Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2016 2:31 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 6:56 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.

Που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Ο Νοτης ειναι ο ορισμος της συνεπειας. Αν αναφερεσαι οτι αργει να κυκλοφορησει νεους δισκους υπαρχουν πολλοι λογοι που ξενερωσε με τη δισκογραφια. Θα πω εναν μονο για να μη μακρυγορω. Ο Νοτης οτι τραγουδι και να βγαλει δεν θα το παιξουν παρα μονο συγκεκριμενοι σταθμοι. Αρα το ευρυ κοινο δεν θα το πολυακουσει. Οποτε σου λεει γιατι να βγαζω νεους δισκους με 16 τραγουδια και να ακουγονται τα 2 κι αυτα οχι οπως θα επρεπε σε ενα ενα καλλιτεχνη τεραστιου βεληνεκους.
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Ο Κορωναιος μπορει να εχει 6 7 κρουσματα στην Αθηνα αλλα την αλλη βδομαδα μπορει να ειναι 200. Γιατι να ρισκαρουν την υγεια τους οι καλλιτεχνες για 3 4 μεροκαματα? Ετσι κι αλλιως η σεζον τελειωνει.
fasma88
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: Παρ Οκτ 09, 2015 9:46 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fasma88 »

Καλησπερα και παλι παιδια!!
Λοιπον οσον αφορα το μελλον, θα τολμησω μια προβλεψη.
Θα κυκλοφορησει καποια στιγμη το χορευτικο δισκακι.
Μετα απο αυτο, ισως να κυκλοφορησει και το ( +4 ) οπως την προηγουμενη φορα, ισως ομως και οχι.
Και μετα απο αυτο θα κυκλοφορησει και ενας live δισκος που θα περιεχει σχετικα προσφατες ζωντανες ηχογραφησεις οπως π.χ. μια ηχογραφηση που ειχε γινει το 17 και ειχε συζητηθει εδω μεσα νομιζω. Η οπως ειπε ο φιλος πριν, απο την περιοδο 2014 εως 2017.
Και καπου εκει προβλεπω να σταματαει ο Νοτης τη δισκογραφια του, οπως και οι περισσοτεροι καλλιτεχνες που φτανουν σε αυτη την ηλικια. Μπορει βεβαια να συνεχισει κι αλλο, αλλα πολυ αραια και για λιγο διαστημα ακομα
Προσωπικα οσον αφορα μια νεα ζωντανη ηχογραφηση, δεν θα με νοιαξει αν θα εχει ακουστικη Ενθυμιον ή οχι, θα μου αρκει που θα υπαρχει ενα καινουργιο Live.
Τωρα οσον αφορα τα νεα κομματια, καλο θα ηταν να ξεκουρασει λιγο τη φωνη του και μετα να μπει στο στουντιο. Αν και πιστεψτε με, οτι στα στουντιο εχουν τετοια τεχνολογια που μπορουν να σωσουν την κατασταση, ακομα και τωρα να μπει.
Κατα τ' αλλα θελω να σας πω την αποψη μου οσον αφορα την τωρινη φωνη του Νοτη, μιας κι εγω ειμαι μουσικος και τραγουδαω λαικα (οχι σε μεγαλα μαγαζια, αλλα σε ταβερνες και μεζεδοπωλεια).
Δεν ειμαι ο ανθρωπος που πηγαινε καθε Σαββατο στο Νοτη, αλλα 1-2 φορες το χρονο, τον επισκεπτομουν. Εχω ομως ολη του τη δισκογραφια (σε γνησια cd) και τους περισσοτερους δισκους του, τους εχω λιωσει οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα. Οποτε θα μιλησω κυριως για τη δισκογραφια του.
Οσον αφορα τη δισκογραφια, καταλαβα αισθητη πτωση στην χροια και στην ποιοτητα της φωνης του και οτι κατι τρεχει γενικοτερα, στον δισκο "Και ο ερως θεος ειναι", ο οποιος σημειωτεον μου αρεσε παρα πολυ, ειδικα το Καμια και το Καληνυχτα.
Βεβαια γενικοτερα απο την εποχη του "Με αγαπη οτι κανεις" και της εγχειρησης που ειχε κανει τοτε, τα τραγουδια τα ηχογραφουσε σε χαμηλομεσαιες νοτες και απεφευγε τις ψηλες (δυσκολα θα βρεις τραγουδι να ξεπερναει το Μι4) , ομως και παλι η ποιοτητα της φωνης του ηταν πολυ καλη μεχρι και το "Οταν επικοινωνουμε" και δεν καταλαβαινες κατι παραξενο.
Πιστεψτε με , η φωνη ειναι και αυτη ενα οργανο και χρειαζεται ιδιαιτερη προσοχη, εξασκηση και χειρισμο.
Αν εχετε προσεξει, δεν εχει μονο ο Νοτης πλεον κλεισμενη φωνη, αλλα οι μισοι τραγουδιστες της "εποχης Πασοκ" (χιουμοριστικα αναφερομαι ετσι στην εποχη και οχι πολιτικα). Παραδειγματα υπαρχουν πολλα: Μαζωνακης, Καρρας, Χαρις Αλεξιου, Αντζελα Δημητριου, Βασιλης Τερλεγκας κ.λ.π. Ακομα και ο Γονιδης εχει μια πολυ μικρη πτωση (ευτυχως ομως παραμεινει σε καλο επιπεδο).
Τι θελω να πω : Οτι αυτο που γινοτανε εκεινη την εποχη, το να δουλευουν μαγαζια, μουσικοι και τραγουδιστες 5 με 7 μερες την εβδομαδα, ηταν καθαρα υπερβολικο. Η καταχρηση σε καθετι δημιουργει προβληματα και αυτα βγαινουν οταν ο ανθρωπος μεγαλωσει.
