Οι Les Au Revoir ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τις εορταστικές ζωντανές τους εμφανίσεις με το νέο τους concept που έχει τίτλο “Christmas Mood ON”!

Πρώτη τους στάση την Πέμπτη 21/12 είναι η πόλη της Κομοτηνής όπου θα εμφανιστούν στο Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στο Μαγικό Δάσος”.

Την Παρασκευή 22/12 επιστρέφουν για ακόμα μια μαγική βραδιά στο αγαπημένο τους Fifty Seven 57 στην Γλυφάδα (Αθήνα).

Το Σάββατο 23/12 συνεχίζουν τις Χριστουγεννιάτικες ζωντανές εμφανίσεις τους στο LODGE στην Θέρμη (Θεσσαλονίκη).

Την Κυριακή 24/12, τo απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων, ετοιμάζουν ένα λαμπερό live party στο Dio con Dio στο Πανόραμα (Θεσσαλονίκης).

Την Δευτέρα 25/12, ανήμερα Χριστουγέννων θα βρίσκονται για ρεβεγιόν στο Navona Bar – Restaurant του Ξενοδοχείου Μακεδονία Palace στην Θεσσαλονίκη για μια λαμπερή εμφάνιση δίπλα στο κύμα!

les_au_revoir_2016_11_001

Οι Les Au Revoir επηρεασμένοι από την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου, θέλουν να μας μεταφέρουν στο κοσμοπολίτικο εορταστικό περιβάλλον των καλύτερων Club και Bar όλου του κόσμου. Στο ρεπερτόριο τους αναβιώνουν μελωδίες από τις ομορφότερες Χριστουγεννιάτικες μας αναμνήσεις, περιλαμβάνοντας τραγούδια από κλασσικούς καλλιτέχνες όπως Frank Sinatra, Dean Martin, Brenda Lee, Perry Como και Cecilia Dale πειραγμένα με την δική τους αισθητική!

Με το “Christmas Mood ON” οι Les Au Revoir δίνουν μια διαφορετική οπτική και ένα μοναδικό Retro – Lounge φιλτράρισμα σε όλα τα αγαπημένα μας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, διασκευάζοντας τα με μοναδικό τρόπο και χαρίζοντας μας βραδιές γεμάτες Χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

les_au_revoir_2017_12_001

“Christmas Mood ON” live dates:
Πέμπτη 21/12 @ Εμπορικό Κέντρο Kosmopolis (Κομοτηνή)
Παρασκευή 22/12 @ Fifty Seven 57 (Γλυφάδα – Αθήνα)
Σάββατο 23/12 @ LODGE (Θέρμη – Θεσσαλονίκης)
Κυριακή 24/12 @ Dio con Dio (Πανόραμα – Θεσσαλονίκης)
Δευτέρα 25/12 @ Navona Bar – Restaurant (Μακεδονία PalaceΘεσσαλονίκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here