ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
einai toso kakoproereto oso kai adiaforo na anaferfhs.....oute aparethto.....
exeis kanena neo gia nees kuklofories.eeeeeee tote pesto.
exeis kanena neo gia nees kuklofories.eeeeeee tote pesto.
opws episis adiaforo einai ena palio eksofullo apo ena cd pou exei kukloforisei edo kai 3 xronia
protimw na min exw nea gia kuklofories apo to na exw lathos nea
protimw na min exw nea gia kuklofories apo to na exw lathos nea
teleio!supernatural22 έγραψε:Νίκος Γκανός - Κοίτα τι έκανες videoclip
http://www.youtube.com/watch?v=EZBueUn29Fk
-
tgoj18 έγραψε:teleio!supernatural22 έγραψε:Νίκος Γκανός - Κοίτα τι έκανες videoclip
http://www.youtube.com/watch?v=EZBueUn29Fk
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
ai mwri mlv pou tha guriseis kai matia
-
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2010!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ (ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ Σ'ΑΓΑΠΩ)/05/2009
ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΣΤΟΠ (new latin version 2010)/05/2009
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ & ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ/05/2009
ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ - Nothing Lasts /05/2009
ΠΑΟΛΑ - ΦΑΡΜΑΚΟ/05/2009
Ominus & Dj S - Κάντε Πανικό cd single/05/2009
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ (ΑΝ Μ'ΑΓΑΠΑΣ Σ'ΑΓΑΠΩ)/05/2009
ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΣΤΟΠ (new latin version 2010)/05/2009
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ - ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ & ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ/05/2009
ΑΝΝΕΤ ΑΡΤΑΝΙ - Nothing Lasts /05/2009
ΠΑΟΛΑ - ΦΑΡΜΑΚΟ/05/2009
Ominus & Dj S - Κάντε Πανικό cd single/05/2009
-
polu oraio to neo komati tou mixalh xatzigianni.
-
POSO MA POSO TRAGIKA ADIAFORO EINAI TO NEO TOU XATZIGIANNI?
SKILOVARETHIKA
EPISIS ELEOS PIA KATHE 5 MINES NEO TRAGOUDI
KANE ENA DIALLEIMA ANTHROPE MOU
FTANEI PIA
LIPISOU MAS KAI EMAS POU DEN ANTEXOUME AUTO TO MIKSOLIGMO STI FONI SOU KAI TA SAXLOTRAGOUDA SOU
SKILOVARETHIKA
EPISIS ELEOS PIA KATHE 5 MINES NEO TRAGOUDI
KANE ENA DIALLEIMA ANTHROPE MOU
FTANEI PIA
LIPISOU MAS KAI EMAS POU DEN ANTEXOUME AUTO TO MIKSOLIGMO STI FONI SOU KAI TA SAXLOTRAGOUDA SOU
έχω βάρκα τα παράπονα
- billakos24
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.
ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ''ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ,ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ,ΒΡΑΣΕ ΑΥΓΑ'' ΠΙΑ...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ?
ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΑ ''ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ,ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ,ΒΡΑΣΕ ΑΥΓΑ'' ΠΙΑ...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ?
All of our endings can be found in our beginnings...
8a iparksei epanakikloforia tou Kolaz? (8a kanei auti ti m@l@k1@????)supernatural22 έγραψε:2010 exoume,oxi 2009!
και το νέο κομμάτι του Μιχάλη
http://www.youtube.com/watch?v=w8HMc-0d_rg
to tragoudi pantws einai wraio!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
"Το Re – bE, είναι για μένα ένας πολύ ιδιωτικός και ταυτόχρονα ένας πολύ ανοιχτός διάλογος με τον εαυτό μου.
Είναι μία γέφυρα που με συνέδεσε με τον εαυτό μου και κατ’ επέκταση με τους άλλους. Από την αρχή και με καινούργιο τρόπο.
Με την προσωπική μου έκφραση, την δημιουργικότητα μου, την χαρά, με την προσωπική μου αλήθεια.
Το Re – bE είναι το χαρτί πάνω στο οποίο εξάσκησα την καινούργια μου γλώσσα, της ανεμπόδιστης μου έκφρασης, η μία αληθινή μου πρόβα, η διαδικασία της διαδικασίας μέσω της οποίας επανασυνδέθηκα με το οικείο μου. Με το δικό μου.
Ήταν ένα μάθημα και μία αναζήτηση, μία έρευνα για την αγάπη.
Για να ξανά-ανακαλύψω την αγάπη.