Δεν ειναι τυχαιο που οι τραγουδιστες που προανεφερα, εχουν πλεον φωνητικο θεμα, ενω τραγουδιστες της προηγουμενης γενιας (δεκαετιας 60-70) , δεν παθανε ποτε τιποτα , μεχρι τα βαθια τους γεραματα. Π.χ. ο Καζαντζιδης, ακουστε τον στις τελευταιες του ηχογραφησεις (Τραγουδω - 1997 , Ερχονται χρονια δυσκολα - 2000). Θα δειτε οτι η φωνη του ηταν αναλλοιωτη και σε εξαιρετικο επιπεδο και ας ειχε φτασει τα 70). Ουτε αυτος ομως, ουτε οι τραγουδιστες της γενιας του τραγουδουσαν καθε βραδυ, ωρες μεσα στην καπνα.
Το ιδιο ισχυει και για τους μουσικους που παιζανε καθε βραδυ, ισως να εχουν προβληματα στα χερια πλεον.
Βεβαια υπαρχουν και τραγουδιστες της δεκαετιας 80-90 που συνεχιζουν να εχουν εξαιρετικη φωνη. Για παραδειγμα ο Ζαφειρης Μελας, τον ακουσα live και ηταν τελειος οπως παλια. Θεωρω ομως πως αυτο ειναι και λιγο θεμα τυχης, δηλαδη καποιοι ειχαν "καλο σκαρι" και ετυχε να μην παθουν τιποτα και καποιοι αλλοι οχι.
Τωρα οσον αφορα το Νοτη, καποιος εγραψε πως ισως ο Νοτης να λεει απο μεσα του "οτι καναμε καναμε". Προσωπικα, κι εγω αυτο πιστευω πως λεει, αλλα και να το λεει δεν το βρισκω κακο αυτο, ισα ισα που αυτο θα δειχνει αυτογνωσια. Καταλαβαινω πως κανενας μας δεν θελει να σταματησει ο Νοτης τα live, αλλα στην ηλικια του δεν θα μου φανει περιεργο αν το κανει. Ο Τερζης πριν 10 χρονια που σταματησε, κατι ηξερε και κατα τη γνωμη μου σοφα επραξε.
Για μενα ο Νοτης πλεον καλο θα ηταν να σταματησει απο τα μεγαλα μαγαζια, να ξεκουρασει ενα διαστημα τη φωνη και απο εδω και στο εξης να εμφανιζεται για περιορισμενες εμφανισεις σε μαγαζια για "βετερανους" καλλιτεχνες, οπως εκανε ο Βοσκοπουλος σχετικα προσφατα στο Baraonda για περιορισμενες εμφανισεις. Ειναι καλυτερα δηλαδη να μειωσει σ' ενα βαθμο την ποσοτητα , καθως ετσι πιστευω πως θ' ανεβασει την ποιοτητα. Κι ετσι, και εμεις θα παιρνουμε τη δοση μας και αυτος θα ειναι καλυτερα.
Επισης η φωνη επηρεαζεται και απο το τσιγαρο αλλα και απο την ψυχολογικη κατασταση ενος ανθρωπου. Αν τυχον ισχυουν αυτα που ακουστηκαν, το οτι δηλαδη δεν μενει πλεον σπιτι του, τοτε παιζουν μεγαλο ρολο και στην ποιοτητα της φωνης.
Ξαναλεω και παλι οτι αυτο που γινοτανε στη δεκαετια του 90, ηταν υπερβολικο, το καθε μερα live δηλαδη.
Οι μουσικοι και τραγουδιστες εχω καταληξει πως πρεπει να εργαζονται 3-4 μερες τη βδομαδα ωστε να τις υπολοιπες να ξεκουραζουν τη φωνη τους και τα χερια τους. Εγω προσωπικα, παιζω και τραγουδαω 1-2 φορες την εβδομαδα και παλι με ρεγουλα στο τραγουδι. Βεβαια εχω πρωινη δουλεια και αυτο ειναι καλο διοτι δεν εξαρταμαι οικονομικα απο τα live, ομως το προτιμω να ειναι ετσι, γιατι θελω πρωτα ο θεος να μπορω να παιζω και να τραγουδαω και στα 50 μου και να μην εχω καει. Εχω βεβαια φιλους μουσικους που και σημερα ζουν μονο απο τα live και απο μαθηματα σε ωδεια και παιζουν 4 μερες την εβδομαδα. Κατι το οποιο ειναι δυσκολο στις μερες μας. Κανεις σχεδον δεν ζει απο τη μουσικη, ολοι εχουν πρωινη δουλεια και παιζουν live Παρασκευη - Σαββατο αντε και Κυριακη.
Κατι ακομα : Θεωρω οτι το προβλημα στη φωνη του Νοτη, ηρθε για να παραμεινει δυστυχως, δεν ξερω κατα ποσο θα εφευγε με μια εγχειρηση. Παρ' ολα αυτα οπως ειπα και πριν, μπορει και τωρα να κανει πραγματα , οχι ομως στον βαθμο που εκανε παλια ή εως τωρα, αλλα λιγα και καλα. Εδω ο Παζης που επαθε παραλυση φωνητικων χορδων, τον ακουσα προσφατα στο La Red και δεδομενης της καταστασης του, το παλευε ακομα. Εκανε ενα 40λεπτο προγραμμα με τα σουξε του αλλα και παλια λαικα. 40λεπτο εκανε και ο Γιαννης Τασσιος που ηταν εκει και η φωνη του ηταν παρα πολυ καλη. Το μαγαζι ηταν περιπου 100 ατομων.
Θα συμφωνησω επισης με τα γραφομενα του jdarmody στη σελιδα 1043, που χωριζε την πορεια του Νοτη ανα περιοδους. Πολυ σωστα ολα!
Αυτα ειχα να πω παιδια, ευχομαι οτι καλυτερο τοσο σε ολους μας, οσο και στον Αρχοντα. Να ειστε ολοι καλα!!

