Η Κυβέλη Καστοριάδη -κόρη του Κορνήλιου Καστοριάδη- μεγάλωσε και ζει στο Παρίσι. Διατηρεί όμως μια αδιάλειπτη και βαθιά σχέση με την ελληνική μουσική. Γι’ αυτό και η πρώτη της δισκογραφική παραγωγή εκδίδεται στην Ελλάδα από την Μικρή Άρκτο, με τίτλο “Sous le ciel de Paris” κι από την Ελλάδα απευθύνεται στον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ξανά με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου cd με τίτλο “Songs for a blue cloud” από τη Μικρή Άρκτο, με συνοδοιπόρο τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην ενορχήστρωση και τη συνοδεία στην κιθάρα.

kastoriadi_kalampalikis_2017_07_001

Με πυξίδα τις δύο δισκογραφικές της δουλειές ξεκίνησε την περιοδεία της το καλοκαίρι του 2017 από το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα και συνεχίζοντας σε Πάτρα, Καβάλα, Αίγινα και ξανά στην Αθήνα, επέστρεψε στο Παρίσι όπου προετοίμασε τη θεατρική της παρουσία και σειρά εμφανίσεων με άξονα το Songs for a blue cloud. Τον Οκτώβριο του 2017 έκανε μία σειρά μουσικών παραστάσεων στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών.

Τον Δεκέμβρη επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα για να συναντήσει καλλιτεχνικά σε 2 μουσικές βραδιές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τη Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του Passport-upstairs, ενώ παρουσίασε τη μουσική παράσταση σε Ηράκλειο (Βασιλική του Αγίου Μάρκου) και Θεσσαλονίκη (θέατρο Αθήναιον).

Η Κυβέλη Καστοριάδη θέλοντας αυτό το καλοκαίρι να συνεχίσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε, μας προτείνει ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο με σταθμούς – ορόσημα γνωστά τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard Cohen, Bob Dylan, Kurt Weill, Serge Gainsbourg, Boris Vian κ.ά.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
Στις 9:00 το βράδυ

Μουσείο της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών
Θόλου 5 – Πλάκα

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
13€: Γενική είσοδος (προπώληση), 10€ φοιτητικό, ανέργων (προπώληση).

Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή της συναυλίας (11/7).

TICKET SERVICES
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Online: www.ticketservices.gr
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Την ημέρα της συναυλίας (12/7) θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο ταμείο του Μουσείου από τις 18.00 το απόγευμα με τις εξής τιμές:

15€ γενική είσοδος, 12€ φοιτητικό, ανέργων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here