Είναι δύο… Νέοι και ωραίοι…Γεμάτοι όρεξη και μουσικές…έρχονται με φόρα να προσγειωθούν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, την Πέμπτη, 23 Απριλίου…!

Η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Χρήστος Νινιός δίνουν λίγο από το ροκ που κουβαλούν μέσα τους σε ένα live τόσο φρέσκο όσο και μυστήριο, τόσο διαφορετικό όσο και «κλασικό». Όπως άλλωστε είναι και οι ίδιοι…

Εκείνη, έχοντας στα χέρια της τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Λαβύρινθοι», γίνεται ολοένα και περισσότερο η αγαπημένη αυτών που ψάχνουν το «κάτι διαφορετικό». Από το ομότιτλο μέχρι το «Λίγο λίγο», το «Άγριος Τσακωμός», το «Εδώ» ξεχωρίζεις την ιδιαιτερότητα της φωνής αλλά και τη δημιουργική της δεινότητα.

Εκείνος, με τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά του να είναι προ των πυλών, κερδίζει καρδιές και ραδιόφωνα με το «Γράμμα στο Θεό» και παίζει με τους ήχους, τις μουσικές υφές και τις διαθέσεις.

Για μία live εμφάνιση, την Πέμπτη, 23 Απριλίου, στο Σταυρό του Νότου Club, θα ενώσουν τις εποχές και τις επιρροές τους, θα παρουσιάσουν τα δικά τους κομμάτια παρέα με εκείνα που «κλέβουν» από τους αγαπημένους τους και πειράζουν με το δικό τους τρόπο και θα στήσουν μια γιορτή που το συναίσθημα θα μοιάζει με πυροτέχνημα…!

voulgaraki_ninios_2015_04_001

Μαζί τους οι μουσικοί:
Κόντρα Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Κιθάρα: Μάριος Στέρπης
Τυμπανα: Σωτήρης Mαυρονάσιος
Γκαιντα,Mπουζουκι,Λαουτο: Χρήστος Σκόνδρας

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή &Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Ώρα Έναρξης: 21.30
Είσοδος: 10€ με μπύρα ή κρασί
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here