Υ.Γ : Ο Νοτης φετος εχει κατεβασει ολα τα κομματια του 1 τονο κατω. Ομως ακομα και παλαιοτερα καποια κομματια του τα ειχε 1 τονο κατω απο τοτε που βγηκαν. Π.χ. η Γυφτισσα μερα στο δισκο ειναι Φα# μινορε ενω στο Ενθυμιον ειναι στη Μι μινορε. Φετος λοιπον το κομματι εχει παει στη Ρε μινορε, 2 τονους πιο κατω απο τις 7ψυχες.
Με δυο λογια το κομματι στις 7ψυχες και στο Ενθυμιον ηταν στην "μεσαια" φωνητικη περιοχη του Νοτη και ακουγοταν ωραιο. Τωρα εχει κατεβει αρκετα και εχει παει προς στις χαμηλες του Νοτη. Αυτος ειναι και ο λογος που σε πολλα κομματια πλεον η ερμηνεια του γινεται καπως "διεκπαιρεωτικη", δεν μπορει εκ των πραγματων να "δωσει" στο κομματι το υφος που θελει και σιγουρα μας φαινεται διαφορετικο μιας και εχουμε συνηθισει να το ακουμε απο αλλη τονικοτητα. Παρ' ολα ακομα κι ετσι, κανει σωστους χειρισμους και φαινεται οτι ειναι επαγγελματιας.

