Οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1/3/2018 από την Phonographic Society Records. Με τίτλο «Αστική Ραψωδια», το ντεμπούτο album του rock κουαρτέτου από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί ένα concept album που κινείται μεταξύ punk, garage και blues rock.

film_noir_2018_02

Μέσα από 9 τραγούδια, αλλά και μια σειρά από αφηγηματικά ιντερλούδια, οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ μας οδηγούν μέσα από τους σκοτεινούς δρόμους της Solaris City.

Ποιος είναι ο Ορφέας και που βρίσκεται; Tί ρόλο παίζει η femme fatale Veronica; Και ποιος είναι ο μυστήριος κύριος B; Θα καταφέρει ο ντετέκτιβ Serdigo να φτάσει στην άκρη του νήματος που έχει απλωθεί σε bars, υπονόμους και κακόφημες γειτονιές; Ποιο θα είναι το τέλος αυτής της ξεχωριστής, αστικής ραψωδίας;

Ένα ταξίδι διάρκειας 56 λεπτών, μέσα από τις μελωδίες, το ξέφρενο drumming και τα κολλητικά ρεφρέν του «Κι ας χαθώ», του ομώνυμου κομματιού, του “Le Bonbon”, η «Αστική Ραψωδία» έρχεται για να δώσει μια νέα πνοή στην ακμάζουσα, αλλά underground, ελληνική punk σκηνή. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως… μωράκι μου, δεν ζούμε πια στο ‘99.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here