Έλλη Κοκκίνου
Re: Έλλη Κοκκίνου
Πολύ λίγα views αν και το κλιπ είναι ωραίο. Μου άρεσε και το τραγούδι αν και γελάω όταν την ακούω να λέει Μακάι...ζευγάι...
I like people too much or not at all.
-
- fylakas_aggelos
-
5? xronia perasan apo "ta genethlia mou"??Slim_Shady έγραψε:Αμάν με αυτό το άλμπουμ
-
- fylakas_aggelos
Ενώ έχει ωραίους στίχους,κάτι με χαλάει στο ρεφρέν,πιστεύω θα μπορούσε άνετα να είναι σε έναν παλιότερο δίσκο της όπως το "Ειλικρινά",αλλά για single δεν μου κάνει.
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
-
Σαν σύνολο είναι ωραίο αλλά και μένα κάτι μου λείπει στο ρεφρέν.Ίσως θα το ήθελα λίγο πιο δυναμικό ενορχηστρωτικά μου φαίνεται κάπως "άδειο".Οι στίχοι καλοί και αξιοπρεπείς.Νόμιζω πως μπορεί να ακουστεί στα ραδιόφωνα,αν δε βάλουν για ακόμη μια φορά Χ στην Έλλη.Το λέω αυτό,γιατί και τα δύο προηγούμενα singles δεν έπαιξαν όσο θα έπρεπε/άξιζε και ειδικά το "Μακάρι" και δεν ξέρω κατά πόσο ευθύνεται γι' αυτό η Cobalt,καθώς και για τα δύο της έκαναν videoclip,που αν μη τι άλλο δείχνει μια διάθεση να τα προωθήσουν.
-
Όμορφα τα κουπλέ,το ρεφρέν υστερεί λιγάκι.Καλοτάξιδο και καλό μας καλοκαίρι
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
wraio! mou kanei to gnwsto vandostyl gyrismata-gia kakh mou tyxh klp..8a akoustei pisteyw k me ena wraio klip
- billakos24
Εμ δεν είναι και ''Μάτια κλειστά'' που και χωρίς να το προωθήσουν ιδιαίτερα τα ραδιόφωνα έπιασε 4 εκατομμυριάκια (5 μαζί με τα audios) και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ανεβάζει views. Δεν είναι και Φοίβος που κολλάς και πατάς replay again and again! Και είναι και ντυμένη η Έλλη. Αυτό που το πας.stelios έγραψε:
Πολύ λίγα views αν και το κλιπ είναι ωραίο. Μου άρεσε και το τραγούδι αν και γελάω όταν την ακούω να λέει Μακάι...ζευγάι...
Το περσινό ''Ας φταίω πάντα εγώ'' τα πήγε καλύτερα τελικά ενώ δεν του φαινόταν. 600.000+ το video clip και μια 200αρα+ 2 audios.
Μακάρι να της κάτσει κάποιο πολύ δυνατό κομμάτι όταν έρθει ο δίσκος γιατί τη συμπαθώ την Έλλη και δεν θέλω να κλείσει στη Spicy περίοδο ο δισκογραφικός της κύκλος.
Πάντως μπράβο της για αυτές τις δύο συνεχόμενες χειμερινές σεζόν στο ''Cabaret'' και στο ''Cabaret@Romeo'' το καλοκαίρι με το πιο ποπ ροκ πρόγραμμα. Δεν της το'χα ειδικά σε αυτή την περίοδο (της).
All of our endings can be found in our beginnings...
-
Το "μακάρι" για μένα είναι από τα πιο ωραία τραγούδια που έχει πει η Έλλη.Το "το χαμόγελο σου" δεν έχει την ίδια δυναμική.Απλά είναι ότι πρέπει για καλοκαιράκι.
Εύχομαι να δούμε και δίσκο από την Έλλη...μακάρι...
Εύχομαι να δούμε και δίσκο από την Έλλη...μακάρι...
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
Slim_Shady έγραψε:Ακούω το "πάρε με"...τι ωραίο κομμάτι
συμφωνω!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Ήταν και στο πάρτυ του ΟΚ.Πολύ ωραία ντυμένη.Τραγούδησε κιόλας.Είπε και το Δε θέλω να ξέρεις της Άννας.Βαριέμαι να τα βάλω όμως.
I like people too much or not at all.