Ο Γιώργος Αστρίτης, μετά το πρώτο του single «Το λες» από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, αποφασίζει να διασκευάσει μαζί με τον συνεργάτη του Γιώργο Καμάρα ένα πολυαγαπημένο τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου.

Είναι «Ο Γάτος» που πρώτη ερμήνευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον δίσκο «Ανθρώπων έργα» το 1993. Σήμερα, ένας νέος καλλιτέχνης του δίνει καινούργιο ήχο και ερμηνεία μέσα από τη δική του ροκ ματιά επιβεβαιώνοντας πόσο επίκαιρο και «φρέσκο» παραμένει μετά από τόσα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο δημιουργοί ακούγοντας την νέα αυτή προσέγγιση – διασκευή του έργου τους, έδωσαν με χαρά την άδειά τους στο νέο τραγουδοποιό Γιώργο Αστρίτη, βάζοντας και οι δυο τους τις δικές τους «πινελιές» στην ηχογράφηση και στην τελική παραγωγή.

Κυκλοφορεί από την MLK.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΤΡΙΤΗ
Δύο χρόνια μετά την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και το επιτυχημένο ντουέτο του με τη Θεοδοσία Τσάτσου «Ψεύτικα λόγια δεν θα βρω», επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα, με νέο ήχο, νέες ενορχηστρώσεις και καινούργιο υλικό, που κινείται πλέον στο πλαίσιο του εναλλακτικού ροκ, με industrial στοιχεία. Πρόκειται για μια νέα μουσική πρόταση, όσον αφορά στον στίχο και την αισθητική, που αποτυπώνεται σε μια απόλυτη συνεργασία με τον Γιώργο Καμάρα, παραγωγό και ενορχηστρωτή όλου του project, που συνδυάζει την ευαίσθητη έντεχνη πλευρά του Αστρίτη, με τον hard rock δυναμισμό και τις progressive επιρροές του.

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο «…Το λες», σε στίχους και μουσική του Γιώργου Αστρίτη, είναι ένα ρυθμικό, funk-ροκ κομμάτι, που καυτηριάζει και ταυτόχρονα απομυθοποιεί τα «κακώς» κείμενα, δίνοντάς τους μια ιδιαίτερη προσέγγιση και ταξιδεύοντάς μας, σε ένα κλίμα καλοκαιρινό, χορευτικό και άκρως… μυστηριώδες. Ας δούμε, λοιπόν, τα πράγματα πιο θετικά και με χιούμορ, που το έχουμε όλοι λίγο περισσότερο ανάγκη, στις μέρες που διανύουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here