ΛΙΑ ΒΙΣΣΗ:''ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΑΓΑΖΙΑ''!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

ΛΙΑ ΒΙΣΣΗ:''ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΜΑΓΑΖΙΑ''!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Aλήθεια έπειτα από πόσο καιρό ξαναμπαίνεις στο studio;

Aπό το 2001 .
Βέβαια στο διάστημα που μεσολάβησε έκανα κάποιους δίσκους με θεματικές. Κάποιοι δίσκοι ήταν μ χριστουγεννιάτικα τραγύδια άλλοι ήταν για κάποιες παραστάσεις , κάποιοι άλλοι ΄ήταν μελοποιημένα ποιήματα.

Γιατί χρειάστηκε να μεσολαβήσουν οκτώ χρόνια για να κάνεις δίσκο;

Γύρισα στη Κύπρο και απομακρύνθηκα λίγο απ' τα πράγματα. Μάλλον όχι λίγο, πολύ. Λες και ξέχασα τι έκανα τα προηγούμενα χρόνια. Τεμπέλιασα. Έπαιξε ρόλο η επιστροφή μου στη Κύπρο, αφού όπως και να το κάνουμε το παιχνίδι γίνεται στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι πως η ιδέα για αυτό το cd γυρόφερνε στο κεφάλι μου αρκετό καιρό. Θύμωνα για τον ευατό μου γιατί παραμέλησα μια καριέρα. Ο κόσμος όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Αθήνα με σταματούσε στο δρόμο για να μου πει ότι με θαυμάζει ακόμα και σήμερα έπειτα από τόσα χρόνια αποχής και με ρωτούσε πότε θα βγάλω νέο δίσκο και αν θα τραγουδήσω κάπου.

Συζητώ διάφορα πράγματα στην Αθήνα για κάποιες εμφανίσεις το καλοκαίρι και για κάποιες το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια άνθηση των μουσικών σκηνώ στην Ελλάδα λόγω μείωσης ενδιαφέροντος του κόσμου για τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα και μια στροφή στις μικρές σκηνές.

Θυμάμαι κάτι που μου είχε πει η αδελφή σου η Νικη την τελευταία φορά που την είδα. Ότι όταν η Άννα γράφει ένα τραγούδι η πρώτη που το ακούει και θα κάνει σχόλια είναι η μαμα Σοφία. Αυτό ισχύει και στη δική σου περίπτωση;

Η μητέρα μου άκουσε κάποια κομμάτια όταν της τα έπαιξα στο πιάνο. Ήταν λίγο συγκρατημένη. Μου είεπ ως εγώδε γράφω πολύ εμπορικά. Της εξήγησα ότι δεν γράφω τα τραγούδια μου για να στηρίξουν ένα πρόγραμμα σε κάποιο μαγαζί, δεν ήταν ποτέ αυτό το όνειρο μου. Όταν γύρισα από το Βερολίνο και τα έφερα ηχογραφημένα τα ακουσ εκαι ενθουσιάστηκε. Της άρεσε ένα τραγούδι της Billy Holiday ια το οποίο εξασφάλισα τα δικαιώματα διασκευής στα ελληνικά και μου είπε ότι ακούγομαι σαν μαύρη τραγουδίστρια.

από το Downtown
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
MEDIA
Επικοινωνία:

sponta thea :lol: :lol: :lol:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

fonara omws apo tis liges...

aytes oi aderfess vissi les kai kai einai mpampouskes...idies einai.. :lol:
monsoon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από monsoon »

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΗΣ! :lol:
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ! :wink:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

poli kali fwni, prospa8ise emporika alla den ta katafere kai toso... tin "epnikse" i anna!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

πολύ καλή η Λία, απορώ γιατί έκανε τόσα χρόνια να επανέλθει στο τραγούδι με νέο album 8) βρισκόταν πάντα βέβαια στη σκιά της αδερφής της και όσο να ναι, μια πίκρα θα την έχει
Nothing lasts forever but the earth and sky
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

ADAM2 έγραψε:πολύ καλή η Λία, απορώ γιατί έκανε τόσα χρόνια να επανέλθει στο τραγούδι με νέο album 8) βρισκόταν πάντα βέβαια στη σκιά της αδερφής της και όσο να ναι, μια πίκρα θα την έχει
den nomizw na exei pikria... toulaxiston oxi pia! apo ena simeio kai meta to pire apofasi. eksallou apo mikri fainotan oti to asteri itan i anna! ki auto fanike apo ta prota tous vimata afou simvoleo ipograpse prwti i anna, enw i lia ekane to prwto tis disko sta 80s (kamia dekaria xronia meta tin anna)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

mia pikria thn exei..fenete apo tis dhlwseis ths :lol: :lol:
just feel

εε δν πιστευω να τα λεει με πικρια...γιατι και η ΑΝΝΑ οταν αρχισε..δν αρχισε με τραγουδια που γεμιζουν μαγαζια! :wink:
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
stathis2b

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stathis2b »

ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ" :lol: :lol:
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

stathis2b έγραψε:ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ" :lol: :lol:
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΑ ΟΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ. :wink:
Δως μου ένα παγάκι
ouffou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ouffou »

pantos tragoudia san to "apousia" einai apo ta liga. gia na doume ti 8a kanei. an kai xlomo to vlepo na kanei epityxia.
Ouffou has just signed in....
stathis2b

creativeuser έγραψε:
stathis2b έγραψε:ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΗΣ "ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ" ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΑΟΥ ΟΥΑΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ" :lol: :lol:
M'AYTO THN EMAΘΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

stathis2b έγραψε:
creativeuser έγραψε:
ΕΣΥ ΙΣΩΣ.Η ΛΙΑ ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
Δως μου ένα παγάκι
stathis2b

creativeuser έγραψε:
stathis2b έγραψε:
creativeuser έγραψε:
ΕΣΥ ΙΣΩΣ.Η ΛΙΑ ΒΙΣΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ.
ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ;ΤΟ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ "ΑΠΟΥΣΙΑ" (1992 ΝΟΜΙΖΩ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΡΩΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ
stathis2b

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ POP ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, TO ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΑΦΡΟΛΑΪΚΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ "ΕΝΤΕΧΝΗ" ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ)
elli4ever

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elli4ever »

Το τραγούδι απο τους "Μεν & Δεν" όπως και από τον "Κακό βεζύρη"
ήταν τραγούδια-διασκευές...
Το ένα νομίζω της Uma Sumac.
:D
Viewmaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Viewmaster »

elli4ever έγραψε:Το τραγούδι απο τους "Μεν & Δεν" όπως και από τον "Κακό βεζύρη"
Σούμακ=η Γιαπωνέζα(νομίζω) με τη μεγαλύτερη έκταση φωνής σε ολόκληρο τον πλανήτη 8)
just feel

Viewmaster έγραψε:
elli4ever έγραψε:Το τραγούδι απο τους "Μεν & Δεν" όπως και από τον "Κακό βεζύρη"
Σούμακ=η Γιαπωνέζα(νομίζω) με τη μεγαλύτερη έκταση φωνής σε ολόκληρο τον πλανήτη 8)
:wink: 8)
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
Απάντηση