Ήταν ένα μάθημα εμπιστοσύνης.
Εμπιστοσύνης πρώτα σε μένα και μετά εμπιστοσύνης προς τους άλλους.
Εμείς είμαστε αυτό που τόσο επίμονα, τόσο αμείλικτα ψάχναμε.
Ήταν μέσα μας.
Όλες οι γέφυρες, όλες οι ανοιχτές πόρτες, όλη η τελικά έλλειψη των υψηλών τειχών και των λαβυρίνθων, ότι μας εμπόδιζε από το να αγαπούμε, να αγαπηθούμε, να γίνουμε κατανοητοί.
Το Re – be είναι το πάζλ που άφησα μισοτελειωμένο στην βεράντα του σπιτιού μας στην Αμμόχωστο, την ώρα που το ραδιόφωνο ανακοίνωσε ότι έγινε το πραξικόπημα.
Μετά ακολούθησε η Τουρκική εισβολή και ο εκτοπισμός μας.
Τώρα το πάζλ συμπληρωνόταν.
Μετά τον εκτοπισμό, η προσεκτική τοποθέτηση. Η επανατοποθέτηση.
Θα συνέχιζα να είμαι πρόσφυγας; Ίσως, όχι όμως και από τον εαυτό μου.
Αυτή η διαδικασία με οδήγησε σε τόπους στους οποίους δεν υπήρχε χρόνος.
Είχα καταφέρει πλέον να κινούμαι μεταξύ παρελθόντος, παρόντος, μέλλοντος εύκολα. Χωρίς να είναι εμπόδιο καμία ανάμνηση.
Εφόσον όλες οι αναμνήσεις έγιναν έκφραση.
Οπότε, το Re – bE είναι για μένα η αργοπορημένη, αναζήτηση και η νέα γνωριμία με μένα.
Τι ευτυχές συμβάν! Επιτέλους.
Τότε ήρθε η κατανόηση του παρελθόντος μου.
Όποτε ‘ξεχνούσα’ , κάποιος, κάποια, μια Μουσική, ένα γράμμα, μια λέξη, ένα τραγούδι, μια καλοσύνη, ένα όνομα, μια στιγμή πλασμένη από την Συγχρονικότητα με έβρισκε για να μου υπενθυμίσει, πόσο ευλογημένα ήταν τα χρόνια μου που πέρασαν.
Βέβαια, αυτό το οποίο έκανε τα πάντα να μοιάζουν ευλογημένα, ήταν πάντα:
η Αγάπη
Η ανταλλαγή της.
Γι’ αυτό είμαι ευγνώμων κάθε μέρα, διότι τώρα ξέρω, πώς να μεταφράζω οποιαδήποτε εμπειρία και μνήμη σε Μουσική και στίχους η’’ σε γραπτά.
Αυτή η διαδικασία παραδόξως και μη, με μετέφερε σε τόπους στους οποίους δεν υπάρχει χρόνος κι’ όπου όλοι οι γραμμικοί και γραμματικοί χρόνοι, μπαίνουν ο ένας μέσα στον άλλο, πλέκονται μεταξύ τους χαρούμενα.
Ο χρόνος εκτείνεται, ώσπου να μην υπάρχει πια.
Την ίδια στιγμή όλα είναι μέρος του ενός.
Μουσική, νότες, συγχορδίες, το πιάνο, τα απογεύματα, οι μέρες όπως έρχονται, τα δειλινά τα οποία με οδηγούν στην πιο ενδιαφέρουσα ώρα της ημέρας για μένα, την νύχτα, το φεγγάρι, ο ήλιος, η φύση, οι μυρωδιές, τα δάκρυα, το γέλιο και διορθώσεις στο στούντιο, απογοητεύσεις και απέραντη χαρά, δρόμοι και πόλεις, χρώματα, αναμνήσεις, σκέψεις, ταξίδια, σκοτεινιασμένος ουρανός και συννεφιασμένος, το ζωντανό, το έντονο πράσινο των πεύκων όπως φωτίζει το
λαμπερό φως του ήλιου τις κοιλάδες, τα δέντρα, τα δέντρα, η Αγάπη, το χαμόγελο, η θετική διάθεση και μια ελπίδα η’’.. και δύο, η γραφή, το να μείνω σπίτι στην Αθήνα μόνη μου του Αγίου Πνεύματος επί τρεις μέρες, περιμένοντας μια λέξη η’’ μία φράση να μου αποκαλυφθεί, που να μπορεί να περιγράψει ‘εκείνη’ την συγκεκριμένη μέρα στην Βοστώνη, στη Θεσσαλονίκη, ‘εκείνο’ το συγκεκριμένο πρωινό στην Αθήνα, την παιδική μου ηλικία σε μια παραλία της Αμμοχώστου μια μέρα με τους γονείς μου, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου, τα ξαδέλφια μου.. πιο πολλή Μουσική, εξαίρετους μουσικούς, εμπνευσμένους μουσικούς, συνεργασία, αρμονική επικοινωνία, τους πλανήτες, την Αρχαία Ελλάδα, ιεροτελεστίες, προσευχή, νεογέννητα, τον Όλυμπο και δάση, φίλους και οικογένεια, αγκαλιά.
Μπορούσα πλέον να κινούμαι με ευκολία δια μέσου του χρόνου.
Καμία μνήμη δεν αποτελούσε πλέον εμπόδιο, εφόσον όλες οι αναμνήσεις μετατρέπονται σε έκφραση ευλογημένη.
Πάντα ένοιωθα, πότε ένα τραγούδι με αγαπούσε!
Πάντα το ένοιωθα όταν ένα τραγούδι με αγαπούσε.
Όταν με έκανε να θέλω να τραγουδήσω και να χορέψω, μόνη μου η΄΄ μαζί με άλλους, να γελάσω να νοιώσω ελεύθερη, χαρούμενη, θετική απέναντι στα πάντα, αν με έκανε να αισθάνομαι εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μου, ένα με την βαθιά μου επιθυμία.
Όταν μου προκαλούσε αυτή την παράξενη αλλά οικεία αίσθηση, στην κοιλιά και ακόμα πιο βαθιά, εκείνο το συναίσθημα, ότι κάτι απίθανο, καταπληκτικό πρόκειται να συμβεί και ότι θα συνεχίσει να συμβαίνει.
Μία χαρά που δεν τελειώνει.
Κάτι που μοιάζει πολύ με τα ‘’συμπτώματα’’ της έμπνευσης!
Μόνο τότε ήξερα ότι ένα τραγούδι με αγαπούσε. Με αγαπά.
Μοιάζει με μια πόλη, η οποία σέβεται τους κατοίκους της, μετά οι κάτοικοι σέβονται τον εαυτό τους, μετά ο ένας τον άλλο και η ζωή γίνεται καλύτερη.
Τα τραγούδια που κατασκευάζονται απλά και μόνο για να πουληθούν, συνήθως δεν κάνουν καλό στους ανθρώπους με το να τους υπενθυμίζουν την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.
Δεν δείχνουν νέες οδούς, ‘’εξόδους κινδύνου’’, διαφυγής, τρόπους καινούργιους, δεν εμπνέουν. Δεν βοηθούν στην μεταμόρφωση.
Και που αλλού θα μπορούσαμε να στραφούμε για παρηγοριά, για να κατανοήσουμε τα ακατανόητα, να καταλάβουμε και να γνωρίσουμε εμάς, εάν όχι στα τραγούδια, στα βιβλία, στις ταινίες.
Βέβαια κανένα από αυτά δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει φυσικούς ανθρώπους, αλλά τι θεωρείται φίλος στ’ αλήθεια αν όχι και αυτά που προανέφερα;
Άρχισα να τραγουδώ στην Ελλάδα αμέσως μετά τις σπουδές μου στο Berklee.
Απέκτησα ήδη αυτό που κάποιοι αποκαλούν ‘’καριέρα’’, η οποία άρχισε το 1988,
Συνεργάστηκα με θαυμάσιους συνθέτες και στιχουργούς, με ανθρώπους της μουσικής και έζησα τα χρόνια μου στην Ελληνική δισκογραφία έντονα και ανταλλάζοντας αγάπη.
Και βέβαια γεύτηκα διάφορες ‘’συγχύσεις’’ που εκπορεύονταν από μια ανεύθυνη καθοδήγηση, ως προς το τι θεωρείται τραγούδι.
Κι έγινε τόσο περίπλοκο το τραγούδι, το τι είναι τραγούδι, το πώς πρέπει να τραγουδιέται ένα τραγούδι!
Και είναι τόσο απλό.
Τώρα το ξέρω.
Όλο αυτό όμως, μπορεί κάποτε πραγματικά να σε κάνει να θέλεις να απομακρυνθείς τρέχοντας.
