MAD VMA 2010

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
tgoj18

Re: MAD VMA 2010

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

profanws oxi :fan:

Eksallou to clip vgike meta tis 31 Martiou (an den kanw lathos)
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

tgoj18 έγραψε:profanws oxi :fan:

Eksallou to clip vgike meta tis 31 Martiou (an den kanw lathos)
15 Μαρτίου
MARO LYTRA-ELEVATOR LOVE
SANTAL

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SANTAL »

Παλι για το σεξι θα παιξει η Μαρω προβλεπω...αντε και σκηνοθεσιας(δεν θυμαμαι αν δινουν τετοιο)

Παντως ειτε ειναι υποψηφια ειτε οχι, ειτε κερδισει ειτε οχι, εμενα με νοιαζει να συνεχισει αυτες τις ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εμφανισεις που κανει καθε χρονο!
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Viewmaster έγραψε:
Stinky έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Stinky έγραψε:Στίχος ατάκα είναι το "Πάνω κάτω"..... :fan: :fan:
Αν προλάβει το Elevator love για fashion icon και ατάκα...Δν νομίζω να πρόλαβε κάτι περισσότερο...
Sexy,Fashion Icon και σκηνοθεσία only τα μοναδικά πιθανά κατά τη γνώμη μου :party:
Όχι ατάκα;;;Εγώ μόνο αυτό πιστεύω.... :fan: :fan:
Ακούστηκε πουθενά κalheyyyyy για να γίνει και ατάκα? :fan:
Nαι, στο pc του! :fan:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

MusicLover έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Stinky έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Αν προλάβει το Elevator love για fashion icon και ατάκα...Δν νομίζω να πρόλαβε κάτι περισσότερο...
Sexy,Fashion Icon και σκηνοθεσία only τα μοναδικά πιθανά κατά τη γνώμη μου :party:
Τουλάχιστον ακούγεται κ κάπου....
Όχι σαν τα κομμάτια στη Spicy που κι απο τ pc στον κάδο ανακύκλωσης καταλγουν.... :fan: :fan:
Pano kato pano kato...
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Stinky έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Stinky έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Όχι σαν τα κομμάτια στη Spicy που κι απο τ pc στον κάδο ανακύκλωσης καταλγουν.... :fan: :fan:
Αν λες για το δικό σου pc δε νομίζω...Είμαι σίγουρος ότι αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα ακούς μετά μανίας... :525807:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

MusicLover έγραψε:
Stinky έγραψε:
MusicLover έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Stinky έγραψε:
Viewmaster έγραψε:
Αν λες για το δικό σου pc δε νομίζω...Είμαι σίγουρος ότι αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα ακούς μετά μανίας... :525807:
Ναι εγώ και εσύ... :fan: :fan:
Υ.Γ.Μόνο το Όντως έχω...Ειχα κ του Καλλιδη αλλα δν ειχε καλη ποιοτητα...
Pano kato pano kato...
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Prwton oi ypopsifiotites gia ta vraveia tou Mad vgainoun apo syskepsi twn parousiastwn tou... Fantazomai apofasizoun apo tin lista me afta pou exoun paiksei pio poly!!
Episis tin epoxi tou Nielsen to Mad symmeteixe sto music control, opote nai metriountai ta plays tou!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
tgoj18

