Η Φρόσω Στυλιανού ξανά στην σκηνή του Faust, αυτή τη φορά την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου…

Κερδίζοντας το κοινό του Faust στο προηγούμενο live με ηλεκτρισμένες ερμηνείες και καθηλωτικές ρωγμές, έρχεται τώρα κατακόκκινη, την μέρα των ερωτευμένων, όπως πάντα με τους Αντρέα Αποστόλου στο πιάνο, Γιώτη Κιουρτσόγλου στο ηλεκτρικό μπάσο και Στέφανο Δημητρίου στα τύμπανα. Guest, για να χρωματίσει με το δοξάρι του, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί. Οι χαρισματικοί μουσικοί, που ανάγουν το κάθε live σε μοναδική εμπειρία για το κοινό, ενώνουν το ταλέντο τους με την επιθυμία της ερμηνεύτριας να μας χαρίσει με τη φωνή της αυτά που δεν λέγονται, παρα μόνο τραγουδιούνται.

Γνωστή από τις συνεργασίες της με καλλιτέχνες όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, η Φρόσω Στυλιανού εμφανίζεται παρουσιάζοντας ένα ευρύ πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπάει, άλλοτε γιατί την ενέπνευσαν ως τραγουδοποιό, όπως τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Δ. Σαββόπουλου και άλλοτε τραγούδια που επιθυμεί να προσεγγίσει ερμηνευτικά με το δικό της στυλ, όπως αυτά που τραγούδησαν οι αγαπημένες της φωνές, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Μαρία Δημητριάδη, η Lara Fabian κ.α. Φυσικά, δεν λείπουν απο το playlist τραγούδια απο τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Άλλες μέρες”, σε στίχους, μουσική και ενορχηστρώσεις της ίδιας της ερμηνεύτριας, όπως και το πρόσφατο της single “Δάκρυα του Χειμώνα”.

Στιγμές αναφοράς στo live, το παλιό ρεμπέτικο “Άνοιξε γιατί δεν αντέχω” σε μια μοντέρνα, “υπερφυσική” διασκευή, το σπαρακτικό “Μητέρα κι αδελφή” του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και το εκρηκτικό “Κάτω στης Μαργαρίτας τ’ αλωνάκι” σε μια φορτισμένη, δυναμική απόδοση. Στην παράσταση ενώνονται τα ολόφωτα ντέφια του Σαββόπουλου και οι φλογερές μπαλάντες του Κραουνάκη με το “Bad romance” της Lady Gaga και το “Je suis malade” της Lara Fabian, ενώ ο κόσμος ψυθιρίζει το “Τέρτιν” ως αναφορά στην ιδιαίτερη πατρίδα της ερμηνεύτριας. Περιμένουμε φυσικά να επαναλάβει το ανέκδοτο τραγούδι-έκπληξη “Σβήσε το φως” σε στίχους της ίδιας και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Ένταση, συγκίνηση, ερμηνείες με το χέρι στην καρδιά απο την Φρόσω και τους εμβληματικούς μουσικούς της, την ημέρα της αγάπης, Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, στο πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό Faust!

Πιάνο: Αντρέας Αποστόλου
Ηλ.Μπάσο: Γιώτης Κιουρτσόγλου
Τύμπανα: Στέφανος Δημητρίου
Guest Βιολί: Βασίλης Ραψανιώτης
Επιμέλεια προγράμματος: Φρόσω Στυλιανού

Φωτογραφία Γιάννης Μαριετουσάκης
Graphics Δημήτρης Κυριαζής

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:45

Faust
Καλαμιώτου και Αθηναΐδος 12 – Αθήνα
Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 3234095

Τιμή εισόδου: 5€ (χωρίς ποτό), 7€ (με κράτηση χωρίς ποτό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here