Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα τραγουδάει, γράφει μουσική και μέσα σε μια πόλη που σωπαίνει τις νύχτες και κάποιες φορές ξεχνάει, έρχεται να μας θυμίσει παλιά και νέα τραγούδια που τη “μεγάλωσαν”. Μια επιστροφή στο “πατρικό” σπίτι αποτελεί αφορμή για να ανοίξουν το παλιό πικάπ, ν’ ακουστούν τα ξεχασμένα Cd και οι κασέτες της μαμάς και του μπαμπά.

Όλα αυτά θα γίνουν στο Σταυρό του Νότου Club στις 28 Μαρτίου, μαζί με τα νέα της τραγούδια, το πρώτο που ακούστηκε στην “Ταράτσα του Φοίβου” το περασμένο καλοκαίρι αλλά και αυτά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Η πρώτη ακρόαση είναι εδώ, επιστροφή στο σπίτι λοιπόν με διασκευές παλιών και νέων τραγουδιών.

mpilida_2018_03_001

Λευτέρης Πουλιού: Ενορχηστρώσεις-Σαξόφωνο-Πλήκτρα
Παντελής Κλήμης: Κιθάρα
Τάσος Ρούσσης: Μπάσο
Γιάννης Ράνης: Τύμπανα
Αριέτα Σαϊτά: Βιολί

Ιδέα, επιμέλεια παραγωγής: Αντώνης Θυσιάδης
Φωτογραφίες: Θανάσης Γαλιώτος, Αθηνά Μπασαμάκη
Αφίσα: Μαίρη Βαλονάση

28 Μαρτίου 2018
ώρα προσέλευσης 21:30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 210 9226975

Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί

—————

Λίγα λόγια για την Άννα-Μαρία Μπιλίδα
Η Άννα-Μαρία Μπιλίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, εκεί πήρε τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα από το ωδείο αλλά και από το σπίτι της αφού προέρχεται από μουσική οικογένεια. Ο δρόμος προς την Αθήνα “άνοιξε” όταν πήρε υποτροφία στο Ωδείο Αθηνών ώστε να συνεχίσει τις μουσικές της σπουδές εκεί. Η πρώτη σημαντική συνεργασία της ήταν αυτή στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος πίστεψε στη δυναμική της φωνής της περνώντας μαζί δυο χρόνια επιτυχημένης μουσικής διαδρομής σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ακολούθησαν και άλλες σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με το Λάκη Παπαδόπουλο, τον Παντελή Αμπαζή κ.α. Το 2016 έγραψε μουσική για την παράσταση “Ο κήπος με τα κυπαρίσσια” όπου ανέβηκε στην Πειραματική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Το 2016 κυκλοφόρησε η πρώτη της διασκευή του τραγουδιού “Από μέσα πεθαμένος” του Αττίκ. Το τραγούδι αυτό ξεχώρισε στην πλατφόρμα του Μελωδία 99,2 “Ακούμε μπροστά”.

Το καλοκαίρι του 2017 ξεχώρισε ανάμεσα στους δώδεκα καλύτερους τραγουδοποιούς στην “Ταράτσα του Φοίβου” με το τραγούδι “Ενοχές” σε μουσική και ερμηνεία δική της. Στις 28 Μαρτίου θα παρουσιάσει στο Σταυρό του Νότου Club τη μουσική παράσταση “Επιστροφή στο σπίτι” με παλιά και νέα τραγούδια, αλλά και δικά τής, λίγο πριν κυκλοφορήσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here