Το να δημιουργεί κάποιος σε μια χώρα που το βασικό στοιχείο της κουλτούρας της είναι να τρώει τα παιδιά της, είναι άθλος. Άθλος είναι και το να παλεύει κανείς να “ξεμυτίσει” σ’ έναν χώρο, αυτόν της μουσικής, που από καιρό πνέει τα λοίσθια.

Αυτόν λοιπόν τον μικρό, προσωπικό άθλο, που δεν είναι άλλο απ’ την έκφραση των αγωνιών, των διαψεύσεων και των ελπίδων μας που καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας. Με πρωτεργάτες την Μαριάνα Καλτσά (στίχοι, μουσική, ερμηνεία), την Μαρία Παπαδοπούλου (ερμηνεία) και τις πολύτιμες συνεργασίες των καταξιωμένων Γιώργου Ανδρέου (παραγωγή, ενορχήστρωση) και Απόστολου Ρίζου (ερμηνεία), νέα τραγούδια γεννιούνται και παραδίδονται στο κοινό της ελληνικής μουσικής.

Την παρέα συμπληρώνουν οι στιχουργοί Ουρανία Πατέλλη, Βασιλική Λαμπίρη, Μανόλης Τσιλιβάκος, Θράσος Καμινάκης και Σταμάτης Καλογερόπουλος.

Ο ήχος του “Ηλεκτρισμού”, περνάει απ’ την ταχύτητα και την ένταση της ροκ μουσικής σ’ εφηβικές μπαλάντες και λαϊκούς δρόμους, με το προσωπικό ύφος της Μαριάνας και την χαρακτηριστική φωνή της Μαρίας. Ευχόμαστε η δική μας, όπως κι όλες οι προσπάθειες των νέων δημιουργών, να βρουν την θέση τους στην ελληνική σκηνή που πνίγεται αλλά ακόμα ανασαίνει και μαζί της ανασαίνουμε κι όλοι εμείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here