Στο ατμοσφαιρικό και ανανεωμένο Baraonda Music Hall, έρχεται η εντυπωσιακή Πέννυ Μπαλτατζή για να κάνει την εβδομάδα μας πιο ενδιαφέρουσα.

Σε έναν χώρο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα music hall της Νέας Υόρκης, η ξεχωριστή νεαρή τραγουδοποιός, με την βελούδινη φωνή και την έντονη σκηνική παρουσία μαζί με τους τρεις μουσικούς της, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη μάς ξεναγούν σε νοσταλγικά ρετρό μουσικά μονοπάτια που γνωρίζουν καλά!

penny_baltatzi_2016_11_001

Στο Baraonda Music Hall, η Πέννυ Μπαλτατζή ξεφυλλίζει τις σελίδες της ελληνικής όσο και της διεθνούς μουσικής σκηνής, με ευαισθησία και ταμπεραμέντο, για να ερμηνεύσει ένα μπουκέτο από τα ομορφότερα και αγαπημένα τραγούδια Μπόσα νόβα, σουινγκ, τσα-τσα, μπολερό… Αγαπημένες μελωδίες…

Στο Baraonda Music Hall η Πέννυ Μπαλτατζή, μας πιάνει από το χέρι, για να κάνουμε έναν ρομαντικό μουσικό περίπατο, συντροφιά με ένα κόντρα μπάσο, ένα σαξόφωνο και μια κιθάρα.

Μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί της, εκεί όπου ο Frank Sinatra, οι Pink Martini, οι Vaya Con Dios, η Edith Piaf, αλλά και οι Nat King Cole και Dean Martin συναντούν τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίμη Πλέσσα, τον Σουγιούλ, τον Αττίκ και τον Τραϊφόρο.

Γιατί… μερικοί το προτιμούν ρετρό. Και η Πέννυ Μπαλτατζή ξέρει να τους κερδίζει. Όσοι προτιμούν λοιπόν την καλή μουσική θα το αγαπήσουν αυτό το πρόγραμμα που έφτιαξαν με αγάπη και μεράκι η Πέννυ Μπαλτατζη και οι συνεργάτες για το Baraonda Music Hall. Κι εσείς που προτιμάτε το ρετρό, αναμφίβολα θα το λατρέψετε!

Συντελεστές:
Πέννυ Μπαλτατζή, φωνή
Παντελής Ντζιάλας, κιθάρα
Πέτρος Σταμέλος, κοντραμπάσο
Δημήτρης Καραγιάννης, τενόρο σαξόφωνο

Baraonda Music Hall
Τσόχα 43, Αμπελόκηποι
Τηλ. κρατήσεων: 210 6441778

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here