Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κυκλοφορεί από την Minos-Emi μια διπλή συλλογή με σαράντα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, τέσσερα χρόνια μετά την πρόωρη απώλεια του . Ο χρόνος λένε ότι επουλώνει τις πληγές επιβεβαιώνει όμως ταυτόχρονα ότι η αγάπη και η εκτίμηση για καλλιτέχνες με τη πορεία το ήθος και τη φωνή του Μητροπάνου θα ζουν πάντα ανάμεσα μας κάθε μέρα και πιο έντονα ,κάθε μήνα και με περισσότερη νοσταλγία και συγκίνηση.

2201159938-2

Σε αυτή τη δύσκολη επιλογή της συλλογής με τίτλο “Μια εκδρομή είναι η ζωή μου”, επεκράτησαν δύο δρόμοι, τα τραγούδια που ο κόσμος πίστεψε και συνεχίζει να τραγουδά όσα χρόνια κι αν περάσουν και τα τραγούδια που εκείνος αγάπησε αλλά έμειναν για χρόνια λίγο πιο πίσω περιμένοντας να ανακαλυφθούν με το χρόνο. Έτσι η συλλογή αυτή ξεκινά με ένα τραγούδι που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ζήτησης, αν και ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 2005, και μιλάμε για το γνωστό και περιζήτητο πια “Θες”.

mitropanos_thes-1280x1280Η επιτυχία μάλιστα του τραγουδιού αυτή, μέσα από μια καλαίσθητη τηλεοπτική διαφήμιση, είχε σαν αποτέλεσμα και την επανέκδοση του album, στο οποίο αυτό συμπεριλαμβάνονταν. Πρόκειται για τον δίσκο «Πες Μου Τ’ Αληθινά Σου»,  τις συνθέσεις του οποίου υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους μοιράζονται ο Νίκος Μωραϊτης και η Ρεβέκκα Ρούσση.  Από το ίδιο άλμπουμ, που κυκλοφόρησε το 2005, ξεχώρισε το τραγούδι «Σβήσε Το Φεγγάρι» ενώ αίσθηση είχαν κάνει και τα «Απόψε Χάσαμε Κι Οι Δυο» και «Δέκα Χρόνια» Έντεκα λοιπόν χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το εν λόγω album επανακυκλοφορεί στα δισκοπωλεία σε νέα έκδοση του 2016 από τη Minos EMI.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here