Ευτυχώς όμως που οι θεοί του τραγουδιού και της μουσικής πάντα σου γνέφουν και σε περιμένουν
Όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι βαθιά λυπημένοι διότι δεν δύνανται να αισθανθούν ποτέ το μεγαλείο του να μπορείς να τραγουδήσεις, να εμπνευσθείς, να δημιουργήσεις, να μοιραστείς, να δεχθείς και να προσφέρεις αγάπη. Χωρίς κριτική διάθεση. Χωρίς να προσβάλεις και χωρίς να στενοχωρήσεις κανένα, χωρίς να σπείρεις την διχόνοια για λίγους, ασήμαντους αριθμούς τηλεθέασης η’’ για λίγες παραπάνω πωλήσεις.
Απλά και μόνο να ανταλλάξεις, να ανταλλάζεις αγάπη. Τότε τα είδα όλα και όλους με διαφορετικό τρόπο και εκτίμησα αυτά τα δώρα τα οποία έχω και τα χαίρομαι επειδή μπορώ και τα μοιράζομαι και με τον εαυτό μου και με πολλούς, άλλους ανθρώπους, χαρούμενα!
Ευχαριστώ όλους τους τραγουδιστές, τους συνθέτες, τους στιχουργούς, τους καλλιτέχνες που ήταν οι φίλοι μου από τότε που γεννήθηκα, μέχρι σήμερα. Χάρη σε αυτούς δεν ‘’χάθηκα’’.
Μου θύμιζαν πάντα τι αγαπούσα και αφηνόμουν σ’ αυτές και σ’ αυτούς με εμπιστοσύνη για να με οδηγήσουν πάντα σωστά.
Με οδηγούσαν προς την Μουσική και Μουσική ίσον Αγάπη,
Οπότε, πάλι κερδισμένη
Ευχαριστώ
Εκεί που τα περισσότερα μηνύματα της μουσικής σήμερα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μας μειώσουν, να μας πάρουν την τελευταία ρανίδα αυτό – εκτίμησης, αυτοπεποίθησης, αγάπης και εμπιστοσύνης για την ζωή, εμφανίζονται αυτοί οι οραματιστές καλλιτέχνες οι οποίοι αψηφούν τέτοιες ‘’τάσεις’’.
Θέτουν τα όρια, με το να τα υπερβαίνουν: Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Βίκυ Μοσχολιού, Ρένα Κουμιώτη, Kate Bush, Barbra Streisand, Cleo Lane, Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Νίκος Ξυλούρης, Σωτηρία Μπέλλου, Ella Fidzgerald, Duke Ellington, Bill Evans, Σταμάτης Κραουνάκης, Κώστας Καπνίσης, Μίμης Πλέσσας, Ρένα Βλαχοπούλου, Felicia Sanders, Billy Holiday, Soleiman Gamil, Edgar Varese, Sarah Vaughn, Maria Callas, Ursula Dudziak, Χρύσανθος, Πόλυ Πάνου, Arvo Part, Steven Sondheim, Chick Corea.
…και θα μπορούσα να συνεχίσω ασταμάτητα"
ΑΛΕΞΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ALEXIAFANCLUB.TK
ΕΚΑΝΑ PASTE ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΛΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ...
ΑΛΕΞΙΑ,ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ...
πρωτοτυπο και ωραιο εξωφυλλο!
ενδιαφερον θελω να τον ακουσω τον δισκο!
ενδιαφερον θελω να τον ακουσω τον δισκο!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-
Σάββατο, 08 Μαΐου 2010
Το πρώτο τραγούδι της Πωλίνας από το X-Factor
Πρόκειται για μια διασκευή του πολύ γνωστού τραγουδιού της Μαρινέλλας "Ποτέ να μη χαθείς απ'τη ζωή μου"
http://www.youtube.com/watch?v=ZKwU64IG ... r_embedded#!
Το πρώτο τραγούδι της Πωλίνας από το X-Factor
Πρόκειται για μια διασκευή του πολύ γνωστού τραγουδιού της Μαρινέλλας "Ποτέ να μη χαθείς απ'τη ζωή μου"
http://www.youtube.com/watch?v=ZKwU64IG ... r_embedded#!
vrase auga leei...AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...gamato!!!!!!!!!!!!!!!!!billakos24 έγραψε:ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.
pantos to tragoudi emena maresei!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Το κομμάτι δεν νομίζω να είναι στον προσωπικό δίσκο της Πωλίνας,γιατί υπάρχει στο cd με τα best of του Χ-Factor που κυκλοφόρησε πριν 3-4 μήνες από τη Realnews.