Η πολυτάλαντη Μιρέλα Πάχου παρουσιάζει το δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Λίγο χρώμα».

Η Μιρέλα Πάχου μετά την ενθουσιώδη υποδοχή, από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Μιρέλα» κυκλοφορεί και πάλι από το Ogdoo Music Group το δεύτερο προσωπικό της album με τίτλο «Λίγο χρώμα». Επιστρέφει με μια νέα μουσική πρόταση σφυρηλατημένη από το ερμηνευτικό της ταλέντο, αλλά και τις συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες που μεσολάβησαν αυτό το διάστημα.

cd_paxou_2018

Η Μιρέλα Πάχου, ώριμη και ορμητική έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η επιτυχία της δεν ήταν τυχαία. Ηταν απλά το εφαλτήριο για τη συνέχεια της δημιουργικής της πορείας που την καθιερώνει ως μια από τις πιο έντονες και αγαπητές παρουσίες στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή.

Τα δέκα τραγούδια που περιέχει το «Λίγο χρώμα» είναι ένα μουσικό ταξίδι που διασχίζει τα γκρίζα τοπία της καθημερινής ρουτίνας και έχει προορισμό την ευγνωμοσύνη για το πολύχρωμο δώρο της ζωής. Το «Λίγο χρώμα» είναι ένας δίσκος που τον χαρακτηρίζει ο πλουραλισμός των ρυθμών και τον σφραγίζει η ικανότητά της Μιρέλας Πάχου να γράφει με την ίδια επιτυχία στίχους και μουσική.

Ωστόσο στο νέο της album την πλαισιώνουν αρμονικά οι ταλαντούχοι δημιουργοί:
Πόλυς Κυριάκου, Μάρω Μαρκέλλου, Στάθης Δρογώσης, Νίκος Μερτζάνος, Σταύρος Σταύρου και Βίλη Σωτηροπούλου.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά την Μιρέλα να ερμηνεύει τα τραγούδια που περιέχονται στο «Λίγο χρώμα» στην παρουσίαση του album που θα γίνει στο Σταυρό του Νότου (club) την Πέμπτη στις 19 Απριλίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here