Γιώργος Μαζωνάκης
- billakos24
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Τα ίσια ανάποδα»
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Η καρδιά μου», του single/προπομπού του νέου του album, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο «Τα ίσια ανάποδα».
Νέο album με 14 τραγούδια, που το χαρακτηρίζει σε πολύ μεγάλο μέρος ο νέος ήχος που καθιέρωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη διασκευή του τραγουδιού των Ο.P.A «Η καρδιά μου».
Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του album-το οποίο ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Black Rock Studio στη Σαντορίνη-ο Γιώργος Μαζωνάκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου και ήρθε σε επαφή με Τούρκους δημιουργούς.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι 3 κομμάτια: το «Στιγμές που δεν σʼ έχω» της Sezen Aksu , το «Έλα να δεις» και το «Παραλογισμός» σε ελληνικούς στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.
Η επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Η καρδιά μου», οδήγησε το Γιώργο Γκικοδήμα των Ο.P.A, να γράψει, μετά από πολλά χρόνια, ένα νέο τραγούδι, για το album του Γιώργου Μαζωνάκη: Το «Ακόμα σʼ αγαπώ», ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα αγαπηθεί πολύ.
Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση του album είναι η διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού των Μίκη Θεοδωράκη-Μιχάλη Γκανά, «Κοίτα με στα μάτια».
Το «νέο αίμα» των συνθετών, οι Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μάρης, δίνουν την δική τους παρουσία, ενώ στους στίχους συναντάμε επίσης το Γιάννη Δόξα, το Νίκο Γρίτση, το Νικόλα Νικολάου.
Το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα λέγεται «Εξάρτηση-Εξάντληση» σε μουσική Στέλιου Μάρη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.
Το album περιέχει επίσης τις επιτυχίες «Η καρδιά μου» και «Οι άντρες δεν κλαίνε» και 2 remixes και κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=146588&cid=11
Μετά την τεράστια επιτυχία του «Η καρδιά μου», του single/προπομπού του νέου του album, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο «Τα ίσια ανάποδα».
Νέο album με 14 τραγούδια, που το χαρακτηρίζει σε πολύ μεγάλο μέρος ο νέος ήχος που καθιέρωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη διασκευή του τραγουδιού των Ο.P.A «Η καρδιά μου».
Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του album-το οποίο ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Black Rock Studio στη Σαντορίνη-ο Γιώργος Μαζωνάκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου και ήρθε σε επαφή με Τούρκους δημιουργούς.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι 3 κομμάτια: το «Στιγμές που δεν σʼ έχω» της Sezen Aksu , το «Έλα να δεις» και το «Παραλογισμός» σε ελληνικούς στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.
Η επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Η καρδιά μου», οδήγησε το Γιώργο Γκικοδήμα των Ο.P.A, να γράψει, μετά από πολλά χρόνια, ένα νέο τραγούδι, για το album του Γιώργου Μαζωνάκη: Το «Ακόμα σʼ αγαπώ», ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα αγαπηθεί πολύ.
Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση του album είναι η διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού των Μίκη Θεοδωράκη-Μιχάλη Γκανά, «Κοίτα με στα μάτια».
Το «νέο αίμα» των συνθετών, οι Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μάρης, δίνουν την δική τους παρουσία, ενώ στους στίχους συναντάμε επίσης το Γιάννη Δόξα, το Νίκο Γρίτση, το Νικόλα Νικολάου.
Το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα λέγεται «Εξάρτηση-Εξάντληση» σε μουσική Στέλιου Μάρη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.
Το album περιέχει επίσης τις επιτυχίες «Η καρδιά μου» και «Οι άντρες δεν κλαίνε» και 2 remixes και κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=146588&cid=11
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billakos24 την Τετ Σεπ 26, 2012 8:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
All of our endings can be found in our beginnings...
- billakos24
Re: Γιώργος Μαζωνάκης: «Τα ίσια ανάποδα» (Nέο album!)
- billakos24
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ SUPER ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ''Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ'' ΤΩΝ OPA,
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΡΙΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΜΩΣ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ.
WELCOME BACK GEORGE!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΡΙΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΟΜΩΣ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ.
WELCOME BACK GEORGE!!!
2 remixes, 2 palia kommatia kai 10 nea...malista
xalia to cover....
xalia to cover....
Παρε ανασα και παμε...
para 7 nea kommatia kai 3 palia kalitera to 10 nea kai 2 palia. toulaxiston ta 2 palia den eixan kikloforisei se disko sto parel8on!
oraios titlos, metrio cover! gagizei ki autos!!!
oraios titlos, metrio cover! gagizei ki autos!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
το cover πρέπει να είναι από το βίντεο του "η καρδιά μου"
Nothing lasts forever but the earth and sky
- billakos24
είναι, είναιADAM2 έγραψε:το cover πρέπει να είναι από το βίντεο του "η καρδιά μου"
billakos24 έγραψε:είναι, είναιADAM2 έγραψε:το cover πρέπει να είναι από το βίντεο του "η καρδιά μου"
Po-po-po-po-poker face po-po-poker face...... Syggnwmi lathos section!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
- Site Admin
kalo to tragoudi, mou arese..
Can you answer??
πάντως ο τίτλος του album είναι χάλια!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
emena mou aresei o titlos tou album!
episis sto neo song poli Alejandro i enorxistrosi!
paratisame ton Robbie kai pirame tin Gaga Giorgo?
episis sto neo song poli Alejandro i enorxistrosi!
paratisame ton Robbie kai pirame tin Gaga Giorgo?
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
emena mou aresei to tragoudaki tou
genika agapo mazo!!!
genika agapo mazo!!!
έχω βάρκα τα παράπονα
Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι
- billakos24
supernatural22 έγραψε:Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι
-
Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι...... απαισιο Album.
- billakos24
Anemos2006 έγραψε:Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι...... απαισιο Album.
Toso polu sou arese esena kai meneis me to stoma anoikto???billakos24 έγραψε:Anemos2006 έγραψε:Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι...... απαισιο Album.
- billakos24
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.Stavros έγραψε:Toso polu sou arese esena kai meneis me to stoma anoikto???billakos24 έγραψε:Anemos2006 έγραψε:Δε μ'άρεσε κανένα τραγούδι...... απαισιο Album.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.
-
2 φορες το ακουσα και οντος δεν ακουγωταν με τιπωτα....κατευθειαν στον Κάδος Ανακύκλωσις......να μην πιανει χορο....το χειροερο αλμπουμ τον τελευταιον 10 ετων.