Ξέρω την τύχη μου γι’ αυτό ξέρω πως δε θα σε δω“, μας τραγουδούν στο νέο τους video clip οι Φιλμ Νουάρ. Οι Θεσσαλονικείς rockers, αφού γύρισαν τρία clips στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης τους, αποφάσισαν να κατηφορίσουν στην πρωτεύουσα για τα γυρίσματα του “Le Bonbon“.

Στα τρία λεπτά που διαρκεί το κομμάτι, πηγαίνουμε από τα γραφικά, γεμάτα χρώματα στενά των Εξαρχείων, στα νεοκλασικά κτήρια της Ακαδημίας, για να καταλήξουμε με το τελευταίο φως της ημέρας στον πεζόδρομο της Ακρόπολης. Ελληνικός και γαλλικός στίχος αναμειγνύονται ιδανικά με τον ενθουσιώδη rock ήχο των Φιλμ Νουάρ και το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο πρωτότυπο όσο και κολλητικό.

Το “Le Bonbon” είναι το κομμάτι που κλείνει τον δίσκο “Αστική Ραψωδία“, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 από τη Phonographic Society. Είναι διαθέσιμος για δωρεάν download στο bandcamp της Phonographic Society, αλλά και για streaming στο Youtube και το Spotify

Την παραγωγή του video clip ανέλαβε η ΤΑΛΙΜΠΑΝ Productions, με τους Θάνο Λυμπερόπουλο και Γιώργο Κασσάκο να υπογράφουν τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here