afn έγραψε:Prwton oi ypopsifiotites gia ta vraveia tou Mad vgainoun apo syskepsi twn parousiastwn tou... Fantazomai apofasizoun apo tin lista me afta pou exoun paiksei pio poly!!
Episis tin epoxi tou Nielsen to Mad symmeteixe sto music control, opote nai metriountai ta plays tou!!
# Οι πεντάδες των υποψηφιοτήτων συμπληρώθηκαν από τα video clip με τις περισσότερες μεταδόσεις.
# Αυτές προκύπτουν από την αναφορά του airplay του καναλιού στην ΑΕΠΙ (Ανώνυμη Εταιρία Πνευματικής Ιδιοκτησίας) και στους οργανισμούς Grammo, Ερατώ και Απόλλων. Υπολογίζεται μόνο ο αριθμός των συνολικών μεταδόσεων μέσα στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα ανεξάρτητα από την ημερομηνία που προβλήθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο video clip.
# Η κατάταξη των video clip σε κατηγορίες έγινε απο την MAD TV.
# Η πεντάδα των υποψηφίων παρουσιάζεται με αλφαβητική σειρά.
# Στην ίδια πεντάδα δεν μπορεί να συμμετέχει ο ίδιος καλλιτέχνης με διαφορετικά video clip. Μπορεί να βρίσκεται στην ίδια πεντάδα όταν συμμετέχει σαν καλεσμένος σε video clip άλλου καλλιτέχνη και όχι με τη μορφή καλλιτεχνικού ντουέτου. Συμμετέχει μόνο το video clip με τον μεγαλύτερο αριθμό μεταδόσεων.
# Στις υποψηφιότητες δεν μπορεί να συμμετέχει video clip που είχε ήδη συμμετοχή σε πεντάδα υποψηφιοτήτων, με την ίδια ακριβώς μορφή, σε προηγούμενους διαγωνισμούς
# Σε διαφορετικές κατηγορίες επιτρέπεται να συμμετέχει καλλιτέχνης με το ίδιο video clip.
# Συνολικά υπάρχουν 17 κατηγορίες με 5 υποψηφιότητες σε κάθε μια.
# ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ θεωρείται ένας καλλιτέχνης όταν πριν από την έναρξη της 1/4/2008 δεν έχει καταγραφεί video clip στο αρχείο του καναλιού από δικό του ηχογράφημα.
# Στις Κατηγορίες ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ συμμετέχουν οι καλλιτέχνες με το συνολικό άθροισμα των μεταδόσεων για το σύνολο των video clip τους που μεταδόθηκαν μέσα στο διάστημα από 1/4/2008 έως 31/3/2009
# Στις 3 Κατηγορίες των ειδικών ΜΑD AWARDS (ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ - ΑΤΑΚΑ, FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP, SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ) οι υποψήφιοι προκύπτουν από επιλογή της συντακτικής ομάδας του MAD ανεξαρτήτως αριθμού μεταδόσεων video clip.
# Στην Κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP οι υποψήφιοι προκύπτουν από επιλογή της συντακτικής ομάδας του MAD ανεξαρτήτως αριθμού μεταδόσεων video clip.
mad4music

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mad4music »

an ta paroun ola fetos ola pali paparizou kai rouvas tha einai ELEOS...ma kathe xrono oi idioi kai oi idioi?auth h paparizou posa mad exei parei?egw tha ithela na iparxei mia enallagh...katantaei kourastiko... :tourta:
xamogela...kanei tous filous sou na xairontai kai tous ex8rous sou na anisixoun
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

mad4music έγραψε:an ta paroun ola fetos ola pali paparizou kai rouvas tha einai ELEOS...ma kathe xrono oi idioi kai oi idioi?auth h paparizou posa mad exei parei?egw tha ithela na iparxei mia enallagh...katantaei kourastiko... :tourta:

e kala.....rouvas paparizou xatzigiannis tha ta paroun ola pali
έχω βάρκα τα παράπονα
afn

# Στις Κατηγορίες ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ συμμετέχουν οι καλλιτέχνες με το συνολικό άθροισμα των μεταδόσεων για το σύνολο των video clip τους που μεταδόθηκαν μέσα στο διάστημα από 1/4/2008 έως 31/3/2009
# Στις 3 Κατηγορίες των ειδικών ΜΑD AWARDS (ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΙΧΟΣ - ΑΤΑΚΑ, FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP, SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ) οι υποψήφιοι προκύπτουν από επιλογή της συντακτικής ομάδας του MAD ανεξαρτήτως αριθμού μεταδόσεων video clip.
# Στην Κατηγορία ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ VIDEO CLIP οι υποψήφιοι προκύπτουν από επιλογή της συντακτικής ομάδας του MAD ανεξαρτήτως αριθμού μεταδόσεων video clip.
Kai stis ypoloipes katigories?? Travane kliro?? :-P
abc

