Τη Δευτέρα 30/01/17 στις 21:30, η Μαρία Κηλαηδόνη πιάνει το μικρόφωνο του Βlack Duck. Τι είναι αυτό που την διακρίνει και την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική; Η απλότητα και αμεσότητα των live εμφανίσεων της. Με την κιθάρα της στο χέρι και την ξεχωριστή χροιά της, θα ερμηνεύσει τραγούδια από τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, αμερικάνικη country, blues και γνωστές 50’s διασκευές που θα σιγοτραγουδήσουμε.

Η εν λόγω μουσική παράσταση, παρουσιάστηκε σε αρκετούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, συμπληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία δύο χειμερινές σαιζόν και κερδίζοντας επάξια την αγάπη του κοινού.

maria_kilaidoni_2014_07

Η Μαρία Κηλαηδόνη, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας στην ηλικία των 12 ετών. Από τα 14 της έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά σχήματα διαφορετικών μουσικών στιλ.  (rock, funk, blues και country). Το τελευταίο διάστημα συνθέτει δικά της τραγούδια σε ελληνικό στοίχο. Τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο (σε στίχους και μουσική δικούς της) με τίτλο «Τυρκουάζ».

Μαζί της οι μουσικοί: Βύρων Τσιμπλάκης στην ακουστική κιθάρα, Σταύρος Παργινός στο τσέλο και το μαντολίνο και οΒαγγέλης Τσιμπλάκης στα κρουστά.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, 9:30μ.μ
Ελάχιστη Κατανάλωση 10 ευρώ

Black Duck Multiplarte –Ντόρα Ρίζου
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α
210 3234760

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here