Οι Orora ξεκινούν τις φετινές τους εμφανίσεις από την Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι! Τί να περιμένουμε; Μα φυσικά μια βραδιά με ψαγμένες αλλά πασίγνωστες ροκ μελωδίες, με μικρά διαλλείματα για την παρουσίαση της δικής τους δουλειάς “Cruel and Magnificent “, όλα σε ένα set list καλοδουλεμένο, με αναφορές σε όλες σχεδόν τις δεκαετίες της ροκ, μέχρι και την σύγχρονη αμερικανική και βρετανική σκηνή.

orora_arxitektoniki_live_2

Oι Orora είναι ένα νεοανερχόμενο συγκρότημα με ιδιαίτερο ήχο και γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις. Μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Cruel and Magnificent ” , η οποία κυκλοφορεί από την Final Touch και την Cobalt music , θέλουν να μας ταξιδέψουν στους ” σκληρούς’ αλλά και “υπέροχους ” δρόμους της rock μουσικής.

Σχεδόν δύο χρόνια προετοιμασίας οδήγησαν στη δημιουργία 10 τραγουδιών σ$$$ε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών με ευλαβική σημασία στη λεπτομέρεια. Οι Orora έρχονται δυναμικά να δημιουργήσουν προσδοκίες για την ανάδειξή τους ως ένα πολλά υποσχόμενο ελληνικό αγγλόφωνο συγκρότημα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.30
Είσοδος (με κρασί/μπύρα) 10€

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE
Ελασιδών 6 (Πειραιώς 116)
Γκάζι, Αθήνα
Tηλ. 210 9014428

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here