ 17, 2006 12:45 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Σκάει βόμβα σε δισκογραφική εταιρεία μεγάλου Ομίλου. «Κάποιοί την έχουν δεί»
Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που έχει στο Xl-άκι της πολλά μεγάλα ονόμα της Ελληνικής δισκογραφίας. Κάποιοι καλλιτέχνες την έχουν δει ψηλότεροι απο το μποϊ τους με αποτελεσμα να ζητούν συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν τις αξιώσεις και τις αποδοχές τους. Αποτέλεσμα; Ο Γενικός να μην μπορεί βιολογικά να τραβήξει τις τρίχες απο το κεφάλι του-μιας και δεν έχει και πολλές- και να τους δείχνει την πόρτα της εξόδου…

Σε λίγες μέρες θα σας έχω κι άλλα… λέμε!!!
nassos blog

ayto paei gia gonidi-heaven?
johnmar94
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 01, 2015 8:41 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από johnmar94 »

Chronisgreek έγραψε:Σκάει βόμβα σε δισκογραφική εταιρεία μεγάλου Ομίλου. «Κάποιοί την έχουν δεί»
Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που έχει στο Xl-άκι της πολλά μεγάλα ονόμα της Ελληνικής δισκογραφίας. Κάποιοι καλλιτέχνες την έχουν δει ψηλότεροι απο το μποϊ τους με αποτελεσμα να ζητούν συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν τις αξιώσεις και τις αποδοχές τους. Αποτέλεσμα; Ο Γενικός να μην μπορεί βιολογικά να τραβήξει τις τρίχες απο το κεφάλι του-μιας και δεν έχει και πολλές- και να τους δείχνει την πόρτα της εξόδου…

Σε λίγες μέρες θα σας έχω κι άλλα… λέμε!!!
nassos blog

ayto paei gia gonidi-heaven?
Λογικά ναι. Για να βγάζει νέο τραγούδι από Sonar/Cobalt
Chronisgreek
Δημοσιεύσεις: 10833
Εγγραφή: Παρ Μαρ 17, 2006 12:45 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

johnmar94 έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:Σκάει βόμβα σε δισκογραφική εταιρεία μεγάλου Ομίλου. «Κάποιοί την έχουν δεί»
Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που έχει στο Xl-άκι της πολλά μεγάλα ονόμα της Ελληνικής δισκογραφίας. Κάποιοι καλλιτέχνες την έχουν δει ψηλότεροι απο το μποϊ τους με αποτελεσμα να ζητούν συναντήσεις με τον Γενικό Διευθυντή προκειμένου να επαναδιαπραγματευτούν τις αξιώσεις και τις αποδοχές τους. Αποτέλεσμα; Ο Γενικός να μην μπορεί βιολογικά να τραβήξει τις τρίχες απο το κεφάλι του-μιας και δεν έχει και πολλές- και να τους δείχνει την πόρτα της εξόδου…

Σε λίγες μέρες θα σας έχω κι άλλα… λέμε!!!
nassos blog

ayto paei gia gonidi-heaven?
Λογικά ναι. Για να βγάζει νέο τραγούδι από Sonar/Cobalt

Αχαριστία gate. Τέλος ο Μαζωνάκης απο την Heaven.

Σας γράφαμε πρίν απο μερικές ώρες για αποχωρήσεις σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας τα πούμε με στοιχεία και ονόματα όπως το κάνουμε καθημερινα. Τέλος απο την Heaven ο Γιώργος Μαζωνάκης. Αιτία; Πολλά δυσαρεστημένα στελέχη απο την συμπεριφορά του καλλιτέχνη που κάνουν λόγο για αχαριστία. Εδώ που τα λέμε όλος ο όμιλος Αντ1 στήριξε πολύ τον Μαζωνάκη, στην κοιλιά της καριέρας του… με συνεχείς μεταδόσεις και παρουσίες τηλεοπτικές, ρεπορτάζ και πρόμο στον on air χρόνο των καναλιών του ομίλου.

Βλέπετε τα λεφτά είναι πάντα αστάθμιτος παράγοντας σε μια σχέση. Ο σεβασμός όμως;

Υ.Γ Το πάρτι θα συνεχιστεί αν δεν βάλουν κάποιοι μυαλό… έτσι ακούω. Κι εσυ Γιωργάκο Αρσενάκο έχε το νου σου…
nassos blog

telika mporei na phgaine k gia mazw..
Chronisgreek
Δημοσιεύσεις: 10833
Εγγραφή: Παρ Μαρ 17, 2006 12:45 pm

Re: Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

Oι Μad Street τραγουδούν για τα Στρουμφάκια

O Ίαν Στρατής και οι Mad Street συνεργάζονται με… τα Στρουμφάκια και υπογράφουν το τραγούδι τίτλων τέλους για τη νέα ταινία της SONY «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» που θα βγει στις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.
Ο Ίαν Στρατής που έγινε γνωστός από το περσινό X Factor επιστρέφει δυναμικά μαζί με το γκρουπ που είναι frontman σε μια ευχάριστη συνεργασία στη ταινία κινουμένων σχεδίων. Ο Ίαν και οι Mad Street μας μεταδίδουν λίγη από την τρέλα τους και με τον ξεσηκωτικό ρυθμό του «Μη Φοβάσαι» ντύνουν μουσικά τους τίτλους τέλους της ταινίας, υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους. Επιπλέον, ο Ίαν δανείζει τη φωνή του σ’ έναν από τους πιο κλασσικούς στρουμφοχαρακτήρες, αυτόν του Σπιρτούλη. Οι Mad Street ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο ΦΩΣ, ενώ ετοιμάζουν το νέο τους single, που θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά επί σκηνής στο MadWalk 2017 που θα γίνει την Δευτέρα 27 Μαρτίου.
Την μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Mad Street, στα φωνητικά ο Ίαν Στρατής, ο Ράιαν Ντερβάκος στο μπάσο και στη φωνή, ο Έντυ Ντερβάκος στη κιθάρα και την φωνή ο Ηλίας Σαμαρτζής στα ντραμς, ο Πάνος Μαλανδρής στο πιάνο, ο Σπύρος Ζενεμπίσης στην κιθάρα και στη φωνή και ο Γιάννης Δίσκος στο σαξόφωνο.
Απάντηση