Η Φωτεινή Βελεσιώτου, έχοντας στις αποσκευές της μια πετυχημένη χειμερινή σεζόν με πολλές sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, στην επαρχία αλλά και στο εξωτερικό, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα, συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Επόμενος σταθμός, το club του «Μύλου» στη Θεσσαλονίκη, τα Σάββατα 5 και 12 Νοεμβρίου.

Σε κάθε συναυλία της θα μας τραγουδήσει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.

stn_live_2016_09_002_velesiotou

Μαζί της ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς, αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016. Με τη δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, με το πάθος και την ευαισθησία του χαρακτήρα του και με τη στόφα των μεγάλων ελλήνων ερμηνευτών, εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες στο μπουζούκι και στον τζουρά ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Νίκος Παπαναστασίου, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής, στα τύμπανα ο Θωμάς Κωστούλας και στην τρομπέτα ο Γιάννης Οικονομίδης.

Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

Εισιτήριο θεάματος: 12 €
Προπώληση: 10 €

*Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310 510081.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here