Η MOKA BAND μας δίνει ραντεβού για το καθιερωμένο πλέον Christmas Live στον αγαπημένο χώρο του Faust την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου!

Είναι το συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2013 και αποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές καταβολές και επιρροές δίνοντας στο τελικό αποτέλεσμα ο καθένας το στίγμα του.

kovacs_live_2015_04_026_the moka band

Στη σκηνή του Faust η MOKA BAND θα υποδεχθεί τον MCD εγκαινιάζοντας έτσι την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία της μαζί του. Παρέα θα παρουσιάσουν με ανεβασμένη διάθεση δείγμα από τον νέο δίσκο της, κομμάτια από το πρώτο της album με τίτλο «I» (όπως το “Hey Hey My Baby” που κέρδισε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς από την πρώτη στιγμή) αλλά και έξυπνα πειραγμένες διασκευές γνωστών κομματιών (Ήδη έχει αγαπηθεί η διασκευή του “Bang Bang” των Monophonics, ενώ μας ξανασυστήνουν με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι “Όμορφη Πόλη” του Μίκη Θεοδωράκη) σε ένα ανανεωμένο playlist. Η οκταμελής μπάντα με τις χορευτικές της μουσικές, γεμάτες ρυθμό, δύναμη, κέφι και την ενέργεια μιας big band ορχήστρας μας υπόσχεται στο Christmas Live της ένα καλοδουλεμένο “αμάλγαμά” από blues, soul, funk και ambient ήχους!
Η μουσική δεν θα σταματήσει καθώς με το τέλος του Live, θα ακολουθήσει ένα Special after showparty γεμάτο εκπλήξεις με τον MCD!

THE MOKA BAND
Νίκος Γιανναράς: κιθάρα, φωνή – Γιώτα Δημητρακοπούλου: φωνή – Θοδωρής Υφαντής: μπάσο – Ταξιάρχης Κωστάκης: κιθάρα – Παναγιώτης Πανούσης: κιθάρα – Τάσος Χαλκίδης: πλήκτρα – Γιώργος Ράδος: ντραμς – Χάρης Χρόνης τρομπόνι.

Πληροφορίες:
ΤΗΕ MOKA BAND στο Faust. Ft MCD
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου @ 22.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 6 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Mε κράτηση σε τραπέζι ή stool: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Στο FAUST (τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1238730229483100/
Η ιστορία μέχρι τώρα:

Η MOKA BAND αποτελείται από ένα σύνολο μουσικών με διαφορετικές επιρροές και ο ήχος τους κινείται στη Funk και τη Soul μουσική με αρκετά ατμοσφαιρικά στοιχεία. Το σχήμα δημιουργήθηκε στις αρχές του 2013,πραγματοποιώντας αρκετές ζωντανές εμφανίσεις από τότε. Ύστερα από έναν σχεδόν χρόνο ηχογραφήσεων στο Studio Paraga με παραγωγό τον Νίκο Ξύδη, το Νοέμβριο του 2014 , κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο «I», σε μια κατάμεστη παρουσίαση.

Η έκδοση και διανομή του δίσκου, έγινε από το label Imantas. Το Album «I» εκτός από το περιεχόμενο του απέσπασε θετικότατα σχόλια και για την αισθητική της χειροποίητης ξύλινης συσκευασίας του. Η πρώτη παρτίδα των 140 τεμαχίων του δίσκου εξαντλήθηκε μέσα σε 2 ημέρες. Παράλληλα ξεκίνησε και η digital διανομή του δίσκου, με παρουσία σε όλα τα ηλεκτρονικά stores: Google Play, Spotify, Amazon, iTunes κ.α. Ενδεικτικά: iTunes:https://itunes.apple.com/gr/artist/the-moka-band/id945942842
Η MOKA BAND έπειτα από την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου έχει συμμετάσχει σε πολλές μεγάλες διοργανώσεις και festivals όπως: River Party, Matala Beach Festival, Βοτανικός Live Stage, Heineken AthensMosaic κ.α. και έχει βρεθεί επί σκηνής με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως: Kovacs, Gramatik, Κ. Μαραβέγια, ActiveMember, Γ. Κότσιρα, Ελ. Βιτάλη, Erik Truffaz, Ελ. Αρβανιτάκη, Βήτα Πεις κ.α.
O MCD (Δημήτρης Κρητικός) είναι ιδρυτικό μέλος, και συνεργάτης των Active Member μέχρι και σήμερα. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Goin’ Through, Αρτέμης – Ευθύμης κ.α. και τα τραγούδια του υπάρχουν σε πολυάριθμες συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι επίσης δημιουργός των Project : a Dog named Rodriguez – Influence & Funkytears.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here