Έχοντας ως εφόδιο το πρώτο τραγούδι του επερχόμενου δίσκου της, ένα ονειρικό video clip, δυνατό airplay από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα αλλά και μια απίστευτη μπάντα να τη συνοδεύει, η Κατερίνα Μακαβού επιστρέφει στη σκηνή του αγαπημένου FAUST, την Τρίτη 19 Μαρτίου, ξαφνιάζοντάς μας για ακόμη μια φορά με τη συναισθηματική σκηνική της έκφραση!

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία, η Κατερίνα επέστρεψε με ένα κομμάτι φωτεινό και ελπιδοφόρο με τίτλο «Τα χέρια τους σφιχτά». Με την αισθαντική χροιά της υπέροχης φωνής της, την ιδιαίτερη, θεατρική της παρουσία και μια δεμένη μπάντα θα παρουσιάσει στο live της ένα πρόγραμμα καλοδουλεμένο, με ροή και με εναλλαγές, με κομμάτια δικά της και όμορφες διασκευές, δίνοντας τον χρόνο και τον χώρο για υπέροχες ακουστικές ερμηνείες αλλά και κιθαριστικά σόλο που συνεπαίρνουν το κοινό. Η Κατερίνα Μακαβού και τα εκλεκτά αγόρια που τη συνοδεύουν επί σκηνής λειτουργούν ως «σώμα ένα» και για μιάμιση ώρα μάς αφηγούνται διαφορετικές μουσικές ιστορίες.

Με ρομαντική ματιά, η Κατερίνα Μακαβού, το κορίτσι με τα πυρόξανθα μαλλιά και τη σκηνική παρουσία που μαγνητίζει, υποδέχεται μαζί μας την άνοιξη, την Τρίτη 19 Μαρτίου σε ένα live μοναδικής αισθητικής!

Παίζουν οι μουσικοί
Κατερίνα Μακαβού: τραγούδι
Θανάσης Dzingovic: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Οικονόμου: τύμπανα
Γιώργος Λαγογιάννης: πλήκτρα
Διονύσης Μακρής: κοντραμπάσο

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Ταβουλάρης

Τρίτη, 19 Μαρτίου
Ώρα Έναρξης: 22:00

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3234095

Είσοδος: 6 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here