H Ζαχαρούλα Κληματσάκη μαζί με ταλαντούχους μουσικούς θα παρουσιάσουν ένα live που θα μας θυμίσει πόσα οφείλουμε στη Βίκυ Μοσχολιού καθώς ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αναμετρηθεί κανείς με τη λάμψη, την προσωπικότητα και την πολύ ιδιαίτερη ερμηνευτική σφραγίδα της.

Μετά το “αντίο” της μεγάλης τραγουδίστριας, τα τραγούδια θα πουν για μια ακόμα βραδιά την ιστορία της. Η δυναμική και ταλαντούχα Ζαχαρούλα πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, συναντάει ένα χειμερινό βράδυ τη Βίκυ Μοσχολιού.

Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Ελευθερίου, του Απόστολου Καλδάρα, του Άκη Πάνου, του Νίκου Γκάτσου, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, μελωδίες που μας ταξιδεύουν και συγκινούν κάθε φορά που τις ακούμε.

zaxaroula_live_2013_04_23

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, μία από τις νέες ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς, ανεβάζει κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά τον ερμηνευτικό της πήχη. Μετά τα δύο πετυχημένα προηγούμενα live της με τίτλο “Μαύρο μου” και “Ονειροκρίτης”, έρχεται να δώσει ένα νέο στοίχημα παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 21.30 στη σκηνή του Ίλιον Cinema & Stage στο κέντρο της Αθήνας (Πατησίων 113 και Τροίας 34).

Μουσικοί:
Ακορντεόν: Κωνσταντίνος Μιχαλάκης
Μπουζούκι: Άγης Παπαπαναγιώτου
Κιθάρα: Γιώργος Παπαδόπουλος

Είσοδος: 6 ευρώ

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 8810602

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here