Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ...ΑΛΛΑ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΣΤΙΣ 6 ΣΗΜΕΡΑ Τ' ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΛΑΙΒ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕΝΤΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.ΤΗ ΣΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΛΑΙΒ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ...
Το κομμάτι "Το φωνάζω" μάλλον δεν θα υπάρχει στο cd,γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του υπόλοιπου album (κυκλοφόρησε μόνο σε μια συλλογή της MINOS)!Από μια φίλη μου,το έμαθα,όπως επίσης ότι θα έχει πολλά κομμάτια όπως κάθε δίσκος του!
supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι "Το φωνάζω" μάλλον δεν θα υπάρχει στο cd,γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του υπόλοιπου album (κυκλοφόρησε μόνο σε μια συλλογή της MINOS)!Από μια φίλη μου,το έμαθα,όπως επίσης ότι θα έχει πολλά κομμάτια όπως κάθε δίσκος του!
supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι "Το φωνάζω" μάλλον δεν θα υπάρχει στο cd,γιατί δεν ταιριάζει με το ύφος του υπόλοιπου album (κυκλοφόρησε μόνο σε μια συλλογή της MINOS)!Από μια φίλη μου,το έμαθα,όπως επίσης ότι θα έχει πολλά κομμάτια όπως κάθε δίσκος του!