Μετά από τέσσερις πετυχημένες εμφανίσεις το φθινόπωρο, η Χριστίνα Μαξούρη ανανεώνει το ραντεβού μαζί μας τις Δευτέρες 18 & 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Με τραγούδια του πόθου και του έρωτα υπόσχεται για μία ακόμη φορά να μας παρασύρει σε ένα νοσταλγικό και συνάμα λυτρωτικό ταξίδι.

Το άσπρο μαμά νοσταλγώ, είναι το σημείο συνάντησης της Χριστίνας Μαξούρη με τους στίχους της Ελένης Φωτάκη και τη μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου. Είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο από την Μικρή Άρκτο και αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης των μουσικών παραστάσεων στον Σταυρό του Νότου Club.

maksouri_2019_01_001

Μετά τα «Δανεικά Παπούτσια» (Αθήνα, Λονδίνο, Παρίσι, Μιλάνο και περιοδεία στην Ελλάδα) και τα «20+1 Λαϊκά Μεταπολεμικά Τραγούδια με Μπαρόκ Σύνολο» (Φεστιβάλ Αθηνών / Άνοιγμα στην πόλη), η Χριστίνα Μαξούρη, επιλέγει τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζου, Πλέσσα, Ανδριόπουλου, Καραΐνδρου, Σαββόπουλου, Κραουνάκη, Bregovic, Δεληβοριά, Μαραβέγια, Ara Dijian κ.ά. που έχουν συνοδεύσει τις ζωές όλων μας και μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς, συνθέτουν έναν κόσμο πότε εύθραυστο και πότε εκρηκτικό.

Συμμετέχουν:
Πιάνο, τρομπόνι : Βασίλης Παναγιωτόπουλος
Βιολί : Μιχάλης Βρέττας
Τσέλο : Σοφία Ευκλείδου
Κοντραμπάσο : Δημήτρης Τίγκας / Λάμπος Παπανικολάου
Τύμπανα : Νίκος Παπαβρανούσης
Κρουστά: Αλέξης Σταυρόπουλος

Ενορχηστρώσεις : Σταύρος Ρουμελιώτης
Ενορχήστρωση – σύμβουλος ενορχηστρώσεων στα τραγούδια του άλμπουμ : Άγγελος Τριανταφύλλου

Δευτέρα 18 & 25 Φεβρουαρίου
& 4 Μαρτίου
Ώρα Έναρξης: 21.30

Σταυρός του Νότου – Club
Τηλ. 210 9226975

Εισιτήριο: 13€ με μπύρα ή κρασί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here