Θάνος Πετρέλης
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ THREAD.(3)
TO filotimo exei ginei apo ta agaphmena mu kommatia auth thn epoxi..dikio eixe o mlv pu elege oti einai tragoudi pu den sou menei me th prwth akroash..emena mu thymizei palio foivo styl anemwna sygkekrimena!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MEDIA την Πέμ Φεβ 18, 2010 12:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Re: ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ THREAD.
media exeis gousto gi auto ksereis ti akous !
-
ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ THREAD.
Μπορούμε να επικεντρωθούμε στο topic και να μη διαβάζουμε ανοησίες; Το "Φιλότιμο" είναι υπέροχο κομμάτι, στο στυλ που ταιριάζει στον Πετρέλη πραγματικά και η πορεία του δεν έχει φανεί ακόμα αλλά θα φανεί γιατί δεν είναι σουξεδάκι.Ήδη ανεβαίνει συνεχώς και θα ανέβει πολύ περισσότερο σίγουρα.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
πες τα! Ετσι ακριβως!MEDIA έγραψε:TO filotimo exei ginei apo ta agaphmena mu kommatia auth thn epoxi..dikio eixe o mlv pu elege oti einai tragoudi pu den sou menei me th prwth akroash..emena mu thymizei palio foivo styl anemwna sygkekrimena!!!
Μα δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να έχει αντίθετη γνώμη για το κομμάτι.
Είναι ένα πολύ καλό κομμάτι που κατατάσσεται στα πολύ καλά κομμάτια της δισκογραφίας του Πετρέλη.
Με συγχωρείτε όμως που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω "πρωτοποριακό" ή "το κομμάτι της δεκαετίας".
Γιατί από τα δελτία τύπου και το σούσουρο περιμένουμε να ακούσουμε κάτι όντως πρωτοποριακό για τα δεδομένα του Φοίβου, και τελικά ακούμε κάτι που τις πιο πολλές φορές θυμίζει κάτι άλλο, ή κάτι "απλά πολύ καλό".
Εκεί είναι η ένσταση η δική μου τουλάχιστον.
Από κει και πέρα, κανένα άλλο σχόλιο...
Φιλικά,
Μάγδα.
Είναι ένα πολύ καλό κομμάτι που κατατάσσεται στα πολύ καλά κομμάτια της δισκογραφίας του Πετρέλη.
Με συγχωρείτε όμως που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω "πρωτοποριακό" ή "το κομμάτι της δεκαετίας".
Γιατί από τα δελτία τύπου και το σούσουρο περιμένουμε να ακούσουμε κάτι όντως πρωτοποριακό για τα δεδομένα του Φοίβου, και τελικά ακούμε κάτι που τις πιο πολλές φορές θυμίζει κάτι άλλο, ή κάτι "απλά πολύ καλό".
Φιλικά,
Μάγδα.
Life is a RollerCoaster...
-
Γιατί το χαρακτηρίσαμε εμείς; Ούτε το δελτίο τύπου μιλούσε για κάτι πρωτοποριακό, αφού για χασάπικο μιλούσε, θα με τρελάνετε;; Απλά ήταν ένα πιασάρικο δελτίο τύπου τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τώρα αν μερικοί περιμένουν την επιτομή της ελληνικής δισκογραφίας όποτε βγάζει κομμάτι ο Φοίβος σε κάποιον πρόβλημα τους. Εγώ τουλάχιστον αρκούμαι στο να ακούω ωραία τραγούδια που να με αγγίζουν ή να μου φτιάχνουν τη διάθεση.ΜΑΓΔΑ έγραψε:Μα δε νομίζω ότι υπάρχει κανείς που να έχει αντίθετη γνώμη για το κομμάτι.
Φιλικά,
Μάγδα.
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι το συγκεκριμένο δελτίο τύπου που όταν το διάβαζες νόμιζες ότι το ' χουν γράψει ο Τριανταφυλλίδης, ο Ρουσσώ, ο Τζόϋς και ο Νίτσε μαζί, κι έλεγες: "Χριστέ μου! Τί να' χει κατεβάσει πάλι το κεφάλι του Φοίβου...", εσένα σε προέτρεπε να ακούσεις ένα απλό και γλυκούλι χασάπικο...MusicLover έγραψε:Γιατί το χαρακτηρίσαμε εμείς; Ούτε το δελτίο τύπου μιλούσε για κάτι πρωτοποριακό, αφού για χασάπικο μιλούσε, θα με τρελάνετε;; Απλά ήταν ένα πιασάρικο δελτίο τύπου τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Τώρα αν μερικοί περιμένουν την επιτομή της ελληνικής δισκογραφίας όποτε βγάζει κομμάτι ο Φοίβος σε κάποιον πρόβλημα τους. Εγώ τουλάχιστον αρκούμαι στο να ακούω ωραία τραγούδια που να με αγγίζουν ή να μου φτιάχνουν τη διάθεση.ΜΑΓΔΑ έγραψε:
Πάσσο...
Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι δεν υπάρχουν "δικοί σου" Φοιβικοί που λένε: "Πω, πω, τί τραγουδάρα έγραψε πάλι το άτομο, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά ΔΕΝ Υ-ΠΑΡ-ΧΕΙ!!
Πάσσο κι εδώ...
Και να σου πω και κάτι; Κάποτε όντως περίμενα από το Φοίβο την επιτομή της Ελληνικής Δισκογραφίας, γιατί πίστευα ότι έχει τη δύναμη και ξέρει. Είχε δώσει πάρα πολλά δείγματα. Δεν είχα ξανακούσει ποτέ τραγούδι σαν το "Άκρως Τολμηρό" ή σαν το "Αχαριστία" ή σαν το "Σε Πολιορκία" ή ακόμα και σαν το "Για 'Ολες Τις Φορές"...
Τώρα όμως που γράφει απλά για να γράψει, και δεν προσφέρει τίποτε παραπάνω από τους συναδέλφους του, να μην το πω;
Τέλος πάντων, δε θέλω να λέω τα ίδια και τα ίδια, εντάξει.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Φιλικά,
Μάγδα.
Life is a RollerCoaster...
super to kommati kai aresei polu
egw den katalavainw pws kati sunithismeno aresei ... An kati to exeis sunithisei to variese !Hanibal έγραψε:super to kommati kai aresei polu
-
Το “Φιλότιμο”, το πρώτο τραγούδι από τη νέα του δισκογραφική δουλειά οπτικοποίησε ο Θάνος Πετρέλης. Σε πολυτελή βίλα στο Κορωπί γυρίστηκε το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιστή υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Σε άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα είναι το νέο concept του βιντεοκλίπ και ο Θάνος Πετρέλης στην κυριολεξία θα τα σπάει όλα, γιατί η κοπέλα του έκανε ατασθαλίες και προσπαθεί να του ζητήσει συγνώμη. Σε λίγες μέρες θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το τελικό αποτέλεσμα του βιντεοκλίπ στις οθόνες μας.
http://www.gossip-tv.gr/story/28296/phi ... ou-petrele
http://www.gossip-tv.gr/story/28296/phi ... ou-petrele
-
ante k me neo cd syntoma... an oxi kalokairi anoiksh kala 8a htan...
Καλά αυτός πότε θα βγάλει το κομμάτι σε digital download!Σε κανένα σταθμό δεν παίζεται,και το video είχε πει ο ίδιος ότι θα κυκλοφορούσε αρχές Μαρτίου!
-
Αφού ειναι σε charts και στον δρομο fm και στο κοσμοράδιο και στον σοκ fm.Δεν ήταν αποκλειστκό σε όλα αυτά νομίζω...supernatural22 έγραψε:Καλά αυτός πότε θα βγάλει το κομμάτι σε digital download!Σε κανένα σταθμό δεν παίζεται,και το video είχε πει ο ίδιος ότι θα κυκλοφορούσε αρχές Μαρτίου!
-
pantws o petrelhs exei ksekolw8ei stis synenteykseis... poly promo k gia neo cd oute logos. 8a doume 8a r8oun ki alla olo leei...
-
Που έχει ξεκολωθεί στις συνεντεύξεις παιδί μου; Που; Πουθενά δεν τον έχω δει..Chronisgreek έγραψε:pantws o petrelhs exei ksekolw8ei stis synenteykseis... poly promo k gia neo cd oute logos. 8a doume 8a r8oun ki alla olo leei...
-
pantou apo menegakh mexri chart show, tv weekend, tralala.gr, star k.a
-
Πήγε Μενεγάκη; Πότε; Κανένα δεν έχω πάρει χαμπάρι από αυτά!Chronisgreek έγραψε:pantou apo menegakh mexri chart show, tv weekend, tralala.gr, star k.a
-
menegakh phge otan eixe bgei to tragoudi ligo meta kai ta alla einai ths teleytaias ebdomadas...
supernatural22 έγραψε:Καλά αυτός πότε θα βγάλει το κομμάτι σε digital download!Σε κανένα σταθμό δεν παίζεται,και το video είχε πει ο ίδιος ότι θα κυκλοφορούσε αρχές Μαρτίου!