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από abc »

axizo_polla έγραψε:
mad4music έγραψε:an ta paroun ola fetos ola pali paparizou kai rouvas tha einai ELEOS...ma kathe xrono oi idioi kai oi idioi?auth h paparizou posa mad exei parei?egw tha ithela na iparxei mia enallagh...katantaei kourastiko... :tourta:

e kala.....rouvas paparizou xatzigiannis tha ta paroun ola pali
Άμα δεν τα πάρουν αυτοί..ποιος θα τα πάρει??
Greekboy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Greekboy »

afn

Xairomai pou apo persi yparxoun oroi gia tis ypopsifiotites!! Kalo tha itan na eixan anartisei afto to keimeno apo tin prwti aponomi...
Episis omws afisan 8 katigories xwris dieykrinisi...
tgoj18

afn έγραψε:Xairomai pou apo persi yparxoun oroi gia tis ypopsifiotites!! Kalo tha itan na eixan anartisei afto to keimeno apo tin prwti aponomi...
Episis omws afisan 8 katigories xwris dieykrinisi...
Oi oroi upirxan apo to 2004, kai o themis to anefere se kathe sinenteuksi kai se kathe aponomi!
kai oi alles katigories me ton idio tropo mpainoun! ta 5 rock tragoudia me to megalutero airplay, ta 5 pop, ta 5 laika! etsi paei
tgoj18

afou autoi kanoun epituxia, giati na min ta paroun?
afn

Stis prwtes 2 aponomes imouna ekei... De thymamai na anaferei ola afta gia to pws vgikan oi ypopsifiotites!!
tgoj18

merika wraia hints kai rekor :

* Η Έλενα Παπαρίζου έχει κερδίσει 13 βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη μέχρι στιγμής. Είναι και η μοναδική να έχει κερδίσει βραβείο κάθε χρόνο.
* Η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση , κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν κερδίσει 9 βραβεία, ο τελευταίος περισσότερα από κάθε άντρα καλλιτέχνη.
* Ο Σάκης Ρουβάς έχει κερδίσει 8 βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλο ποπ άντρα καλλιτέχνη.
* Οι Goin' Through έχουν κερδίσει 7 βραβεία, περισσότερα από κάθε άλλο συγκρότημα.
* Η 'Αννα Βίσση (2004) και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (2007) έχουνε κερδίσει 4 βραβεία σ'ένα χρόνο, τα περισσότερα βραβεία που έχουνε δοθεί σ'έναν μόνο καλλιτέχνη μέσα σε μία απονομή.
* Τα τραγούδια "Τρένο" και "Όλα Ή Τίποτα" έχουν αποκτήσει 4 υποψηφιότητες.
* Η Έλενα Παπαρίζου έχει βγεί μεγάλη νικήτρια σε 4 χρονιές, όμως σε 3 από τα 4 μοιράζει το τίτλο με άλλους καλλιτέχνες.
* H Δέσποινα Βανδή έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία σε δύο συνεχόμενες χρονιές (2005, 2006) και αποτελεί την μόνη καλλιτέχνη που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
* Η Έλενα Παπαρίζου έχει αποκτήσει 28 υποψηφιότητες (κι ένα άλλο ως μέλη των Antique), περισσότερα από κάθε άλλο καλλιτέχνη.
* Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποκτήσει 24 υποψηφιότητες, περισσότερα από κάθε άλλο άντρα καλλιτέχνη.
* Η Έλενα Παπαριζου (2005, 2008) και ο Σάκης Ρουβάς (2006, 2009) είναι οι μοναδικοί καλλιτέχνες να έχουν αποκτήσει 6 υποψηφιότητες μέσα σε μία απονομή. Και οι δύο το έχουν καταφέρει αυτό σε δύο διαφορετικές χρονιές.
* Η Έλενα Παπαρίζου έχει κερδίσει το βραβείο της καλύτερης γυναίκας 4 φορές, οπότε ο Σάκης Ρουβάς έχει το αντρικό βραβείο 3 φορές.
* Η Έλενα Παπαρίζου είναι η μοναδική καλλιτέχνης να έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς 2 φορές.
* Η 'Αννα Βίσση έχει κερδίσει 8 βραβεία σε 8 κατηγορίες, οπότε η Έλενα Παπαρίζου έχει κερδίσει σε 8 κατηγορίες 13 βραβεία.
* Η Έλενα Παπαρίζου και οι Goin' Through έχουν κερδίσει 4 βραβεία σε μία κατηγορία.
* Η Έλενα Παπαρίζου έχει ανοίξει τα βραβεία 3 φορές (2005,2007,2008)
tgoj18

afn έγραψε:Stis prwtes 2 aponomes imouna ekei... De thymamai na anaferei ola afta gia to pws vgikan oi ypopsifiotites!!
http://www.videomusicawards.gr/2004/mai ... tion=terms

απο το 2004 opos vlepeis uparxoun oi oroi!
Απάντηση