ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
οντως βλεπω αυτο το τραγουδι να τραβαει πολυ..εμενα ακομα οχι..
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
16.50afn έγραψε:Kanoniki timi sto Metropolis??
Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..............
ΠΗΓΗ troktiko
ΠΗΓΗ troktiko
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
e na to kleisoume to internet totezaxos έγραψε:Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..............
ΠΗΓΗ troktiko
Παρε ανασα και παμε...
antidoto έγραψε:e na to kleisoume to internet totezaxos έγραψε:Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ..............
ΠΗΓΗ troktiko
Fantazesai?? Emdeiksi diamartyrias...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
http://www.youtube.com/watch?v=-Vfy1OXC ... re=related
Aυτό ρε παιδιά είναι του Φοίβου; Μου φαίνεται περίεργο να βγήκε έτσι απότομα χωρίς κάποια ανακοίνωση κάτι..
Aυτό ρε παιδιά είναι του Φοίβου; Μου φαίνεται περίεργο να βγήκε έτσι απότομα χωρίς κάποια ανακοίνωση κάτι..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Είναι όντως του Φοίβου! Μ'αρέσει!!!!
Πάνος Καλλίδης - "Τί Γίνεται".
30.03.10
Φ-ΓΕΙΑ...
Π-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
Φ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Π-ΣΙΓΟΥΡΑ...??
Φ-Ε ε ε ΝΑΙ!
Π-ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...?????
Φ-ΚΟΙΤΑ.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...
Φ--«ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»?
Π-ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...
Φ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...
Φ-ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ?
Π- Ε ΚΑΙ «ΤΙ ΕΓΙΝΕ»
……Έγινε! η ΠΙΟ ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς !!
Μια νέα συνεργασία έκπληξη! Φοίβος και Πάνος Καλίδης! «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»??? ένα νέο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Φρέσκος ήχος που επιβεβαιώνει τον ίδιο τον στίχο ότι «τίποτα όρθιο» δεν θα μείνει …. στο άκουσμα του!!!
Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή όπου όλα περνάνε κρίση, η οικονομία, οι σχέσεις, οι προσωπικότητες... και μπορεί όλα να γκρεμίζονται αλλά η δημιουργικότητα του Φοίβου σε συνδυασμό με την λαϊκή διάθεση του Πάνου Καλίδη μας μεταφέρουν από το αποπνικτικό και μελαγχολικό γκρι στο ανήσυχο και ζωηρό κόκκινο.
Και …..«ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»?? μια γυναίκα, ένα τραγούδι και όχι μόνο, τελικά μπορεί να τα ισοπεδώσει αλλά... και να τα απογειώσει όλα…
http://www.energy966.com/xcms/content/v ... l_GR.UTF8/
Πάνος Καλλίδης - "Τί Γίνεται".
30.03.10
Φ-ΓΕΙΑ...
Π-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
Φ-ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Π-ΣΙΓΟΥΡΑ...??
Φ-Ε ε ε ΝΑΙ!
Π-ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...?????
Φ-ΚΟΙΤΑ.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ...
Φ--«ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»?
Π-ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...
Φ-ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ...
Φ-ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ?
Π- Ε ΚΑΙ «ΤΙ ΕΓΙΝΕ»
……Έγινε! η ΠΙΟ ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς !!
Μια νέα συνεργασία έκπληξη! Φοίβος και Πάνος Καλίδης! «ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»??? ένα νέο τραγούδι σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Φρέσκος ήχος που επιβεβαιώνει τον ίδιο τον στίχο ότι «τίποτα όρθιο» δεν θα μείνει …. στο άκουσμα του!!!
Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή όπου όλα περνάνε κρίση, η οικονομία, οι σχέσεις, οι προσωπικότητες... και μπορεί όλα να γκρεμίζονται αλλά η δημιουργικότητα του Φοίβου σε συνδυασμό με την λαϊκή διάθεση του Πάνου Καλίδη μας μεταφέρουν από το αποπνικτικό και μελαγχολικό γκρι στο ανήσυχο και ζωηρό κόκκινο.
