To 2020, μετά από 14 πολιτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα χέρια των Γερμανών. Η τρόικα έχει εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στην Αθήνα, δίπλα στο El Convento Del Arte, ενώ στην εξουσία βρίσκεται ο ηγεμόνας Κλάους Φον Χίπστερ. Η απελευθερωτική οργάνωση “Klein Mein” κι ο αρχηγός της, αναλαμβάνουν δράση. Χρησιμοποιώντας ως «Δούρειο Ίππο» το μαγαζί, οργανώνουν το σχέδιο απελευθέρωσης από τον γερμανικό ζυγό. Οι ιδιοκτήτες, οι φίλοι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού αναλαμβάνουν να το εκτελέσουν. Όμως, από ένα λάθος, τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή. Και τότε, στην αυγή του 2021, οι ήρωες, τολμώντας την υπέρβαση, τελικά κάνουν την έκπληξη.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην παράσταση «Απελευθερωτική οργάνωση “Klein Mein”», η οποία θα παρουσιάζεται από την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στο El Convento Del Arte.

klein_mein_2015_02

Συγγραφείς: Εμμανουέλα Αλεξίου & Μάρω Μπουρδάκου
Σκηνοθεσία: Πέμη Ζούνη

Παίζουν:
Εμμανουέλα Αλεξίου, Χάρης Ασημακόπουλος, Γιάννης Δρακόπουλος, Βαλέρια Κουρούπη, Θάνος Λέκκας, Αγνή Χιώτη και ο Γιώργος Χρανιώτης με την μπάντα του “Imitate your mother” (Κιθάρα: Πάνος Βελούζος, Τύμπανα – Τρομπέτα: Κώστας Λεβέντης, Μπάσο: Παύλος Ζήσου)

Στο πιάνο ο μαέστρος Νίκος Σάλτας 

El Convento Del Arte
Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο
τηλ. 210 5200602

Ώρα προσέλευσης: 21:00

Ώρα έναρξης: 22:00

Διάρκεια: 90 λεπτά περίπου

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here