Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου!

Για μία μόνο βραδιά, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει την πολύ επιτυχημένη της παράσταση με τίτλο «Μια στιγμή στο φως» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου της άλμπουμ κι ενώ το promo single «Είναι μικρή η ζωή» έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας και τα ραδιόφωνα, η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία στον Κήπο του Μεγάρου!

Για μια στιγμή που όλοι αναζητούμε, για λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια μελωδία, ένα πρόσωπο, ένα γέλιο… Γι’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή, η Μαρίζα θα τραγουδήσει ό,τι αγαπάει, για να βρεθούμε όλοι μαζί, φευγαλέα έστω, στο φως!

Η Μαρίζα Ρίζου, από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά, ερμήνευσε με δύναμη και θηλυκότητα το «Πόσο λυπάμαι», κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το «Μια άλλη ευτυχία» και τον Φεβρουάριο του 2013 μας χάρισε το πιο «Γλυκό πρωί», αποδεικνύοντας ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε τραγουδώντας με τρόπο νοσταλγικό και αισθαντικό το «Πετάω» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ παράλληλα ετοίμασε το δεύτερο βήμα της στην ελληνική δισκογραφία. Η Μαρίζα αλλάζει, ωριμάζει, προχωράει ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική της αλήθεια, με μελωδίες και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μας χαρίσουν άλλη «μια στιγμή στο φως»…

rizou_2015_09

Με τη Μαρίζα Ρίζου παίζουν οι μουσικοί:
Κοντραμπάσο: Κώστας Πατσιώτης
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Τρομπέτα: Βαγγέλης Κατσαρέλης
Τρομπόνι: Γιώργος Ζαρέας
Πιάνο: Μάρκος Χαϊδεμένος
Κιθάρες-Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Σιάμπος

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής και της Prospero

ΚΗΠΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη
Πληροφορίες για το κοινό: τηλ. 210 7282333 και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: megaron.gr

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here