Και …..«ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ»?? μια γυναίκα, ένα τραγούδι και όχι μόνο, τελικά μπορεί να τα ισοπεδώσει αλλά... και να τα απογειώσει όλα…
http://www.energy966.com/xcms/content/v ... l_GR.UTF8/
ο φοιβος..πρεπει να ηταν καλος στην εκθεση δν εξηγηται αλλιως..!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
to krineis auto apo to deltio tipou?just feel έγραψε:ο φοιβος..πρεπει να ηταν καλος στην εκθεση δν εξηγηται αλλιως..!
giati an ontws to krineis apo ekei, o foivos mallon den epiane oute ti vasi!
genikws ta deltia tipou tis Spicy einai katotata tou metriou!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Γτ ρε παιδιά; Εμένα μ'αρέσει το δελτίο τύπου αυτό!
sorry alla einai megali mparoufa
-
Το τραγούδι ή το δελτίο τύπου; Γιατί το τραγούδι το έχω στο repeat και το θεωρώ το καλυτερο απ'όσα έχει βγάλει ως τώρα στη spicy ο Φοίβος! (και σιχαίνομαι τον Καλίδη )tgoj18 έγραψε:sorry alla einai megali mparoufa
+1....MusicLover έγραψε:Το τραγούδι ή το δελτίο τύπου; Γιατί το τραγούδι το έχω στο repeat και το θεωρώ το καλυτερο απ'όσα έχει βγάλει ως τώρα στη spicy ο Φοίβος! (και σιχαίνομαι τον Καλίδη )tgoj18 έγραψε:sorry alla einai megali mparoufa
Pano kato pano kato...
ontws apo ta kalitera tou foivou, an kai ok, mporei kai kalitera (o foivos oxi o kalidis)
to deltion tipou einai san na leei "prospa8w me kopo na kanw ena prototipo deltio tipou alla den mou bgainei!!!"
to deltion tipou einai san na leei "prospa8w me kopo na kanw ena prototipo deltio tipou alla den mou bgainei!!!"
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
to deltio tupou... to tragoudi den mpainw kan ston kopo na to akousw, oste na ekferw apopsi! o kallidis einai mia emetiki psonara dixws oriaMusicLover έγραψε:Το τραγούδι ή το δελτίο τύπου; Γιατί το τραγούδι το έχω στο repeat και το θεωρώ το καλυτερο απ'όσα έχει βγάλει ως τώρα στη spicy ο Φοίβος! (και σιχαίνομαι τον Καλίδη )tgoj18 έγραψε:sorry alla einai megali mparoufa
agapame xolidi vlepo....tgoj18 έγραψε:to deltio tupou... to tragoudi den mpainw kan ston kopo na to akousw, oste na ekferw apopsi! o kallidis einai mia emetiki psonara dixws oriaMusicLover έγραψε:Το τραγούδι ή το δελτίο τύπου; Γιατί το τραγούδι το έχω στο repeat και το θεωρώ το καλυτερο απ'όσα έχει βγάλει ως τώρα στη spicy ο Φοίβος! (και σιχαίνομαι τον Καλίδη )tgoj18 έγραψε:sorry alla einai megali mparoufa
Pano kato pano kato...
-
AΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ!
-
Ε καλά αργά η γρήγορα (μάλλον γρήγορα) θα το ακούσεις θες δε θες!tgoj18 έγραψε:to deltio tupou... to tragoudi den mpainw kan ston kopo na to akousw, oste na ekferw apopsi! o kallidis einai mia emetiki psonara dixws oriaMusicLover έγραψε:Το τραγούδι ή το δελτίο τύπου; Γιατί το τραγούδι το έχω στο repeat και το θεωρώ το καλυτερο απ'όσα έχει βγάλει ως τώρα στη spicy ο Φοίβος! (και σιχαίνομαι τον Καλίδη )tgoj18 έγραψε:sorry alla einai megali mparoufa
Λάθος....MusicLover έγραψε:AΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΛΙΔΗΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ!
Πάντως κι εγώ στο repeat το έβαλα....
Το καλύτερο δείγμα από τη Spicy για την ώρα...Απλό αλλά καλό και στο στυλ του τετοιου....
Pano kato pano kato...