ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Οι “ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ” -ένα ανερχόμενο,πολλά υποσχόμενο group από την Θεσσαλονίκη που κινείται σε pop-rock ρυθμούς- υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την PLUS REC και τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με γενικό τίτλο “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ”.
Το single θα περιέχει δυο τραγούδια,το ομότιτλο “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ” που είναι ήδη αγαπημένο από τις live τους εμφανίσεις και το “ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ” μια μπαλάντα με αισιόδοξο χαρακτήρα που ξεδιπλώνει την ρομαντική τους πλευρά.Το single “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ” αποτελεί προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης δισκογραφικής τους δουλειάς,η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2009.
Αυτό τον καιρό οι “ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ” ταυτόχρονα με την ηχογράφηση του δίσκου τους πραγματοποιεί μία σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα.Επόμενος σταθμός που θα τους συναντήσετε είναι το 8ο ROCK ON THE BEACH στο Cavo Caramelo (Φλογητά Χαλκιδικής),το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 10 το βράδυ.

Οι “ΦΑΝΕΛΑ ΡΙΓΕ” είναι οι: Γιάννης Τσιμπερίδης (φωνή),Αλέξανδρος Ραΐδης (πλήκτρα), Μάριος Γεροτόλιος (ηλεκτρική κιθάρα),Δημήτρης Χριστώνης (μπάσο),Γιώργος Χρήστου (τύμπανα). www.fanelarige.gr
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση