Η Φρόσω Στυλιανού ξεδιπλώνει τον μουσικό της κόσμο σε μια ιδιαίτερη παράσταση για πιάνο, μπάσο και φωνή μαζί με τον πάντα θεατρικό και πολύπλευρο πιανίστα Αντρέα Αποστόλου και τον ευρηματικό και πολυσχιδή σολίστα του μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Η Στυλιανού προσεγγίζει μοναδικά τα αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία και όχι μόνο, ανοίγοντας μια μεγάλη αγκαλιά για τα τραγούδια που η ίδια έγραψε και που κυκλοφόρησαν στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο ‘’Άλλες μέρες’’.

papakonstantinou_live_2013_01_05_frosw_stylianou

Έχοντας στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Μπάμπης Στόκας  και με πιο πρόσφατη την μέχρι και σήμερα συμμετοχή της στο σχήμα της “Ακτής Πειραιώς” με τους Β.Παπακωνσταντίνου, Λ.Μαχαιρίτσα, Γ.Ζουγανέλη και Δ. Σταρόβα,  προτείνει παράλληλα και τον δικό της προσωπικό ήχο και στυλ, στις πιο ιδιαίτερες, προσωπικές της εμφανίσεις.

Μαζί της δυο από τους σπουδαιότερους πρωταγωνιστές της ελληνικής σκηνής και δισκογραφίας σήμερα, οι οποίοι δίνουν το στίγμα τους στην παράσταση με μοναδικές ερμηνείες, απόλυτη ελευθερία στο παίξιμο, προσφέροντας στα τραγούδια πολλαπλή διάσταση ακόμα και όταν η προσέγγιση είναι αφαιρετική και διάφανη.

Σε ένα trio γεμάτο ένταση και φως,  οι δύο σολίστες ζωντανεύουν τις “Άλλες μέρες” της Φρόσως Στυλιανού, χαρίζοντας στο κοινό ήχους, χρώματα και συγκίνηση.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018
στις 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

IANOS
Σταδίου 24 – Αθήνα
τηλ. 210 32 17 810

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:
Σταδίου 24 & Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here