Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, οι Athens Swing Cats, τα άγρια γατιά της πόλης ετοιμάζονται για μία μεγάλη επιστροφή σε έναν αγαπημένο κι ιδιαίτερο χώρο. Στις 23:00 ακριβώς, η Στοά του Βιβλίου πάνω απο το Θέατρο Τέχνης (Πεσμαζόγλου 5) φοράει τα παλιομοδίτικα καλά της και το πάρτυ ξεκινάει.

Ανεβαστικοί Boogie Woogie ήχοι θα κάνουν τα πόδια σας να χτυπούν ρυθμικά ενώ οι Big Band Swing επιλογές θα σας κάνουν να σιγοτραγουδήσετε και να δοκιμάσετε τα πρώτα σας βήματα στο swing δίπλα σε όλους τους ήδη καλά μυημένους!

athens_swing_cats_afisa_2015_11_001

Στα New Orleans ακούσματα της βραδιάς θα δείτε μπροστά στα μάτια σας να ξαναζωντανεύει το θρυλικό Charleston των Roaring 20s, ενώ τα Rhythm ‘n Blues κομμάτια θα σας ταξιδέψουν στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, του New Deal του Roosevelt και της μαφίας του Σικάγο.

Είσοδος ελεύθερη.
Στοά του Βιβλίου
Πεσμαζόγλου 5 από τις 23:00

————-

Για την ιστορία, το Savoy Ballroom που αναβιώνουν οι Athens Swing Cats, ήταν το πιο γνωστό club της Νέας Υόρκης. Εκεί μπορούσε κανείς να απολαύσει τα καλύτερα χορευτικά της πόλης. Ήταν το πρώτο μέρος που λευκοί και μαύροι χόρευαν μαζί ενώ στα 33 χρόνια ιστορίας του φιλοξένησε τα μεγαλύτερα της swing-jazz σκηνής όπως οι Duke Ellington, Benny Goodman και Cab Calloway. Στο Savoy Ballroom ή όπως ήταν ευρέως γνωστό ως Home of Happy Feet σύχναζαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές της εποχής ενώ στην πίστα του χόρεψαν από τον Malcom X μέχρι την Lana Turner.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here