Μαλλον δεν ακους ραδιοφωνο μου φαινεται... Σφερα παιζει φουλ, Δρομο παιζει φουλ, derti το ιδιο, κοσμοραδιο φουλ, πανοραμα φουλ, sokfm επισης... Και διαφορους αλλους σταθμους επαρχιας. Μονο ο Ρυθμος και ο Πουνεντης ο κομπλεξικος δεν τον παιζει.
Και δεν στα λεω απο το μυαλο μου. Εχω συνδρομη και βλεπω τι παιζει καθε σταθμος και ποσες φορες.
Οσο για το κλιπ ειναι ετοιμο και βγαινει μαλλον αυτην εβδομαδα.
Υ.γ. Λες για συνεντευξεις. Μαλλον πουλαει για τον θελουν παντου. Και δεν ειναι μονο το star. Alpha chart show, μες την καλη χαρα, μενεγακη, αλτερ και στην σκορδα κ στην τσιμτσιλη, mega στο πρωινο. Μονο ant1 δεν εχει παει για ευνοητους λογους...
Ακομα κ στο μαγαζι εκανε σεζον απο νοεμ- μεχρι κ τωρα ενω αλλοι κλεισανε ιανουαριο(κουρκουλης-ηλιαδη) (γονιδης) και αλλοι ανοιξανε ιανουαριο-φεβρ(μαζωνακης) (σφακιανακης)...
Οποτε υεωρω οτι ο Θανος φετος εχει μια παρα πιλυ καλη χρονια σε αντιθεση με αλλους που υποτιθεται οτι σκιζουν.
a kala eixame ton kaisara sthn kokkinoy exoyme tora kai ton filotimo edw.Filotimos έγραψε:supernatural22 έγραψε:Καλά αυτός πότε θα βγάλει το κομμάτι σε digital download!Σε κανένα σταθμό δεν παίζεται,και το video είχε πει ο ίδιος ότι θα κυκλοφορούσε αρχές Μαρτίου!
Μαλλον δεν ακους ραδιοφωνο μου φαινεται... Σφερα παιζει φουλ, Δρομο παιζει φουλ, derti το ιδιο, κοσμοραδιο φουλ, πανοραμα φουλ, sokfm επισης... Και διαφορους αλλους σταθμους επαρχιας. Μονο ο Ρυθμος και ο Πουνεντης ο κομπλεξικος δεν τον παιζει.
Και δεν στα λεω απο το μυαλο μου. Εχω συνδρομη και βλεπω τι παιζει καθε σταθμος και ποσες φορες.
Οσο για το κλιπ ειναι ετοιμο και βγαινει μαλλον αυτην εβδομαδα.
Υ.γ. Λες για συνεντευξεις. Μαλλον πουλαει για τον θελουν παντου. Και δεν ειναι μονο το star. Alpha chart show, μες την καλη χαρα, μενεγακη, αλτερ και στην σκορδα κ στην τσιμτσιλη, mega στο πρωινο. Μονο ant1 δεν εχει παει για ευνοητους λογους...
Ακομα κ στο μαγαζι εκανε σεζον απο νοεμ- μεχρι κ τωρα ενω αλλοι κλεισανε ιανουαριο(κουρκουλης-ηλιαδη) (γονιδης) και αλλοι ανοιξανε ιανουαριο-φεβρ(μαζωνακης) (σφακιανακης)...
Οποτε υεωρω οτι ο Θανος φετος εχει μια παρα πιλυ καλη χρονια σε αντιθεση με αλλους που υποτιθεται οτι σκιζουν.
Paroti to kommati einai poly kalo gia to eidos tou den paizei idaietera...oi stathmoi sfera kai kosmoradio poy aneferes to eixan apokleistiko ara logiko na paizei...
o sokfm einai eparxiakos stathmos milame gia to kentro vashs poy nai h athina
ston dromo paizei episis alla siga thn sixnotita...kai epeidh tygxanei na akouw arketes fores ton stahmo ayto dn einai opws ta les...
oson afora tous lampsi,love,rythmo,fresh,sport-fm(pou paizei poly syxna tragoydia kai einai kai stous top stathmoys ths xoras),hot fm 104,6,parea fm 104,ant1,real fm,nitro(pou paizei ellinika enniote),oasis klp den paizoun katholou...
gia ton derti poy les...tora metaxy mas o derti einai ligo stathmos gia pio gab gab katastasis an kai einai psila se akroamatikotita.Ara den nomizw oti kanei tipota apo ta anamenomena(me foivo ennow)
kai oson afora to starz me tsaliki..milas gia ena magazi poy einai kyriolektika TRYPA..