Υ.Γ. 2 : Πλεον δεν μπορω ν'ακουσω σταθμους οπως Sfera, Λαμψη, Ρυθμος, Δρομος. Το ειδος μουσικης που παιζουν δεν ειναι λαικο αλλα κατι αλλο. Κλαρινογαμπριδικο το εχω ονομασει εγω.
Αντιθετως ακουω σταθμους που παιζουν λαικα τραγουδια οπως 106,5 και 104,9. Πληροφοριακα οι συγκεκριμενοι σταθμοι δεν ειναι καινουργιοι, αλλα σταθμοι που υπαρχουν απο την δεκαετια του 90 (εστω και με λιγο διαφορετικα ονοματα και σε αλλες συχνοτητες, ομως με ιδιους ιδιοκτητες). Επειδη ακουω ραδιοφωνο και ασχολουμαι λιγο και με αυτο, θα ελεγα πως ναι μεν εχουν καταφερει να εκπεμπουν μεχρι σημερα, αλλα δεν εχουν τη δυνατοτητα ν' αναπτυχθουν οσο αλλοι σταθμοι. Προφανως, καποιοι φροντισαν γι' αυτο, αν ψαξετε τα ραδιοφωνικα γεγονοτα που συνεβησαν το 2001 με το αεροδρομιο, ισως καταλαβετε τι εννοω.
Επισης υπαρχουν σταθμοι με παλιο λαικο που τους ακουω και αυτους οπως οι 99,5 και 88,3 (και αυτος ειναι παλιος σταθμος). Τελος, πολυ ωραιοι σταθμοι, ερασιτεχνικοι εντελως υπαρχουν στα μεσαια, με πολλα ειδη μουσικης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fasma88 την Σάβ Μαρ 07, 2020 8:18 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Ε καλά τώρα επικοινωνιακά όντως μπορεί να μην το πέρασαν με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δεν είναι ψέμα ότι ο κόσμος αποφεύγει τις μαζικές συναθροίσεις και προφανώς έχουν επηρεαστεί οι κρατήσεις.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Σε συνέχεια των όσων λες φίλε Fasma να συμπληρώσω ότι προσωπικά δεν θεωρώ ότι μπορώ να ''κατηγορήσω'' το Νότη για την κατάσταση της φωνής του. Ενδεχομένως να είναι και ο ρέκορντμαν συμμετοχών στις πίστες από το 1991 μέχρι και σήμερα με απανωτές σεζόν και χωρίς καμία παύση αν εξαιρέσουμε την περίοδο 2002-2004. Εδώ ο Χατζηγιάννης έχασε τη φωνή του σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα λόγω της κατάχρησης που έκανε. Γενικά τον εμπιστεύομαι ως επαγγελματία και πιστεύω ότι ξέρει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του.

