Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το El Convento del Arte, θα φιλοξενήσει τους Da Band, ένα 6-μελές σχήμα upbeat μουσικών που θα φροντίσει τη διασκέδασή σας με ένα πολύ δυνατό soul-funk χορευτικό πρόγραμμα διασκευών γνωστών ακουσμάτων, με επιρροές από Bill Whithers εως Mark Ronson και από Jamiroquai μέχρι Chaka Khan.

Ένα μουσικό σχήμα που συγκεντρώνει τις ποικίλες μουσικές πορείες και επιρροές του κάθε μέλους σε ένα party mood πρόγραμμα.

Με τις εκρηκτικές Ζωή Ναλμπάντη και Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, συνδυάζουν εμπειρία, φρεσκάδα και πάθος για το groove σε ένα δυναμικό προϊόν μουσικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας, για ένα ξεσηκωτικό Σαββατόβραδο.

da_band_2018_12_001

Συντελεστές:
Τραγούδι: Ζωή Ναλμπάντη – Ερασμία Μαρκίδη
Πλήκτρα: Σταύρος Πετσαλάκης
Μπάσο: Σπύρος Πετρουνάκος
Κιθάρα: Ευθύμης Αντωνόπουλος
Τύμπανα: Αλέξανδρος Μαμμόπουλος

Σκηνοθεσία – Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00
Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10 euro

Οι Da Band συστήνονται:

Ζωή Ναλμπάντη
Πολυεργαλείο!! Από μικρή το όνειρο της ήταν να γίνει rock star. Στα 5 της, ξεκίνησε η καριέρα της στο τραγούδι, μπροστά στον καθρέφτη, με τη βούρτσα μαλλιών για μικρόφωνο… Ενθουσιασμένη η οικογένεια και ακόμα πιο πολύ η γειτονιά…Τελικά έγινε ηθοποιός που χορεύει και τραγουδάει… όπως Αμερική! Από το 1995 παίζει στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ερασμία Μαρκίδη
Φωνάρα / φυσικό δώρο, full pack, η χαρά του ματιού και του αυτιού!! Σούπερ δασκάλα φωνητικής, με πάμπολλες top επιπέδου συνεργασίες! Ψηλή ξανθιά, κάστανα μάτια, Ζυγός με Τοξότη..!! Διαθέτει καλή και τρυφερή καρδιά (μαρουλιού)… Φτιάχνει υπέροχη φραπεδιά και η σπεσιαλιτέ της….., τα μακαρόνια με κιμά. Κορίτσι για σπιτι…

Σταύρος Πετσαλάκης
Πλήκτρα (κατά δήλωση του), βασικές ενορχηστρώσεις, εμμονή στην ακρίβεια της πολυφωνίας και όχι μόνο!! Μετά την αποθεραπεία του από το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, έκανε συνολικό delete σε όσα ήξερε από τα Ωδεία, και – επιτέλους – παίζει σούπερ funk!!!!!!!!!!!!!

Σπύρος Πετρουνάκος
Η σχέση του με το μπάσο αρχίζει σε μια τρυφερή και τροφαντή ηλικία που δεν μας αφορά. Έκτοτε συναντιέται με το συγκεκριμένο όργανο σε τακτά χρονικά διαστήματα της ζωής του, κυρίως μέσα από παρέες εξαίρετων και γενικότερα άπαιχτων μουσικών. Του αρέσουν κάπως τα ταξίδια, αλλά η προτίμησή του για επίγεια μέσα, όπως π.χ. τα ΚΤΕΛ, θα σταθεί εμπόδιο σε μια international καριέρα. Ισχυρίζεται πως, μετά τους σκύλους, οι μπασίστες είναι οι καλύτεροι φίλοι των τυμπανιστών. Χωρίς αυτόν δεν υπάρχει bass-η για διαπραγμάτευση!!!!

Ευθύμης Αντωνόπουλος
Άφησε το Πανεπιστήμιο της Κέρκυρας, για το πανεπιστήμιο της ζωής (του μουσικού ) ! εξαιρετικός κιθαρίστας και cool ατομάκι, υπηρετεί με συνέπεια το «από τον καθένα με τις δυνατότητες του, στον καθένα με τις ανάγκες του». Μεταξύ προβών, μαζεύει ζαχαροκάλαμα στην Κούβα!

Αλέξανδρος Μαμμόπουλος
Παραγωγός διαφόρων γνωστών ραδιοτηλεοπτικών πονημάτων, παγκόσμιας εμβέλειας αποτυχημένος rock star, διαδίδει πως παίζει τύμπανα και εκτελεί και χρέη οπλονόμου στην μπάντα. Τυπικός “germano offizier”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here