Δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου οι Orora θα εμφανιστούν στο Holy Wood Stage, για μια εκρηκτική ροκ βραδιά! Ευκαιρία για ροκ μέχρι το πρωί σε ένα εκτεταμένο set list που κυριολεκτικά τα έχει όλα: Βρετανική, αμερικανική ροκ σκηνή, ένα μικρό ακουστικό σετ και τραγούδια από την δισκογραφική δουλειά των Orora “Cruel & Magnificent!

Την βραδιά θα ξεκινήσουν οι Hot Rod Junkies για να «πάρουν μπροστά οι μηχανές»!

orora_afisa_2014_12_001

Oι Orora είναι ένα νεοανερχόμενο συγκρότημα με ιδιαίτερο ήχο και γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις. Μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cruel and Magnificent”, η οποία κυκλοφορεί από την Final Touch, θέλουν να μας ταξιδέψουν στους «σκληρούς» αλλά και «υπέροχους» δρόμους της rock μουσικής. Σχεδόν δύο χρόνια προετοιμασίας οδήγησαν στη δημιουργία 10 τραγουδιών σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με ευλαβική σημασία στη λεπτομέρεια. Οι Orora έρχονται δυναμικά να δημιουργήσουν προσδοκίες για την ανάδειξή τους ως ένα πολλά υποσχόμενο ελληνικό αγγλόφωνο συγκρότημα.

Οι Hot Rod Junkies παίζουν διασκευές rock. Το genre τις μπάντας το έχουν ονομάσει High Energy Rock διότι διαλέγουν κεφάτα κομμάτια από πολλές και διάφορες μπάντες. Ramones, Misfits, Buzzcocks, Sex Pistols, Motorhead, Beatles, T. Rex, ZZ Top, The Μοnkees και άλλα που αρέσουν στο κόσμο ή που είναι γνωστά.

Χορηγός Επικοινωνίας: MusicCorner.gr

Είσοδος : 10€ (Μπύρα/Κρασί)
Προπώληση : 8€ (Μπύρα/Κρασί)

Σας περιμένουμε!

Holy Wood Stage
Λεωφ. Βουλιαγμένης 289, Άγ. Δημήτριος, Αθήνα
Reserve: 210 9700418, 6945 314316

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here