Μια διαφορετική παράσταση! Εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε ξαναρχίζει! Βγάζοντας στην επιφάνεια απρόβλεπτα τραγούδια να ενωθούν μ’ αυτά που περιμένουμε. Δημιουργώντας το περιβάλλον ενός Party που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Εν μέσω ηχογραφήσεων και προετοιμασίας για το επετειακό “Πυξ Λαξ 2018”, ο Φίλιππος Πλιάτσικας βάζει το καλώδιο του ενισχυτή στην πρίζα και ξαναβρίσκει την επαφή του με τον ηλεκτρικό ήχο. Απ’ την εποχή των ηχογραφήσεων της “Στίλβης” και του “Μπαμπούλα”, του “Μοναξιά μου όλα” και του “Παραδείσου που πάνε οι Παλιές Αγάπες”, άλλαξαν οι κιθάρες και τα μηχανήματα αλλά όχι η διάθεση…

pliatsikas_mple_ekeinos_ki_ekeinos_live_2016_02_004

Μαζί τους σ’ αυτό το Πάρτυ αγαπημένοι του φίλοι και σημαντικοί τραγουδοποιοί που θα ολοκληρώσουν την παρέα: Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Bd Foxmoor (Active Member), Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Έηζολ 3.

Ένας από τους επιδραστικότερους μουσικούς των τριών τελευταίων δεκαετιών που τα τραγούδια του μπήκαν όσο λίγα στη ζωή και στις παρέες μας, θα εμφανιστεί στην σκηνή του Σταυρού του Νοτου Club.

Μαζί του οι Έηζολ 3: Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Λιβαδάς στα drums.

Από Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή (2/2, 9/2, 16/2, 23/2)
Έναρξη: 22.30

Special guest:
2/2:
 ΜΑΡΚΟΣ ΚΟΥMΑΡΗΣ (LOCOMONDO)
9/2: BD FOXMOOR (ACTIVE MEMBER)
16/2: ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ
23/2: ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ

Opening Act: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Είσοδος στο μπαρ: 13 ευρώ με μπύρα-κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here