Απεναντίας, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ομάδα παραγωγής των δίσκων του. Δε θεωρώ ότι μπορούν να βγάλουν καλό αποτέλεσμα. Δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να βγαίνει ένας δίσκος όπως π.χ. το ''Όταν επικοινωνούμε'' και στο Νησί για παράδειγμα να ακούγεται τόσο χαμηλά ο Νότης. Ούτε πως είναι δυνατόν στον ''Και ο Έρως θεός είναι'' να υπάρχει τόση διαφορά μεταξύ των κομματιών π.χ. Με την πλάτη στον τοίχο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο και γενικά να υπάρχει θέμα με τις εντάσεις. Ακούς αυτά και μετά μπαίνει στην τυχαία αναπαραγωγή το Μα εγώ είμαι Έλληνας και στην ίδια ένταση το ακούς στη διαπασών. Γενικά στους τελευταίους δίσκους ανεβάζεις την ένταση για να ακούσεις τη φωνή με αποτέλεσμα να ακούς ακόμα πιο δυνατά τα όργανα και εν τέλει ακούς ένα σαματά.

Θεωρώ ότι η πιο ορθή κίνηση δισκογραφικά θα ήταν να βγει ένας επετειακός live δίσκος για τα 30 χρόνια με τα καλύτερα κομμάτια του Νότη και φυσικά με ορισμένους ύμνους που δεν έχουν μπει ποτέ σε live δίσκο. Πιστεύω κομμάτια όπως το Πάλι πχ που δεν ακούστηκαν όταν κυκλοφόρησαν θα έπαιζαν πάρα πολύ.
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Φιλε Fasma ο Νοτης εχει μια επταετια σθγουρη στις μεγαλες πιστες ακομα. Δεν ειναι ακομα ωρα ουτε να σταματησει απο αυτες αλλα ουτε να δωσει τελος στη δισκογραφια. 60 ειναι οχι 70. Ο Παριος τραγουδουσε μεχρι τα 70 στις μεγαλες πιστες και ακομα στα 75 βγαζει δισκους. Γιατι να σταματησει ο Νοτης? Για να μεινει ποιος στη νυχτα? Ο Καρρας, ο Πλουταρχος και ο Ρεμος? Και οι 3 δν κανουν εναν Σφακιανακη μαζι. Τωρα για τον Τερζη εκεινος σταματησε γτ ειχε σοβαρο προβλημα υγειας και πηγαινε υποβασταζομενος. Ο Νοτης ευτυχως δεν εχει τετοια θεματα. Μονο προβλημα ειναι η θαμπαδα στη φωνη του που οφειλεται στη κουραση τοσων χρονων και στο τσιγαρο που διαπρατει εγκλημα που καπνιζει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96
Δημοσιεύσεις: 862
Εγγραφή: Σάβ Ιούλ 28, 2007 12:16 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

Μιας και το έφερε της τελευταίες μέρες η συζήτηση με της ζωντανές ηχογραφήσεις.

Θυμάστε σίγουρα την βιντεοσκόπηση που έγινε στο Ρεξ το 1998 μαζι με την Δέσποινα Βανδή τοτε.

Τι εξαιρετικό προγράμμα και τι Κομματαρες ειχε τραγουδισει εκείνο το βράδυ ρε παιδιά !
Αυτο το προγράμμα επρεπε να το ηχογραφήσουν τοτε ! Παλι καλή που το εκαναν βιντεοσκόπηση για να έχουμε τέτοιο φοβερό υλικό που ακουγεται και παρα πολυ καλα !
Notis Sfakianakis
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2016 2:31 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 7:27 pm
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 6:56 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.

