Η Κατερίνα Κυρμιζή και ο Νίκος Γρηγοριάδης ξεδιπλώνουν και μοιράζονται άλλη μια φορά το μουσικό τους σύμπαν στο Μουσικό Κουτί!

Ερμηνευτές, συνθέτες, στιχουργοί, παραγωγοί, ευφάνταστοι  μουσικοί και οι δυο, μόνιμοι συνεργάτες στην εικοσάχρονη δισκογραφική τους διαδρομή, με χαμηλόφωνη αισθητική παρά την αξιόλογη μουσική τους πορεία, η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης έχουν προσφέρει εξαιρετικά άλμπουμ που διακρίθηκαν και καλόγουστα τραγούδια όπως : “Νυχτερινό”,  “Αν δε μ’ αγαπάς”,  “Στην πίσω τσέπη του Blue Jean” , “Είμαι καλά”, “Αλφάδι”,  “Παραμυθένια”, “Το Κοράλλι”, “Γυμνή από αγάπη”.

kyrmizi_2017_11_001

Η Κυρμιζή κι ο Γρηγοριάδης, έχουν διασκευάσει για 2 κιθάρες τα τραγούδια τους, τραγούδια παραδοσιακά και τραγούδια των CohenCashFeistAmos, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, συμπυκνώνοντας σε μια απέριττη εκδοχή την μοναδικότητα τους. Σε έναν συμφυρμό οικείου και ανοίκειου με υψηλό καλλιτεχνικό αντίκρισμα το set listπεριλαμβάνει τραγούδια που ερμηνεύονται από a cappella, μέχρι με προ-ηχογραφημένο ηχητικό υλικό, οι κιθάρες γίνονται κρουστά και το κοινό συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του προγράμματος χωρίς τη βία ενός εξωτερικού σκοπού να εξαναγκάζει και να κατευθύνει. Η δε φωνή της Κυρμιζή, “αντίδοτο ονείρου στην πλήξη και στην ανία ” όπως παλιότερα έχουν χαρακτηρίσει, αποδίδει εξαιρετικά το απαιτητικό ρεπερτόριο.

grigoriadis_2017_11_001

Το “μικρό live #3” της Κυρμιζή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε digital single το εξωτικό “Της καρδιάς μου οι κάκτοι”και του Γρηγοριάδη, είναι μια ηχητική αποκάλυψη και οι ίδιοι το κρυφό χαρτί της εναλλακτικής σκηνής ελαφρού τραγουδιού που δημιούργησαν οι πρωτοπόροι Γιάννης Πετρίδης και Κώστας Ζουγρής στη δισκογραφική Virginστα τέλη των 90ς, με κύριο χαρακτηριστικό το ότι καταλύει τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ποπ, ροκ και έντεχνη σκηνή. Μην το χάσετε!

Μια δράση των ΕΝ.Π.ΑΝ.

kirmizi_grigoriadis_mikro_live_3_2017_12_001_poster

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου
ώρα έναρξης : 22:30

Χρέωση : με κρασί 10 ευρώ, με ποτό 12 ευρώ

Μουσικό Κουτί
Δεκελέων 32, Γκάζι (σταθμός Μετρό Κεραμεικός)
κρατήσεις, επικοινωνία : 698 079 1417  (Νίκος Καραδημητρίου)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here