Η νέα τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη ξεκινά μία περιπλάνηση σε όλη την Ελλάδα, αυτή τη φορά από την πόλη της Αθήνας, θεωρώντας πως ακόμη και τα αυτονόητα χρειάζονται μία νέα ματιά.
Το καινούργιο αυτό ταξίδι αρχίζει με καλούς οιωνούς. Τόσο η φωνή της όσο και το ταλέντο της στο να γράφει μόνη της τη μουσική και τους στίχους των κομματιών της έχουν ήδη κερδίσει την προσοχή ραδιοφωνικών σταθμών, πόρταλ και περιοδικών με αφορμή το πρώτο της άλμπουμ «Λαβύρινθοι», απ’ όπου έχει ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο ντουέτο με τον Μπάμπη Στόκα.
pavlina_voulgaraki_rota_2015_03_001Στον νέο αυτό κύκλο εμφανίσεών της η 24χρονη τραγουδοποιός και φοιτήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο συνδυάζει την έννοια της περιπλάνησης με τα αποτυπώματα που αφήνουν τα τραγούδια σε κάθε μας διαδρομή.
Πέρα από τα νέα της τραγούδια, παρουσιάζει και διασκευές από αγαπημένα της κομμάτια που δίνουν μία σαφή εικόνα για το καλλιτεχνικό της στίγμα που διαρκώς εξελίσσεται.
Ερμηνεύει από Παύλο Σιδηρόπουλο, Παύλο Παυλίδη, Πυξ Λαξ και Λεωνίδα Μπαλάφα μέχρι και Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Μαρκόπουλου σε διασκευές-έκπληξη.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κόντρα Μπάσο: Άγγελος Παπαδάτος
Ακορντεόν: Θάνος Σταυρίδης
Κιθάρα: Δημήτρης Καρασούλος

Πέμπτη 5 Μαρτίου 

art coffee bar ΡΟΤΑ
Σόλωνος 124, Αθήνα
Κρατήσεις/Πληροφορίες: 2103801033

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here