Που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Ο Νοτης ειναι ο ορισμος της συνεπειας. Αν αναφερεσαι οτι αργει να κυκλοφορησει νεους δισκους υπαρχουν πολλοι λογοι που ξενερωσε με τη δισκογραφια. Θα πω εναν μονο για να μη μακρυγορω. Ο Νοτης οτι τραγουδι και να βγαλει δεν θα το παιξουν παρα μονο συγκεκριμενοι σταθμοι. Αρα το ευρυ κοινο δεν θα το πολυακουσει. Οποτε σου λεει γιατι να βγαζω νεους δισκους με 16 τραγουδια και να ακουγονται τα 2 κι αυτα οχι οπως θα επρεπε σε ενα ενα καλλιτεχνη τεραστιου βεληνεκους.
Ok.. εσυ ξέρεις μάλλον καλύτερα.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
Scorpion86
Δημοσιεύσεις: 3786
Εγγραφή: Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scorpion86 »

Τις τελευταίες μέρες με τα εθνικά θέματα σε πρώτο πλάνο, εκτοξεύτηκαν και οι προβολές στο βιντεο του "Μα εγώ είμαι Ελληνας". Αγγίζει τα 7.000.000...
Καληνύχτα. Η καρδιά μου σου μιλάει...
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 10:36 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 7:27 pm
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 6:56 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.

Που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Ο Νοτης ειναι ο ορισμος της συνεπειας. Αν αναφερεσαι οτι αργει να κυκλοφορησει νεους δισκους υπαρχουν πολλοι λογοι που ξενερωσε με τη δισκογραφια. Θα πω εναν μονο για να μη μακρυγορω. Ο Νοτης οτι τραγουδι και να βγαλει δεν θα το παιξουν παρα μονο συγκεκριμενοι σταθμοι. Αρα το ευρυ κοινο δεν θα το πολυακουσει. Οποτε σου λεει γιατι να βγαζω νεους δισκους με 16 τραγουδια και να ακουγονται τα 2 κι αυτα οχι οπως θα επρεπε σε ενα ενα καλλιτεχνη τεραστιου βεληνεκους.
Ok.. εσυ ξέρεις μάλλον καλύτερα.
Αντι να ειρνευεσαι γιατι δεν απαντας που εχει δειξει ασυνεπεια ο αρχοντας?
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Και το Πατριδα μου ενδεχομενως να χτυπησει προβολες. Σημασια βεβαια δεν εχουν οι προβολες αλλα η αμυνα της χωρας μας.
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2016 2:31 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

eptapsuxos έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 12:14 am
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 10:36 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 7:27 pm
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 6:56 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.

Που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Ο Νοτης ειναι ο ορισμος της συνεπειας. Αν αναφερεσαι οτι αργει να κυκλοφορησει νεους δισκους υπαρχουν πολλοι λογοι που ξενερωσε με τη δισκογραφια. Θα πω εναν μονο για να μη μακρυγορω. Ο Νοτης οτι τραγουδι και να βγαλει δεν θα το παιξουν παρα μονο συγκεκριμενοι σταθμοι. Αρα το ευρυ κοινο δεν θα το πολυακουσει. Οποτε σου λεει γιατι να βγαζω νεους δισκους με 16 τραγουδια και να ακουγονται τα 2 κι αυτα οχι οπως θα επρεπε σε ενα ενα καλλιτεχνη τεραστιου βεληνεκους.
Ok.. εσυ ξέρεις μάλλον καλύτερα.
Αντι να ειρνευεσαι γιατι δεν απαντας που εχει δειξει ασυνεπεια ο αρχοντας?
Δεν ειρωνεύτηκα είπα ότι εσυ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα .. δεν έχω σκοπό να μπω σε διάλογο που θα κουράσει τους υπόλοιπους εδώ μέσα.
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Tsachno21
Δημοσιεύσεις: 320
Εγγραφή: Παρ Σεπ 14, 2018 7:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tsachno21 »

eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 8:43 pm Φιλε Fasma ο Νοτης εχει μια επταετια σθγουρη στις μεγαλες πιστες ακομα. Δεν ειναι ακομα ωρα ουτε να σταματησει απο αυτες αλλα ουτε να δωσει τελος στη δισκογραφια. 60 ειναι οχι 70. Ο Παριος τραγουδουσε μεχρι τα 70 στις μεγαλες πιστες και ακομα στα 75 βγαζει δισκους. Γιατι να σταματησει ο Νοτης? Για να μεινει ποιος στη νυχτα? Ο Καρρας, ο Πλουταρχος και ο Ρεμος? Και οι 3 δν κανουν εναν Σφακιανακη μαζι. Τωρα για τον Τερζη εκεινος σταματησε γτ ειχε σοβαρο προβλημα υγειας και πηγαινε υποβασταζομενος. Ο Νοτης ευτυχως δεν εχει τετοια θεματα. Μονο προβλημα ειναι η θαμπαδα στη φωνη του που οφειλεται στη κουραση τοσων χρονων και στο τσιγαρο που διαπρατει εγκλημα που καπνιζει.
Ο φετινός Νοτης πάντως δεν έχει σίγουρη επταετία με την καμία.. Όσο και να τον αγαπάμε δεν μπορούμε να μην δούμε την αλήθεια..
Άβαταρ μέλους
Eptapsyxos87
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: Παρ Απρ 01, 2016 2:31 am

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eptapsyxos87 »

Εγώ πιστεύω για αρχή πρέπει να καταλήξει στα κομμάτια που θα βάλει εάν δεν το χει κάνει μέχρι τώρα κ όταν χαλαρώσει από μαγαζί κλπ να αρχίσει την ηχογράφηση η Θεσσαλονίκη όσο κι αν μας πονάει εδώ πάνω για φέτος θεωρώ ότι είναι περιττή προέχει να ηρεμήσει ο ίδιος κ ο λαιμός του κ από την νέα σεζόν βλέπουμε...
Σε οτι πιστεύω κι αγαπώ,στοιχηματίζω επάνω...
Άβαταρ μέλους
Mixalisvolos
Δημοσιεύσεις: 85
Εγγραφή: Δευ Μαρ 19, 2018 8:17 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mixalisvolos »

Μεγάλες επισημότητες στο ντύσιμο σήμερα,ούτε γαμπρός :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
jdarmody
Δημοσιεύσεις: 2766
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 19, 2014 2:15 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jdarmody »

Mixalisvolos έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 2:29 am Μεγάλες επισημότητες στο ντύσιμο σήμερα,ούτε γαμπρός :lol: :lol:
Αυτό παρατήρησα κι εγώ, δεν τον θυμάμαι ξανά με παπιγιόν χαχα! Αρχοντικός!
Έχει να κάνει με την τρέλα και τον άνθρωπο...
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Tsachno21 έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 12:44 am
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 8:43 pm Φιλε Fasma ο Νοτης εχει μια επταετια σθγουρη στις μεγαλες πιστες ακομα. Δεν ειναι ακομα ωρα ουτε να σταματησει απο αυτες αλλα ουτε να δωσει τελος στη δισκογραφια. 60 ειναι οχι 70. Ο Παριος τραγουδουσε μεχρι τα 70 στις μεγαλες πιστες και ακομα στα 75 βγαζει δισκους. Γιατι να σταματησει ο Νοτης? Για να μεινει ποιος στη νυχτα? Ο Καρρας, ο Πλουταρχος και ο Ρεμος? Και οι 3 δν κανουν εναν Σφακιανακη μαζι. Τωρα για τον Τερζη εκεινος σταματησε γτ ειχε σοβαρο προβλημα υγειας και πηγαινε υποβασταζομενος. Ο Νοτης ευτυχως δεν εχει τετοια θεματα. Μονο προβλημα ειναι η θαμπαδα στη φωνη του που οφειλεται στη κουραση τοσων χρονων και στο τσιγαρο που διαπρατει εγκλημα που καπνιζει.
Ο φετινός Νοτης πάντως δεν έχει σίγουρη επταετία με την καμία.. Όσο και να τον αγαπάμε δεν μπορούμε να μην δούμε την αλήθεια..
Δεν μιλαω για τον φετινο Νοτη. Λεω οτι μετα απο μια θεραπεια φαρμακευτικη, αποχη απο Θεσσαλονικη και ξεκουραση το καλοκαιρι μπορει να επανελθει δριμμυτερος του χρονου το χειμωνα με μια συνεργασια Νοτης Οικονομοπουλος ή Νοτης Ρεμος που θα επεφταν και τα τσιμεντα. Γιατι να σταματησει στα 60? Ο Παριος ο οποιος ειναι παρομοιας δυναμικης με τον Νοτη διαχρονικα τραγουδουσε μεχρι προπερσι Ιερα οδο σε ηλικια 70 ετων. Γιατι να μην αντεξει και Ο Νοτης τοσο? Μονη προυποθεση οπως ειπα παραπανω να ειναι καλα ο λαιμος του τον Δεκεμβρη.
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

