Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου η μουσική παράσταση «Οι μούσες του Τσιτσάνη» ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα Τσιτσάνεια 2017. Ο μοναδικός αύλειος χώρος του Μύλου «Ματσόπουλου» γέμισε ασφυκτικά από τους Τρικαλινούς και όχι μόνο, που για μια ακόμη χρονιά τίμησαν τον σπουδαίο αυτό θεσμό.

oi_mouses_tou_tsitsani_2017_09_003_velesiotou_kalimeri_servou

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ήταν μια μουσική αναδρομή στις γυναίκες ερμηνεύτριες για τις οποίες ο Τσιτσάνης έγραψε μερικά από τα πιο ωραία του τραγούδια.

oi_mouses_tou_tsitsani_2017_09_002_velesiotou_kalimeri_servou

Σ’ αυτό το  υπέροχο αφιέρωμα τιμής και μνήμης στις μοναδικές ερμηνεύτριες και στον μεγάλο δημιουργό Βασίλη Τσιτσάνη τραγούδησαν οι εξαιρετικές Φωτεινή Βελεσιώτου, Λιζέτα Καλημέρη και Λυδία Σέρβου, που με τις ερμηνείες τους, έκαναν τη νύχτα να μοιάζει μαγική, πλανεύοντας το πολυπληθές κοινό, που ανήμπορο να αντισταθεί, ταξίδεψε μαζί τους σε άλλους κόσμους…λάγνα, μποέμικα, καθαρά!

oi_mouses_tou_tsitsani_2017_09_001_velesiotou_kalimeri_servou

Τις τρεις ερμηνεύτριες, σ΄αυτό το υπέροχο ταξίδι, συνόδεψε η «Ορχήστρα Μουσείου Τσιτσάνη» αποτελούμενη από τους: Βασίλη Μητσιάκη & Ευθύμη Γρηγορίου στο μπουζούκι, Δημήτρη Τυχάλα στην κιθάρα, Ζωγράφο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Κώστα Λάμπα στο μπάσσο, Γιώργο Αγγέλη στο βιολί, Γιώργο Αγγελάκη στο τρομπόνι και Στέλιο Καραγιώργο στα τύμπανα. Στο πιάνο και την ενορχήστρωση ο Σάκης Κοντονικόλας. Επίσης συμμετείχε με το μπουζούκι του ο στενός συνεργάτης της Φωτεινής Βελεσιώτου, Γιώργος Καραμφίλλης.

Την επιμέλεια του οπτικοακουστικού υλικού είχε ο Αχιλλέας Λέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here