Eptapsyxos87 έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 12:42 am
eptapsuxos έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 12:14 am
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 10:36 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 7:27 pm
Eptapsyxos87 έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 6:56 pm
eptapsuxos έγραψε: Σάβ Μαρ 07, 2020 2:18 pm Πολυ σημαντικες πληροφοριες εδω. Ασχετως οτι το 90% ειναι ραδιο αρβυλα και δεν επιβεβαιωνονται ποτε...
Τουλάχιστον υπάρχουν άνθρωποι που μεταφέρουν κάποιες ειδήσεις πληροφορίες δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν όποτε ας μην είμαστε επικριτικοί αν κάτι δεν επιβεβαιώνεται εν καιρό μιας κ ο καλλιτέχνης δεν έχει δείξει αρκετή συνέπεια ως προς τον προγραμματισμό όποτε αυτά τα 90% ράδιο αρβύλα κλπ είναι άδικα για πολλούς εδώ μέσα.

Που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Ο Νοτης ειναι ο ορισμος της συνεπειας. Αν αναφερεσαι οτι αργει να κυκλοφορησει νεους δισκους υπαρχουν πολλοι λογοι που ξενερωσε με τη δισκογραφια. Θα πω εναν μονο για να μη μακρυγορω. Ο Νοτης οτι τραγουδι και να βγαλει δεν θα το παιξουν παρα μονο συγκεκριμενοι σταθμοι. Αρα το ευρυ κοινο δεν θα το πολυακουσει. Οποτε σου λεει γιατι να βγαζω νεους δισκους με 16 τραγουδια και να ακουγονται τα 2 κι αυτα οχι οπως θα επρεπε σε ενα ενα καλλιτεχνη τεραστιου βεληνεκους.
Ok.. εσυ ξέρεις μάλλον καλύτερα.
Αντι να ειρνευεσαι γιατι δεν απαντας που εχει δειξει ασυνεπεια ο αρχοντας?
Δεν ειρωνεύτηκα είπα ότι εσυ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα .. δεν έχω σκοπό να μπω σε διάλογο που θα κουράσει τους υπόλοιπους εδώ μέσα.

Δεν ειρωνευεσαι? (Ξερεις καλυτερα απο τον καθενα εδω μεσα). Γιατι δεν απαντας που εχει δειξει ασυνεπεια ο Νοτης? Δεν εχεις επιχειρηματα και ειρωνευεσαι τους αλλους. Κανεις δλδ οτι κανει το συστημα στον Νοτη που αντι να ακουσει τα επιχειρηματα του και να αντιπαραβαλει νεα ειρωνευεται και ριχνει λασπη στον Νοτη.
eptapsuxos
Δημοσιεύσεις: 145
Εγγραφή: Δευ Μαρ 11, 2019 3:16 pm

Re: Νότης Σφακιανάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από eptapsuxos »

jdarmody έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 3:36 am
Mixalisvolos έγραψε: Κυρ Μαρ 08, 2020 2:29 am Μεγάλες επισημότητες στο ντύσιμο σήμερα,ούτε γαμπρός :lol: :lol:
Αυτό παρατήρησα κι εγώ, δεν τον θυμάμαι ξανά με παπιγιόν χαχα! Αρχοντικός!
Νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι τα ρουχα που φορουσε στο βιντεο κλιπ του Καμμια στα τελευταια δευτερολεπτα. Δες το.
Απάντηση